- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
G
gogus hassasıyetı ve dolgunluk var sureklı halaızıö belım ara ara agrıyo ve kasıklarım agırıo bormalde adet oncesı boyle belırtıler olmuo bende sadece adet olacagım gun kasıklarım agırırdı. Boyle olımca umıtlendım bende
Amin canim Allah razi olsun. Rabbim tum isteyenlerede hayirlisi ile nasip etsinSüper hayirli olsun hamilelik:)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim 2 gunde2 katina cikar iyi cikmis hatta ikiz ola bilir bencearkadaşlar bu beta hcg hergun mu ıkı kat artar yoksa ıkı günde bır mı ıkı kat vartar . 640 çıkmıştı 3 gun sonra 2990 oldu .bır problem mı var sızce
dr ıkız gözükmüyor dedi . sonradan mı çıkar kiCanim 2 gunde2 katina cikar iyi cikmis hatta ikiz ola bilir bence
canım dualarım seninle inşallah kötü bişey olmaz bebeğin seninle olur.nolur üzülüp yıpratma kendini senin sağlığın daha önemli daha da çok gençsin ayrıca ve hamile kalabiliyorsun inşallah bunada bişey olmaz.Kürtaj olmaktan cok korkuyorum dış gebelik ilk defa duydugum bisey ilk cocugum bu ins tutunur sıkıca
Canımm allah razı olsun saglıkla kucagına al inşallah yavrunu bi yandan deger düsmüyor lekem yok diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum ama icimden bi ses artacak diyor hic hareket yoktu vucudumda dünden beri baslayan bi tuhaflık var kalbim cok hızlı atıyor kasıklarıma bıcak girip cıkıyor kısa süreli göbek deliğim sızlıyor belki bugünden sonra artıs hızlanır diye ümit ediyorumcanım dualarım seninle inşallah kötü bişey olmaz bebeğin seninle olur.nolur üzülüp yıpratma kendini senin sağlığın daha önemli daha da çok gençsin ayrıca ve hamile kalabiliyorsun inşallah bunada bişey olmaz.
evet bencede yani sonuçta artıyor artması yavaş olabilir ama artış yok değil inşallah geç bir döllenmedir de ondan böyledir.güzel haberler al inşallah yeni yılın da bebeğinle musmutlu geçsin kendini fazla yıpratma.Canımm allah razı olsun saglıkla kucagına al inşallah yavrunu bi yandan deger düsmüyor lekem yok diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum ama icimden bi ses artacak diyor hic hareket yoktu vucudumda dünden beri baslayan bi tuhaflık var kalbim cok hızlı atıyor kasıklarıma bıcak girip cıkıyor kısa süreli göbek deliğim sızlıyor belki bugünden sonra artıs hızlanır diye ümit ediyorum
Merhaba Canim senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım umarım senin ki tutunur ama benimki bugun dustu biraz sancılı da olsa Butun soru işaretlerim bitti. Sakin moralini bozma bak ben 1 senedir bekliyordum oldu ama dustu doktorum dediği sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor ama bak hamile kalıyorsun bu sana moral olsun hic üzme kendini düşerse de cunku hamile kalabiliyorsun insallah sağlıklı bir gebeliktir ama değilse de üzme kendini olur muCanımm allah razı olsun saglıkla kucagına al inşallah yavrunu bi yandan deger düsmüyor lekem yok diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum ama icimden bi ses artacak diyor hic hareket yoktu vucudumda dünden beri baslayan bi tuhaflık var kalbim cok hızlı atıyor kasıklarıma bıcak girip cıkıyor kısa süreli göbek deliğim sızlıyor belki bugünden sonra artıs hızlanır diye ümit ediyorum
Canım senin degerlerin kaçtı adet gününü kac gğn gectikten sonra attı vücudun bide öncesinde lekelenmi oldu nasıl bi agrın vardı merak ediyorum rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat versin sana insallah benimkide bana tutunsun insallah mekkenin fethi hürmetineMerhaba Canim senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım umarım senin ki tutunur ama benimki bugun dustu biraz sancılı da olsa Butun soru işaretlerim bitti. Sakin moralini bozma bak ben 1 senedir bekliyordum oldu ama dustu doktorum dediği sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor ama bak hamile kalıyorsun bu sana moral olsun hic üzme kendini düşerse de cunku hamile kalabiliyorsun insallah sağlıklı bir gebeliktir ama değilse de üzme kendini olur mu
amin canım benim rabbim mucizilerimizi bizlere bagıslasınevet bencede yani sonuçta artıyor artması yavaş olabilir ama artış yok değil inşallah geç bir döllenmedir de ondan böyledir.güzel haberler al inşallah yeni yılın da bebeğinle musmutlu geçsin kendini fazla yıpratma.
O za an tekiz:)dr ıkız gözükmüyor dedi . sonradan mı çıkar ki
İyi dusin iyi olsun canimKürtaj olmaktan cok korkuyorum dış gebelik ilk defa duydugum bisey ilk cocugum bu ins tutunur sıkıca
Âmin Canim insallah benim adete 1 gun kala test yaptım 22 iki gun sonra 33 bir hafta sonra 358 2 gun sonrası 404 cok ağrım olmadı hatta dis gebelikten çok korktum Dr bana dis gebelik degil korkma dedi ama adetim 3 hafta gecti nerdeyse kanamam olmadı o yüzden hap verdi doktor iki gündür ozellikle de ilacı aldığım ilk gun inanılmaz ağrılarım oldu ve Allah sukur dün biraz biraz Parçalar geldi simdi daha iyiyim ama dediğim gibi sakin sıkıntı yapma ben ilk düşüğümde kendimi Yedim bitirdim Ağla Ağla ama doktor hic üzülme sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor dedi sen şükret hamile kalıyorsun bak hamile kalamayan bir cok insan var dedi bu beni rahatlattı birazda olsa simdi 1 sene sonra tekrar aynı seyleri yaşadım bu sefer beni sarstı ama cabuk toparlandım Allah'a sukur simdi neden diye araştırmaya başlayacak insallah birsey çıkmaz da bebeklerimizi alırız kucağımıza 2015 insallah uğurlu gelir hepimize Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün (âmin)Canım senin degerlerin kaçtı adet gününü kac gğn gectikten sonra attı vücudun bide öncesinde lekelenmi oldu nasıl bi agrın vardı merak ediyorum rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat versin sana insallah benimkide bana tutunsun insallah mekkenin fethi hürmetine
CEYCEY nasılsın canım bir gelişme var mı.Amin canım
amin canım benim rabbim mucizilerimizi bizlere bagıslasın
Arkadasim yuksek ihtimal hamilesin hayirli olsun beta hcg degerin 1000i gecmeden kese gorunmez hic panik yapmaMerhaba arkadaşlar 29.12.2014 tarihinde
b hcg sonucu 8.5 çıkmıştı. 01.01.2015 tarihinde tekrar gittiğimde 125.3 çıktı doktorum gebelik var ama birşey göremedim dedi folikasit alımı başlattı. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Şüphede kalıp idrar testi de yaptım evde çizginin birisi silik çıktı neler düşünüyorsunuz acabaaa? inş iyi olur
Arkadasim yuksek ihtimal hamilesin hayirli olsun beta hcg degerin 1000i gecmeden kese gorunmez hi
Arkadasim yuksek ihtimal hamilesin hayirli olsun beta hcg degerin 1000i gecmeden kese gorunmez hic panik yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?