Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.gecen hafta kan değerım 49 çktı hemen dr a gıttık 1500 olmadan görünmez dedı haftata gel dedı .bır bakarmısınız sızce ıyımı
17 aralık çarşamba : 49
18 aralık perşembe : 76
20 aralık cumartesi : 198
23 aralık salı : 640

sşzce ıyı mı umartesı dr agıdeceğiz ama ınanın 10 un geçek bılemdı 2gun kaldı korkuyorum ya kese görünmezse kımyasal gebelıkse dıye lütfen yardımcı olurmusunz.düşünmektn sevincini yaşayamadım

Arkadasim degerlerin 2 ye katlanarak gitmis gonlunu ferah tut bence hamilesinben ilk gittigimde degerim1000 olmasina ragmenkeseyi gorememistik cok panik olmustum sen sakin olma 1000 ve uzeri gebelik

Iyi artmis bence sorun yok :)

Benim adetleri düzenliydi hep.Adet gününden 6 gün ve 2 gün önce erken gebelik testi yaptım .Negatif cikti. Adet günümde ise 4 tl lik bir test aldım ve pozitif çift çizgi :) Umarim hamilesindir
Teşekkür ederim umut oldu bana cevabın :) Senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına al :) Ben hala bekliyorum henüz regl olmadım. Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum gecikince insan daha çok ümitleniyor sonuç negatif olunca da elimde değil çok üzülüyorum. İşallah bu ay sevinçli haberi alırız.

merhaba arkadaşlar,
bana da yardımcı olursanız çok sevinirim!
ovulasyon testiyle yumurtlama günümü bulduk ve iki gece ilişki oldu.
tam 1 hafta geçti (sat: 2 aralık) ve dayanamayıp kan testi yaptırdım (bi ton para vererek hem de
sonuç: referans: 0-10.00
benim sonuç: küçüktür 0.100
burdan kesinlikle hamile olmadığım sonucu çıkarmı?
ilişkiden beri yumurtalklarımda ağrılar oluyo, feci gazlıyım, göğüsler şişti..
beni aydınlatacak biri var mı Allah rızası için

bence regl ni bekle hatta gecikmesini bekle eğer gecikirsen tets yap şuanda çok düşük çıkmış çünkü kesinlikle hamile değilsin demek de olmaz bence

bence regl ni bekle hatta gecikmesini bekle eğer gecikirsen tets yap şuanda çok düşük çıkmış çünkü kesinlikle hamile değilsin demek de olmaz bence
hmm.. insan umutlanıyo ama değil mi.. beklemesine beklerim de sürekli manteyik tedavi görüyorum, hamilelik şüphesi olanlar için sakıncalı. ben de erkenden keseyim doktora söyleyip hamileysem dedim ama yine beklemek lazım. Ama benim durumumda olan varmı acaba yani çok düşük çıkıp hamile olduğunu sonradan öğrenen?

Arkadasim degerlerin 2 ye katlanarak gitmis gonlunu ferah tut bence hamilesinben ilk gittigimde degerim1000 olmasina ragmenkeseyi gorememistik cok panik olmustum sen sakin olma 1000 ve uzeri gebelik
az önce kan verdım salı gunu :640 dı bugun 2994 çıktı .çok artmamış mı bır sorun mu var sizce

arkadaşlar bu beta hcg hergun mu ıkı kat artar yoksa ıkı günde bır mı ıkı kat vartar . 640 çıkmıştı 3 gun sonra 2990 oldu .bır problem mı var sızce

Bende senin gibi beklemedeyim regle bi hafta kala yaptirdim <2 den cikti dr ye gittim adete 1 gun var simdi ve adet gununde tekrarlamami istedi bazen kanada cabuk gecmeyebiliyo.. benim bi arkadasimdada idrarda cikiyodu ama kanda cikmiyordu garip bi durumdu ama. Yinede umitlenme ama gunun gecince yinele cnm

Kizlar benim lekelenmem oldu bir gun surdu tam adet gunumde oldu sonra doktora gittim kan degerim 178 cikti gebelik varmi lekelenme oluncada korkuyorum acikcasi

Kizlar benim lekelenmem oldu bir gun surdu tam adet gunumde oldu sonra doktora gittim kan degerim 178 cikti gebelik varmi lekelenme oluncada korkuyorum acikcasi
Gebesin canim tebrikler,, buyuk ihtimalle yerlesme lekesi olabilir. Ama doktora gittiginde bahset lekelenme durumunu progestanla desteklersin gebeligini kanamaya cevirmesin.

mrb kzlar ılk once allah herkeze saglıklı bır kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı banada yardumcu olur musunuz adetımden bı gun once hamıle oldugumu ogrendm 25 ı adet qunum du 24 nde aldıö mutlu hberı beta ılk 38.25 cıktı ertesı gun dktra gttım 50 olmus dun yaptrdım 107 olmus szce nasıl cok krkuyrum dıs gebelıktn falan ne zamn gorebılırm ultrsynda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…