Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim gayet guzel katlanmis,kese henuz 5 ile 6 .haftaya dogru gozukur dollenmeye bagli . ama deger olarak 1000 ustundeyken kese gozukurmus.. Ondan Bir iki hafta sonrada kalp atisini duyarsin insallah. Hayirli olsun

cok saol canm normal bır gebelık gıbı mı duryor cok korkyrum ya cok ıstydum bn kaybetme korkusu var sımdı pazrteıye kadr kac olur dktra ne zamn qtmelıyım snce

Kızlar bir fikir verin
beta hcg test yaptirdim ilk evde ogrendigimde
22 aralik 133
ertesi gün
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor gibi
son adet28 Kasım

cok saol canm normal bır gebelık gıbı mı duryor cok korkyrum ya cok ıstydum bn kaybetme korkusu var sımdı pazrteıye kadr kac olur dktra ne zamn qtmelıyım snce
Canim pazartesi goremeyebilirsin belki ama yinede doktora gozuksen iyi olur gorebilirsin de keseyi belli mi olur ama haftaya cuma kesin gorursun

Merhabalar. Durumumuz aynı. Benim de 25 i adet günümdü ben de 24 ünde yani bir gün önce test yaptırdım. Değer 38.63 çıktı. Şehir dışındayım tekrar salı günü yaptıracağım kan testi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çoğu arkadaşın değeri yüksek. Böyle olunca insan düşünmeden edemiyor.

selam arkadaşlar, dün adetime 5 gün varken beta yatırdım, 6,1 çıktı.... buradaki yorumlara göre düşük kalıyor, siz ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben 18 Kasimda adet oldum en son. Daha sonra reglim gecikince 24 Aralikta test yaptirdim degerim 2 cikti. Aslindanegatif oldugunu biliyordum ama icime kurt düştü ve dun aksam eczaneden test alip yaptim cok silik pembe cizgiyi gordum. Umutlanip bu sabah kan testi yaptirdim sonuc 6.78. Yani 10 gun gecikmede 6.78 cikti cok dusuk hala. Buarada ben polikistik hastasiyim gec döllenme olmuş olabilir mi? Kizlar ne olur cevap verin kafayi yicem nedir bu

Bende polikistik hastasiydim cok sukur hamile kaldim gebeligin basinda deger dusuk olabiliyor 2 gub sonra tekrar kan testi yaptir sonra 2 gun daha gecsin tekrar yaptir degerin 2 ye katlanmasi lazim Allah gonlune gore versin insallah

Daha regline varmis arkadasim normal degerin dusuk olmasi 2 gun biraz bekle kan testini tekrar yaptir bence hamilesinhayirli olsun

inşallah adalı:) tamam bekleyip tekrar yaptıracağım, bugün öğleden sonra yine bel ağrısı, kasık ağrısı vurdu, son üç güne gireceğiz yarın, beklemekten başka çare yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…