Canim gayet guzel katlanmis,kese henuz 5 ile 6 .haftaya dogru gozukur dollenmeye bagli . ama deger olarak 1000 ustundeyken kese gozukurmus.. Ondan Bir iki hafta sonrada kalp atisini duyarsin insallah. Hayirli olsunmrb kzlar ılk once allah herkeze saglıklı bır kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı banada yardumcu olur musunuz adetımden bı gun once hamıle oldugumu ogrendm 25 ı adet qunum du 24 nde aldıö mutlu hberı beta ılk 38.25 cıktı ertesı gun dktra gttım 50 olmus dun yaptrdım 107 olmus szce nasıl cok krkuyrum dıs gebelıktn falanne zamn gorebılırm ultrsynda
sanırım ikiz değil canım.dr ıkı kese var demedı bugun gıttık keseyı gördük şükür ama ıkı kese var demedıcanım heveslendirmek istemem ama böyle durumlarda çoğul gebelik olabiliyormus
şey ben ıkı kese olacak sanıyorum ama ıkız olsa da tek kesemı oluyorcanım heveslendirmek istemem ama böyle durumlarda çoğul gebelik olabiliyormus
şey ben ıkı kese olacak sanıyorum ama ıkız olsa da tek kesemı oluyor
aa oylemı 5 haftalığım ıkı hafta sonra bellı olurmu kıcanım bebegın hayırlı olsun tek yumurta ıkızı olursa tek kesede ıkı kalp atısı gorulur sanırım
aa oylemı 5 haftalığım ıkı hafta sonra bellı olurmu kı
ıkı hafta sonra duyarsın kalp atışlarını dedı canımıkız falan demedı olsa anlardı hemen değilmicanım bellı olurdu kalp atısı 5 haftalıkken duyuluyor doktor gorse soylerdı sana ama allah gonlundekını sana nasıp etsın ıns
ıkı hafta sonra duyarsın kalp atışlarını dedı canımıkız falan demedı olsa anlardı hemen değilmi
yok canım ben ıkız ıstemıyorum .yanı olsa Allahtan gelmiş bişey dıyemem ama ben tek ıstıyorum ıkı tane bırden bakmam çok zor olurevet canım anlardı tabıkı ıns ıkız olur ama bı tane olsun saglıklı olsun ve senın olsun
yok canım ben ıkız ıstemıyorum .yanı olsa Allahtan gelmiş bişey dıyemem ama ben tek ıstıyorum ıkı tane bırden bakmam çok zor olur
amın canım çok teşekkür ederim.darısı tum ısteyenlerın başına ınşallahanladım canım haklısın zordur rabbım bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Canim pazartesi goremeyebilirsin belki ama yinede doktora gozuksen iyi olur gorebilirsin de keseyi belli mi olurcok saol canm normal bır gebelık gıbı mı duryor cok korkyrum ya cok ıstydum bn kaybetme korkusu var sımdı pazrteıye kadr kac olur dktra ne zamn qtmelıyım snce
Merhabalar. Durumumuz aynı. Benim de 25 i adet günümdü ben de 24 ünde yani bir gün önce test yaptırdım. Değer 38.63 çıktı. Şehir dışındayım tekrar salı günü yaptıracağım kan testi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çoğu arkadaşın değeri yüksek. Böyle olunca insan düşünmeden edemiyor.mrb kzlar ılk once allah herkeze saglıklı bır kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı banada yardumcu olur musunuz adetımden bı gun once hamıle oldugumu ogrendm 25 ı adet qunum du 24 nde aldıö mutlu hberı beta ılk 38.25 cıktı ertesı gun dktra gttım 50 olmus dun yaptrdım 107 olmus szce nasıl cok krkuyrum dıs gebelıktn falanne zamn gorebılırm ultrsynda
Bende polikistik hastasiydim cok sukur hamile kaldim gebeligin basinda deger dusuk olabiliyor 2 gub sonra tekrar kan testi yaptir sonra 2 gun daha gecsin tekrar yaptir degerin 2 ye katlanmasi lazim Allah gonlune gore versin insallahMerhaba arkadaşlar. Ben 18 Kasimda adet oldum en son. Daha sonra reglim gecikince 24 Aralikta test yaptirdim degerim 2 cikti. Aslindanegatif oldugunu biliyordum ama icime kurt düştü ve dun aksam eczaneden test alip yaptim cok silik pembe cizgiyi gordum. Umutlanip bu sabah kan testi yaptirdim sonuc 6.78. Yani 10 gun gecikmede 6.78 cikti cok dusuk hala. Buarada ben polikistik hastasiyim gec döllenme olmuş olabilir mi? Kizlar ne olur cevap verin kafayi yicem nedir bu
Daha regline varmis arkadasim normal degerin dusuk olmasi 2 gun biraz bekle kan testini tekrar yaptir bence hamilesinhayirli olsunselam arkadaşlar, dün adetime 5 gün varken beta yatırdım, 6,1 çıktı.... buradaki yorumlara göre düşük kalıyor, siz ne dersiniz?
Daha regline varmis arkadasim normal degerin dusuk olmasi 2 gun biraz bekle kan testini tekrar yaptir bence hamilesinhayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?