Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

o zaman şanslılardansın:)

Kızlaaaaarrrr cok kötüyüm dualarınıza ihtiyacım var
Sat 26 kasım ader döngüm 28 gün
Adete 2 gün kala 135
Adet günü 240
Adeti 5 gün geçe 450 kan değerim doktor adet günü degerime güzel demisti düblü degeri duyunca kontrole cagardı sizce cokmu düsük 20 yasındayım ve ilk hamilelgim cok üzülüyorum

Canım üzülme anaman yok değerin azalmıyo yibe az da olsa artmış kötü düşünme ve ağlama lütfen dua et sadece meleğin seni bırakmaz inşaallah

Tatlım seni üzmek istemem ama 5 gun sonra değerinin bu artısı biraz düşük ama insallah bir Yanlışlık olmuştur ve hamileliğin sağlıklıdır hem unutma her beş kadında bir düşük olurmuş bu oran oldukça yuksek ÇOĞU insan farketmiyor bile ama bak ne guzel hamile kalmışsin hic hamile olamayan iyi yönünden duşun bende aynı şeyi yasıyorum hemde ikinci kez Yıpratma kendini insallah sağlıklı bir gebeliktir ve Bebeğini kucağına alırsın Canim kafaya takmamaya çalış olumlu duşun olumlu olsun

Canım üzülme anaman yok değerin azalmıyo yibe az da olsa artmış kötü düşünme ve ağlama lütfen dua et sadece meleğin seni bırakmaz inşaallah
Canım merhaba, keseyi gördün mü tarihlerimiz çok yakın o yüzden sormak istedim. Geçen perşembe gözükmedi. Cuma doktora gideceğim yine

Canım merhaba, keseyi gördün mü tarihlerimiz çok yakın o yüzden sormak istedim. Geçen perşembe gözükmedi. Cuma doktora gideceğim yine
Yok canım gitmedim henüz bu perşembe gidicem korkuyorum senin enson kan değerin neçıktı ki görünmedi kese

Merhabalar bu siteye yeni katıldım ve bi soru sormak istiyorum adetim hiç geçmezdi bu sefer 15 gün geçti ve gidip kan testi yaptırmak istedim. Sonuç 8.5 çıktı. Doktor gebelik olmadığını söyledi. Ama gebe olanların çoğu 5 ve üzeri gebeliktir diyorlar beni bilgilendirir misiniz lütfennnnn (

ewet 5 ve uzerı gebelık ama 15 gun gecmesıne ragmen baya bı dusuk deger bunun ıcın baska bı dktra gt hamılesın ama kımsayasal veya baska bsey olabılır fazla geckmeden gt derım

slm arkadaslar benim kan degerim en son 2651.68 bu tahlilde gecen hafta persembe yapildi keseyi gordum kac haftalik olabilir ve benim hic bir belirtim yok

Selam kizlar adi 2 gun gectikten sonra test yaptirdim degerim 1118 cikti sizce iyi mi?

Selam kizlar adeti 2gun gectinten sonra test yaptirdim degerim 1118 cikti sizce iyi mi?

Arkadaslar dun adet olmam gereken gundu kan testı yaptrdım 3.45 cıktı bılıorum bes ve uzerı olması gerekıo ama benım daha once dusugum oldu o gebelıgımı 7 hun gecıkınce ogrendım 100 du.bu da oyle olur mu acaba butun belırtıler vardı oysa cok ümitlenmıstım doktor yenı bı gebelık olabılır adet olmassan bı hafta sonra gel bı daha bakalım ded

ıns hamılesındır canım bende beklıyorum belırtılerın neler bıraz bahsedeblır mısın ?

G
ıns hamılesındır canım bende beklıyorum belırtılerın neler bıraz bahsedeblır mısın ?
gogus hassasıyetı ve dolgunluk var sureklı halaızıö belım ara ara agrıyo ve kasıklarım agırıo bormalde adet oncesı boyle belırtıler olmuo bende sadece adet olacagım gun kasıklarım agırırdı. Boyle olımca umıtlendım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…