hayırlısı ne ise ol olsun. Umarım sağlıklı bir bebişi tez zamanda kucağına alırsın.Teşhis var ama hala düşük olmadı onun korkusunu yasıyorum bende insanlar düşmesin diye dua ediyor bende düşsün diyecunku bu ay geçecek sonrasinda 1 ay daha bekletir doktor hormonlarım alt üst olmuştur simdi onları Düzenle derken epey bi zaman geçecek yine bu Yaşadığım 2. Düşük ve üstünden 1 sene gecti
Semracım düşsün diye diye düşer ama bebeğin varsaTeşhis var ama hala düşük olmadı onun korkusunu yasıyorum bende insanlar düşmesin diye dua ediyor bende düşsün diyecunku bu ay geçecek sonrasinda 1 ay daha bekletir doktor hormonlarım alt üst olmuştur simdi onları Düzenle derken epey bi zaman geçecek yine bu Yaşadığım 2. Düşük ve üstünden 1 sene gecti
Simdi verdim Canim testi bakalım kac çıkacak. Canim normalde suan neredeyse en son ilişki durumunu değerlendirirsem 6-6bucuk haftalik hatta 7 haftalik olması gerekiyorSemracım düşsün diye diye düşer ama bebeğin varsabirazcık sakin ol bak 358 değerde kime sorarsan sor kese görünmüyor... Bugün gidip kan veremez misin ? Zor değilse bi denesen canım en azından değerin düşüyomu yükseliyomu emin oluruz
Simdi verdim Canim testi bakalım kac çıkacak. Canim normalde suan neredeyse en son ilişki durumunu değerlendirirsem 6-6bucuk haftalik hatta 7 haftalik olması gerekiyordoktor hic umutlu degildi ama insallah Dediğin olur da mutlu olurum
Ne yazık ki 404 cikti ne Düşüyor ne çıkıyorhayırlı haberlerını beklıyorum canımmm
Ne yazık ki 404 cikti ne Düşüyor ne çıkıyor
çok enteresan gerçekten ne tam çıkıyor ne düşüyor canımNe yazık ki 404 cikti ne Düşüyor ne çıkıyor
Önceki 358 di canimoncekı kactı canımm
Kasım 11 en son adet tarihim bende adet düzensizliği var canim yumurtlama olmuyor prolaktin yuksek Çıktığı icin iki aydır düzene girdi 34 gunde bir adet oluyordum o yüzden 18.gunu yumurtlamam oldu 34 günlük adet döngüsünü hesaplarsak 11 gun gecmis oldu. Biraz Karışık oldu galibaçok enteresan gerçekten ne tam çıkıyor ne düşüyor canımama sen sakin olmaya çalış yinede olmaz mı istersen başka bir doktora daha git kaç gün olmuştu senin reglin geçeli şuan ?
Önceki 358 di canim
Canim başka doktora gittim aynı seyleri söyledi bu ay doktorum başka testler yapacakmış gebelik oluşuyor ama cok erken sonlanıyor dedi pıhtılaşma varmı ona bakacakmış ama yoksa ne yapar bilmiyorum acaba neden diye dusunuyorum bende ailemde boyle bir durum olmadıgi icin kimsenin bir bilgisi yokçok enteresan gerçekten ne tam çıkıyor ne düşüyor canımama sen sakin olmaya çalış yinede olmaz mı istersen başka bir doktora daha git kaç gün olmuştu senin reglin geçeli şuan ?
Aynen canim üzülmeyi bıraktım artık ilk duyduğumda hayal kırıklığı ağlama ve Bunalım hepsini aynı anda yaşadım ama Allahtan erken atlattım sanırım yada ben oyle istiyorumhımm anladım canım benımm uzulme hayırlısı olsun
Aynen canim üzülmeyi bıraktım artık ilk duyduğumda hayal kırıklığı ağlama ve Bunalım hepsini aynı anda yaşadım ama Allahtan erken atlattım sanırım yada ben oyle istiyorumHerşeyin hayirlisi
Ikiz değilmiş , bu hafta 8.haftamin içindeyim ve kalp atışları ni bu hafta duydum :)Ayyyy bide ikiz oluyormu heyecanlandim simdi :) insallah hamilesindir
Ikiz değilmiş , bu hafta 8.haftamin içindeyim ve kalp atışları ni bu hafta duydum :)
Ne güzel erkenden duymuşsun .:) Benim 6 7 haftalarda kanamam oldu birde kalp sesi duylmayinca bos gebelik olabilir demissti dr. Ama degilmis :) Videoya cektirdim bebegimin bebeğimin kalp atışını . doğacagi tarih nasıl mesajının altında görünüyor. Banaöğretir misin?bende bugün duydum ilk kez 7 haftalıgız 7+0 dedi :)
Ne güzel erkenden duymuşsun .:) Benim 6 7 haftalarda kanamam oldu birde kalp sesi duylmayinca bos gebelik olabilir demissti dr. Ama degilmis :) Videoya cektirdim bebegimin bebeğimin kalp atışını . doğacagi tarih nasıl mesajının altında görünüyor. Banaöğretir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?