Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar, çok tedirgin oldum. 30 aralıkta 33,5 olan değerim bugün 69 çıktı. normalde burada okuduklarımdan 100 üstüne çıkmış olmalıydı. adetim iki gün gecikti. ağrılar devam. kafama takmamaya çalışıyorum doktora 31 aralıkta gittik, 1 hafta sonra gel, testi de o zaman yaparız dedi, bekleyemedim.... değerim niye düşük acaba

Kızlar 29 aralıkta test yaptırdım 179 cikti, bugun kahverengi akıntım oldu testi tekrarladık be 925 olmuş. Deger artışı normal ama wc ye gidince peçeteye kan gelmeye başladı şimdi normalde olmuyor sadece wc dem sonra. Doktor düşük tehlikesi için iğne ve progestan verdi ama çok korkuyorum. Boyle birşey yaşayan var mı

Hayır ultrasonda bakmadı cok kucuk dedi. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor int. Arastırdım düşük belirtisi olarak gorunuyor. Offf offff

Hayır ultrasonda bakmadı cok kucuk dedi. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor int. Arastırdım düşük belirtisi olarak gorunuyor. Offf offff

canım oncelıkle sakın olmlısın stres yapma dur bakalım kalkma yat dınlen sana yardım edecek bırı varsa cagır senın yatıp dınlenmen lazım rabbım sana bagıslasın bebegını

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Benimde en son sat 15 kasımdı.2 gün sürdü.aralık ayında olmadım doktora gittim hiç birşey yok.Adet söktürücü verdi kullandım oda fayda etmedi.

arkadaslar ıyı aksamlar,
bugun hamıle oldugumu ogrendım ama sevınemıyorum beta hcg 500 cıktı ama progesteron hormonu 8.8 cıktı doktor bu degerın dusuk odugunu soyledı ya dıs gebelık yada dusuk olabılır mıs cok uzuldum yenıden kaybetmek ıstemıyorum boyle bır durum yasayan ve normal gebelık yasayan var mı lutfen yardımm

Merhabalar arkadaşlar, ben 2015 eylül annesi olacak mıyım bilemiyorum; üç kaybım var önceden, satım 7 aralık ama adetlerim düzensiz,bugün kan testiyaptırdım 4.62 çıktı, sizce hamile miyimki?

500 düsük bir deger degil ki ben 179 ile basladım 5 gun sonra 900 oldu tam bir haftada da 2000 e cikti. Doktor neden düşük demiş anlamadım...

500 düsük bir deger degil ki ben 179 ile basladım 5 gun sonra 900 oldu tam bir haftada da 2000 e cikti. Doktor neden düşük demiş anlamadım...

bılmıyorum canım progesterona dusuk dedı bana nette bıraz arastırdım onemlı olan beta nın 48 saatte ıkıye katlanmasıy mıs yarın tekrar kan testı yapılacak ıns sonuc yukselmıstır

bılmıyorum canım progesterona dusuk dedı bana nette bıraz arastırdım onemlı olan beta nın 48 saatte ıkıye katlanmasıy mıs yarın tekrar kan testı yapılacak ıns sonuc yukselmıstır
Benim doktorum sadece betaya bakti progesterona hic bakmadı ama mutlaka vardır bir bildikleri diye dusunuyorum

Slm kizlar Piko var bende adetimde yumurtlamamda geç oluyo en son 24 kasımda regl oldum dün evde idrar testi yaptım ikinci cizgi açık renk çıktı.. gittim kan verdim betam 238 çıktı sizce normalmi en son reglimden 45 gün geçti değer düşükmü yada geç döllenmis olabilirmi çok korkuyorum 4 senedir bekliyorum bebeğim benimledir inş

bhayrli olsun bu degere gore hamilesin doktruna sonucu gostermedn mi degerinde iyi gbi ama hemn doktra gtmelisin

merhaba arkadaşlar, yumurtlama gününden 1 hafta sonra kan tahlili yaptırdığımı ve küçüktür 0,01 çıktığını yazmıştım.. yani yok denecek kadar az..
reglim 1 ocaktı ve 30 aralıkta kahve leke geldi, dedim regl oldum 2 gün önceden (alışığım çünkü 40 gün de sürüyo, daha az da yani düzensiz ve kahve leke olur regl öncesinde benm..)
neyse, o gün 2 kere geldi ve arkası kesildi. ertesi gün yani reglime 1 gün kala idrar testi yaptım: negatif.
dedim ümitlenmeyi bırak artık! ve beklemeye başladım adetimi, karnım ağryo, batmalar vs. bildiğin regl öncesi sancı çekiyorum. veeee, dün yani 5 ocakta artık dayanicam dedim ve yine test alım.. sonuç: pozitif!!!
çok ilginç bir süreçti arkadaşlar, bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde hiç belirti yaşamamışken bu sefer herşeyi yaşadım, heyecan yapıp erkenden kan testi bile yaptırdım..
siz siz olun her durumun kişiye özel olduğunu unutmayın.
döllenmenin ertesi gün bile kanda çıkar diyenler var, evet bazı kimselerde olabilir ama herkesin bünyesi farklı..
ben yaşadığım belirtileri yazayım, yardımcı olabilir belki bazılarına:
ilişkiden kısa süre sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladı
acayip fazla gazım oldu söylemesi ayıp, anormal denecek kadar..
yumurtalıklarda batmalar..
erkenden burnum hassaslaştı ki ben normalde fazla alamam koku, herkesten önce kokuları almaya başladım..
ve yeni yeni midem bulanıyo..
Rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu ve kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin bebişleri!

bu arada ben ovulasyon testini yeni keşfetmiş bir insanım
ilk ayımızdı bu kullanıp çift çizgiyi yakaladığımız
silikleşince iki gece üstüste ilişki oldu
başka da olmadı..
faydalanmak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim çünkü düzensiz adeti olanlar benim gibi, hangi gün yumurtlayacağımızı kestirmek çook zor.. şansa bırakmayın derim :)

Arkadaslar ben 17 aralikta sadece kahverengi lekelenmelerle gecirdim adet donemimi sonra 4 ocakta pembe lekelenmelerm basladi dun kan testi yaptrdm <0.01 cikti yani negatf ama ne adet oluyorum suan buba ragmen asiri bel agrim var sizce neden??

Kızlar merhaba benim tahmini yumurtlma günüm29 aralıktı dün yani 5 aralıktan beta yaptırdım1.79 çıktı dr bekle belki hamile kalabilirsin dedi:)ama bildiğim kadarıyla bu sonuç geve olmadığım anlamına geliyosizce erken mi daha yani şüpheli ilşkinin üstünden 6 gün geçmişyti.yani testi 7 .gün yaptırdım sizce hala gebelik şansım var mı(

Canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…