maşallah artış çok güzel Rabbim kucağına almayı nasip etsin Amin.mrb arkadaslar bana cewap verırsenız cok mutlu olurum 25 aralık adet gunum 50 26nde ıse 107 29 nda 480 ve en son 02 ocak cuma kan testı yaptrdım ve sonuc > 1000 cıktı bu ne demek yardımcı olursanz sevınırım degerlerım nasıl kızlar
Canım ben hamile değilim ama bence değerlerin gayet normal ama içim rahat değil diyorsan bence doktorunla bir görüş.hayırlı olsun sağ salim kucağına da al inşallah:))mrb arkadaslar bana cewap verırsenız cok mutlu olurum 25 aralık adet gunum 50 26nde ıse 107 29 nda 480 ve en son 02 ocak cuma kan testı yaptrdım ve sonuc > 1000 cıktı bu ne demek yardımcı olursanz sevınırım degerlerım nasıl kızlar
istiyorum tabi insallah :)
merhaba kızlar benim ilk gebeliğim adet günü 2 ocak cuuma bhcg değerim 579.9 çıkmıştı.dün tekrarlattık ve ve 1523,7 olmuş.ama aynı gün üniversite hastanesinde de kan vermiştim ordaki değer 1888.6 çıkmış.şimdi baktım ve kafam karıştı oysaki onu daha önce vermiştim.daha düşük olması gerekmiyormuydu.hastaneler farklı değerler verebilirmi,yoksa düşüşemi geçti ,bu kadar yükselmişken düşermi,kanamam filan da yok.ne olur bi fikri olan varmı
Canım o makinaların hassaslığından kaynaklıyodur.kimi makinalar daha hassas o yüzden değerin farklı çıkmış olabilir.kafanın rahat etmesi için bi dr görün ama yinede için rahatlar.merhaba kızlar benim ilk gebeliğim adet günü 2 ocak cuuma bhcg değerim 579.9 çıkmıştı.dün tekrarlattık ve ve 1523,7 olmuş.ama aynı gün üniversite hastanesinde de kan vermiştim ordaki değer 1888.6 çıkmış.şimdi baktım ve kafam karıştı oysaki onu daha önce vermiştim.daha düşük olması gerekmiyormuydu.hastaneler farklı değerler verebilirmi,yoksa düşüşemi geçti ,bu kadar yükselmişken düşermi,kanamam filan da yok.ne olur bi fikri olan varmı
saol canım ,şimdi geldim hastaneden sanırım üni hastanesi yoğunlktan özel hastanesinden sonra çıkmış sonucm.çok sukur takıpte oldgm özel hastanee gıttım degerim 2556,7 olmuş.cok istedıgımız bır hamilelık oldugu için tedırgın oldum.Canım o makinaların hassaslığından kaynaklıyodur.kimi makinalar daha hassas o yüzden değerin farklı çıkmış olabilir.kafanın rahat etmesi için bi dr görün ama yinede için rahatlar.
bence çok guzel,maşallah diyelim.hayırlı olsun canımBenim değerlerim nasıl arkadaslar fikir verirseniz sevinirim. Son adet tarihim 30 kasım. 29aralık 217. 1ocak 1036. 6 ocak 5037.
Daha doktora gitmedim cumartesi gitmeyi düşünüyorum
evet canım hamdolsun ki kimyasalla sonuclandı ya dıs gebelık olsaydı ya kurtaj olsaydım darmadagın olurdum rabbim hayırlı zamanda saglıklı evlatlar versın bzlereÂmin Canim insallah benim adete 1 gun kala test yaptım 22 iki gun sonra 33 bir hafta sonra 358 2 gun sonrası 404 cok ağrım olmadı hatta dis gebelikten çok korktum Dr bana dis gebelik degil korkma dedi ama adetim 3 hafta gecti nerdeyse kanamam olmadı o yüzden hap verdi doktor iki gündür ozellikle de ilacı aldığım ilk gun inanılmaz ağrılarım oldu ve Allah sukur dün biraz biraz Parçalar geldi simdi daha iyiyim ama dediğim gibi sakin sıkıntı yapma ben ilk düşüğümde kendimi Yedim bitirdim Ağla Ağla ama doktor hic üzülme sağlıklı olmadığı icin vücut atıyor dedi sen şükret hamile kalıyorsun bak hamile kalamayan bir cok insan var dedi bu beni rahatlattı birazda olsa simdi 1 sene sonra tekrar aynı seyleri yaşadım bu sefer beni sarstı ama cabuk toparlandım Allah'a sukur simdi neden diye araştırmaya başlayacak insallah birsey çıkmaz da bebeklerimizi alırız kucağımıza 2015 insallah uğurlu gelir hepimize Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün (âmin)
canım çok geçmiş olsun bunada şükür allahım seni korumuş bu tekrarlayan bir olay değilmiş zaten diğeri inşallah sağlıkla gelir yakında alırsın güzel haberi tekrar seviniriz.hiç üzme canını.öpüyorum seni.kizancik canım kimyasal gebelikle sonlandı hayırlısını istedim hep rabbimden bunada hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?