- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
Kızlar 29 aralıkta test yaptırdım 179 cikti, bugun kahverengi akıntım oldu testi tekrarladık be 925 olmuş. Deger artışı normal ama wc ye gidince peçeteye kan gelmeye başladı şimdinormalde olmuyor sadece wc dem sonra. Doktor düşük tehlikesi için iğne ve progestan verdi ama çok korkuyorum. Boyle birşey yaşayan var mı[/tQUOTE]
korkma canım ıns bırsey olmaz ben 3 aylıkken kanama yasadım hemen doktora gıttım bebek ıyı dedı progestan verdı dınlen dedı sonra cok sukur gectı ultrasyonda baktı mı beebgne
Hayır ultrasonda bakmadı cok kucuk dedi. Bir de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorint. Arastırdım düşük belirtisi olarak gorunuyor. Offf offff
Amin inşallahcanım oncelıkle sakın olmlısın stres yapma dur bakalım kalkma yat dınlen sana yardım edecek bırı varsa cagır senın yatıp dınlenmen lazım rabbım sana bagıslasın bebegını
500 düsük bir deger degil ki ben 179 ile basladım 5 gun sonra 900 oldu tam bir haftada da 2000 e cikti. Doktor neden düşük demiş anlamadım...arkadaslar ıyı aksamlar,
bugun hamıle oldugumu ogrendım ama sevınemıyorum beta hcg 500 cıktı ama progesteron hormonu 8.8 cıktı doktor bu degerın dusuk odugunu soyledı ya dıs gebelık yada dusuk olabılır mıs cok uzuldum yenıden kaybetmek ıstemıyorum boyle bır durum yasayan ve normal gebelık yasayan var mı lutfen yardımm
500 düsük bir deger degil ki ben 179 ile basladım 5 gun sonra 900 oldu tam bir haftada da 2000 e cikti. Doktor neden düşük demiş anlamadım...
Benim doktorum sadece betaya bakti progesterona hic bakmadı ama mutlaka vardır bir bildikleri diye dusunuyorumbılmıyorum canım progesterona dusuk dedı bana nette bıraz arastırdım onemlı olan beta nın 48 saatte ıkıye katlanmasıy mıs yarın tekrar kan testı yapılacak ıns sonuc yukselmıstır
Benim doktorum sadece betaya bakti progesterona hic bakmadı ama mutlaka vardır bir bildikleri diye dusunuyorum
bhayrli olsun bu degere gore hamilesin doktruna sonucu gostermedn mi degerinde iyi gbi ama hemn doktra gtmelisinSlm kizlar Piko var bende adetimde yumurtlamamda geç oluyo en son 24 kasımda regl oldum dün evde idrar testi yaptım ikinci cizgi açık renk çıktı.. gittim kan verdim betam 238 çıktı sizce normalmi en son reglimden 45 gün geçti değer düşükmü yada geç döllenmis olabilirmi çok korkuyorum 4 senedir bekliyorum bebeğim benimledir inş
Bende senin gibi beklemedeyim regle bi hafta kala yaptirdim <2 den cikti dr ye gittim adete 1 gun var simdi ve adet gununde tekrarlamami istedi bazen kanada cabuk gecmeyebiliyo.. benim bi arkadasimdada idrarda cikiyodu ama kanda cikmiyordu garip bi durumdu ama. Yinede umitlenme ama gunun gecince yinele cnm
Arkadaslar ben 17 aralikta sadece kahverengi lekelenmelerle gecirdim adet donemimi sonra 4 ocakta pembe lekelenmelerm basladi dun kan testi yaptrdm <0.01 cikti yani negatf ama ne adet oluyorum suan buba ragmen asiri bel agrim var sizce neden??[/QUOTE canım belki geç döllenme olmuştur birz bekle adet olmazsan kan testini yenile.inşallah gebesindir istiyorsan tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?