Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hayırlısı ne ise ol olsun. Umarım sağlıklı bir bebişi tez zamanda kucağına alırsın.

Semracım düşsün diye diye düşer ama bebeğin varsa birazcık sakin ol bak 358 değerde kime sorarsan sor kese görünmüyor... Bugün gidip kan veremez misin ? Zor değilse bi denesen canım en azından değerin düşüyomu yükseliyomu emin oluruz

Simdi verdim Canim testi bakalım kac çıkacak. Canim normalde suan neredeyse en son ilişki durumunu değerlendirirsem 6-6bucuk haftalik hatta 7 haftalik olması gerekiyor doktor hic umutlu degildi ama insallah Dediğin olur da mutlu olurum

hayırlı haberlerını beklıyorum canımmm

çok enteresan gerçekten ne tam çıkıyor ne düşüyor canım ama sen sakin olmaya çalış yinede olmaz mı istersen başka bir doktora daha gitkaç gün olmuştu senin reglin geçeli şuan ?
Kasım 11 en son adet tarihim bende adet düzensizliği var canim yumurtlama olmuyor prolaktin yuksek Çıktığı icin iki aydır düzene girdi 34 gunde bir adet oluyordum o yüzden 18.gunu yumurtlamam oldu 34 günlük adet döngüsünü hesaplarsak 11 gun gecmis oldu. Biraz Karışık oldu galiba

çok enteresan gerçekten ne tam çıkıyor ne düşüyor canım ama sen sakin olmaya çalış yinede olmaz mı istersen başka bir doktora daha gitkaç gün olmuştu senin reglin geçeli şuan ?
Canim başka doktora gittim aynı seyleri söyledi bu ay doktorum başka testler yapacakmış gebelik oluşuyor ama cok erken sonlanıyor dedi pıhtılaşma varmı ona bakacakmış ama yoksa ne yapar bilmiyorum acaba neden diye dusunuyorum bende ailemde boyle bir durum olmadıgi icin kimsenin bir bilgisi yok

hımm anladım canım benımm uzulme hayırlısı olsun
Aynen canim üzülmeyi bıraktım artık ilk duyduğumda hayal kırıklığı ağlama ve Bunalım hepsini aynı anda yaşadım ama Allahtan erken atlattım sanırım yada ben oyle istiyorum Herşeyin hayirlisi

Benim adetleri düzenliydi hep.Adet gününden 6 gün ve 2 gün önce erken gebelik testi yaptım .Negatif cikti. Adet günümde ise 4 tl lik bir test aldım ve pozitif çift çizgi :) Umarim hamilesindir

bende bugün duydum ilk kez 7 haftalıgız 7+0 dedi :)
Ne güzel erkenden duymuşsun .:) Benim 6 7 haftalarda kanamam oldu birde kalp sesi duylmayinca bos gebelik olabilir demissti dr. Ama degilmis :) Videoya cektirdim bebegimin bebeğimin kalp atışını . doğacagi tarih nasıl mesajının altında görünüyor. Banaöğretir misin?

[QUO. L="nursum39, post: 38510418, member: 642824"]tebrik ederim canım Rabbim hepimize yüzlerini görmeyi nasip etsin ins sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar[/QUOTE]
Amiin Allah razi olsun canim inşallah sizler de saglikla alirsnz kucaginza

canım benim bende çektim videoya :) profilde hamilelik takvimi var oraya tıkla son regl tarihini yaz doğum tarihi vercek sonra o hamilelik takvimine yaz tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…