Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hımm anladım canım bende de gogus dolgunlugu ve agrı var sag kasıgımda agrı oluyor gaz sıkayetım var bı de vucut ısım cok fazla adet olduktan sonra arttı devam edıyor bende umuıtlıyım ocak 2 yı beklıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ıns

Moralim yerle bir kızlar nereye ne yazcagmı sasırdım bir tek benmiyim kan degeri yavas artan yokmu bana umut olan yavas yavas artıpta bebegini kıcagına alan
Bugün adetim geçeli 7.gün beta hcg 660 cıktı 2 gün önce 435 idi doktor ya düşük kendilignden olur diyo yada dış gebelikle sonuçlanır diyo ne lekelenmem var ne bi agrım nasıl dıs gebelik diyorum doktorda susuyo cuma tekrar gel keseyi görmwmiz lazım degerin 1200 olması lazım dedi cuma mı gideyim pazartesimi gideyim be yapayım karnımda segirmeler hareketler var dün basladı belki 5. Haftadan sonra artacaktır hızlıca baslarda böyle olamazmı yaa daha 4+5 günlük

Kürtaj olmaktan cok korkuyorum dış gebelik ilk defa duydugum bisey ilk cocugum bu ins tutunur sıkıca

Kürtaj olmaktan cok korkuyorum dış gebelik ilk defa duydugum bisey ilk cocugum bu ins tutunur sıkıca
canım dualarım seninle inşallah kötü bişey olmaz bebeğin seninle olur.nolur üzülüp yıpratma kendini senin sağlığın daha önemli daha da çok gençsin ayrıca ve hamile kalabiliyorsun inşallah bunada bişey olmaz.

Canımm allah razı olsun saglıkla kucagına al inşallah yavrunu bi yandan deger düsmüyor lekem yok diye seviniyorum bir yandan üzülüyorum ama icimden bi ses artacak diyor hic hareket yoktu vucudumda dünden beri baslayan bi tuhaflık var kalbim cok hızlı atıyor kasıklarıma bıcak girip cıkıyor kısa süreli göbek deliğim sızlıyor belki bugünden sonra artıs hızlanır diye ümit ediyorum

evet bencede yani sonuçta artıyor artması yavaş olabilir ama artış yok değil inşallah geç bir döllenmedir de ondan böyledir.güzel haberler al inşallah yeni yılın da bebeğinle musmutlu geçsin kendini fazla yıpratma.

Merhaba Canim senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım umarım senin ki tutunur ama benimki bugun dustu biraz sancılı da olsa Butun soru işaretlerim bitti. Sakin moralini bozma bak ben 1 senedir bekliyordum oldu ama dustu doktorum dediği sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor ama bak hamile kalıyorsun bu sana moral olsun hic üzme kendini düşerse de cunku hamile kalabiliyorsun insallah sağlıklı bir gebeliktir ama değilse de üzme kendini olur mu

Canım senin degerlerin kaçtı adet gününü kac gğn gectikten sonra attı vücudun bide öncesinde lekelenmi oldu nasıl bi agrın vardı merak ediyorum rabbim tez zamanda saglıklı bi evlat versin sana insallah benimkide bana tutunsun insallah mekkenin fethi hürmetine

Amin canım
amin canım benim rabbim mucizilerimizi bizlere bagıslasın

Âmin Canim insallah benim adete 1 gun kala test yaptım 22 iki gun sonra 33 bir hafta sonra 358 2 gun sonrası 404 cok ağrım olmadı hatta dis gebelikten çok korktum Dr bana dis gebelik degil korkma dedi ama adetim 3 hafta gecti nerdeyse kanamam olmadı o yüzden hap verdi doktor iki gündür ozellikle de ilacı aldığım ilk gun inanılmaz ağrılarım oldu ve Allah sukur dün biraz biraz Parçalar geldi simdi daha iyiyim ama dediğim gibi sakin sıkıntı yapma ben ilk düşüğümde kendimi Yedim bitirdim Ağla Ağla ama doktor hic üzülme sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor dedi sen şükret hamile kalıyorsun bak hamile kalamayan bir cok insan var dedi bu beni rahatlattı birazda olsa simdi 1 sene sonra tekrar aynı seyleri yaşadım bu sefer beni sarstı ama cabuk toparlandım Allah'a sukur simdi neden diye araştırmaya başlayacak insallah birsey çıkmaz da bebeklerimizi alırız kucağımıza 2015 insallah uğurlu gelir hepimize Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün (âmin)

Merhaba arkadaşlar 29.12.2014 tarihinde
b hcg sonucu 8.5 çıkmıştı. 01.01.2015 tarihinde tekrar gittiğimde 125.3 çıktı doktorum gebelik var ama birşey göremedim dedi folikasit alımı başlattı. Yarın tekrar tahlil için gideceğim. Şüphede kalıp idrar testi de yaptım evde çizginin birisi silik çıktı neler düşünüyorsunuz acabaaa? inş iyi olur

Arkadasim yuksek ihtimal hamilesin hayirli olsun beta hcg degerin 1000i gecmeden kese gorunmez hic panik yapma

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…