Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

selam arkadaşlar, dün adetime 5 gün varken beta yatırdım, 6,1 çıktı.... buradaki yorumlara göre düşük kalıyor, siz ne dersiniz?

İnşallah üçe beşe katlayarak artar. Sanırım iki katına çıkması gerekiyormuş 2 günde bir. Bazılarının birden yükselmiş. İnşallah bizim de öyle olur

Kızlar ben hala adet olmadım her lavaboya gittiğimde lekelenmele var ama adet olmadım hala Salı gun gel dedi doktor korkmaya başladım ya dis gebelikse

Bugun doktora gittim arkadaslar düşecek diyo başka birsey demiyo dis gebelik gorunmuyo dedi ilac verdi asırı ağrım var ama hala adet olmadım

aynen oyle ama bn ıkı kez daha yaptrdım107 ıdı 2 gun once bugun se 480 cıktı c anm allahım meleklerımı bıze bagıslasın ınsallah

baska bir doktora da gitsen
Şimdilik doktoruma güveniyorum birde herseyimi bıliyor başka doktora gitsem herseye sıfırdan başlarım yorar beni... Aynısını annemde dedi gittim başka doktora kadının ağzından cımbızla laf aldım neden niçin diye yoksa hic birsey söylemiyordu bazı zaman doktorlara sinir oluyorum

Ya belki değildir dişmediğine göre nebilimm yanılıyodur belki doktor
Yok Canim ultrasonda bügünde baktık Detaylı bir şekilde anlatıyor doktor yakında kanaman baslar dedi birde ilac verdi cunku me kadar gec olursa o kadar cok kanaman olur dedi o yüzden biran evvel düşmesi gerekiyor dedi Allahtan başladı yavas yavas ama cok sancım var

Tatlim benim bende bundan 3 yil onca kimyasal gebelik gecirdim
Sukur vucudum.hic bir ilav kullanmaksizin kendisi atti rahimimi kasicak hicbjr ilac vermeei dr
Agrim olmadan atlattim bu sureci adetim 3 haftada gecikmisti
Somra bir kes adet oldim corek otu bal tarcin karisimi yaptim vesolem oldu iki yasinda bir oglim var
Sakin brnim yaptigim hatayi yapip cok yipratma kendini unutmaki bu sagliksix bir gebel8k ver vucut sonlandiryor

geçmiş olsun çok tatlım, ben de sinir oluyorum bazılarına, bizi de kendileri kadar bilgili zannediyorlar herhalde, hayırlısı değilmiş diye düşünmek lazım canım

Canım değerlerin iyi bence son adet tarihin kaçtı??*

Aynen Canim doktorum da dedi sağlıksız olanı atıyor diye ama bu benim ikinci o yüzden araştırma yapacağız dedi bazı testler yapacakmış pıhtılaşma bar mı diye... Ilk düşüğümde de cok az sancım oldu ve hemen dustu bu sefer ki inan cok zorladı be hala zorluyor düşmek istemiyor galiba ilaçla birlikte kasılmalar Başlıyor çok az kanamam oldu insallah bugun atarım da rahatlarım biraz cunku vücudum da değişikler olmaya başladı bi sıkıntım da prolaktin yüksekliği sorunum ve sanırım o da Yükseldi

geçmiş olsun çok tatlım, ben de sinir oluyorum bazılarına, bizi de kendileri kadar bilgili zannediyorlar herhalde, hayırlısı değilmiş diye düşünmek lazım canım
Aynen Canim aynen halk dilinde bunlara ukala diyoruz o yüzden doktorumu seviyorum Konuşurken yabanci bir kelime söylediğinde hemen açıklama yapıyor uzun uzun anlatıyor sıkıntım olunca arıyorum Allah Razı olsun cevapta veriyor ve inanıyorum ki para göz biri degil boş yere beni yorup yıpratmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…