Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar neden kimse ya yazmıyor lütfen cvp benim bir düşüğüm var pazar adet olmam gerekti olmadım bir gün sonra değer 48 çıktı doktor değer düşük dedi clexaner iğne ve ilaç verdi sizce bu değer yükselirmi

Dileriz ki yukselir,eger gec dollenme olmussa sonucun dusuk cikmasi normal..iki.gunde bir yukselirse hic endiselenme derim.insallah yukselirde..doktorunuda dinle kullan ilaclarini.benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi insallah bende bu guzel haberi alirim bu ay

ben birşey sormak istiyorum bu ay adetim 3 gün öncesinde geldi ama daha önceki gibi değil normalde her kadında olduğu gibi kahve leke ile başlayıp çoğalması ve ara ara pıhtılı gelmesi gerekirken bu ay direk pembe akıntılı başlayıp azar azar geliyor okuduklarıma göre üstüne görüyor olabilirim peki testi ne zaman yapmalıyım ?

Merhabalar,

akıntı bittikten sonra önce bir idrar sonra da kan testi yaptır istersen

kızlar yardım edin 6+1 deyim bebek 0.41 cm yani 4 mm den az büyük normal mi sizce nette hep 9 yazıyor moralim bozuldu

Slm kizlar lütfen yardımcı olun bana. Benim normalde adetlerm 27 gunde 1 olur hic sasmaz dun benim adet günüm du sabah test yaptm kqnda 0.1 cikti adet söktürücü kullandm ama olmadm normalde asla sasmaz adetlerm bende kasik ve karnimin alt kisminda batmalar oluyor adet olacakms gibi sizce gec dollenme olabilirmi lütfen bisey soyleyin

Canım bence biraz bekle günün hiç şaşmıyorsa olabilirsin kanda değer yükselmediyse belki çıkmamıştır biraz bekle

Allahım Allahımmm hep bunu söylüyorum yaşamış biri olarak, hemen adet söktürücü KULLANMAYIN !!!
Ne kadar düzenli adet periyotunuz olsa bile, belki geç döllendi...
Bekle bakalım bi kaç gün iki günde bir artış olur çünkü betahcg de,hayırlısı olsun canım

Canım bence biraz bekle günün hiç şaşmıyorsa olabilirsin kanda değer yükselmediyse belki çıkmamıştır biraz bekle
Ayy insallah canim ben aslinda doktora yalan soyledm yoksa test yaptirmayacakti doktora adetim 1 hafta gecti dedim ama adet gunmde yaptrdm tahlili sence gerçekten gec döllenme olabilirmi cok istiyorum hamile kalmayi coook

Sende mi yasadn cnm bu durumu nasil oldu sende

Sende mi yasadn cnm bu durumu nasil oldu sende

bi kaç güne kadar kanamam olmuştu, ama dr çok kızmıştı o ilacı içmekle embiriyonun tutunamamasına sebep olmuş olabilirmişim. artık orasını Allah bilir...
Çok şükür ki şimdi 17 günlük bi bebeğim var, bu hamileliğimde de geç döllenme oldu.

Off inşallah bendede gec döllenme olabilr mi sence normalde bendede asla gecikme olmaz o zaman ben o ilaci kullanmym dimi aslinda dun ben kanda baktirdm 0.1 doktora adetim 1 hafta gecti dedim kan tahlili yapmasi icin yoksa yapmazdi onun için adet söktürücü verdi

merhaba arkadaşlar :)
öncelikle burda bayagı tecrübeli arkadaşlar oldugunu görmek ve bilgi alışverişi yapmak çok güzel ..sizlerin sayesinde bayagı bişey öğrendim..sanırım bu süreçte heyecanımı ve motivasyonumu artıranda sizlerin paylaşımlarıydı..bu forum bi harika
ben de size birşey sormak istiyorum deyip sadete geleyim :) görüşlerinizi rica ediyorum

sat 16 aralık (adetim çok düzenli değil ama 23-25-26-27 -28 günlerden birinde olabiliyor ama son aylarda dört kere 26 bir kere 27 günde oldu)
adetten 19 gün sonra 50 kuruş büyüklüğünde kırmızıya dönük bir lekelenme oldu akşam..devamı yoktu ki adet içinde çok erkendi..

şunuda belirtmek istedim..düzenli olarak planlamasakta korunmuyorduk,"olursa inşallah" diye düşünüyorduk çocuk olayını çünkü daha altı aylık evliyim..
buhafta diş tedavim vardı ve ben hamile olabileceğimden şüphelenmeye başlamıştım
şüphelendiren belirtiler: lekelenmeden iki üç gün önce mide kazınmalarım başladı(yarın bi hafta olacak) sürekli bişeyler yiyorum ama doymuyorum midem taş gibi tıkabasa dolu ancak sürekli canım bişiler çekiyor hele iki gündür lahmacun yiyorum yinede çekiyor..normal adet belirtilerim olan gögüs hassasiyeti şişliği bel agrısı karın agrısı krampları dizlerimden asagısının tutmayacak gibi olması açık sarıya dönük akıntılarım..psikolojik midir bilmediğim kirpik gözbebeği idrar rengi ve idrar sıklığı da cabası :))
dün idrar tahlili negatif çıktı (adetten sonraki 22,gündü )
bugün adetin 23, günü kan tahlili yaptrdm.. beta hcg 3.85 yazıyordu raporda...hastanenin int sitesinden sonuca baktım dr a göstermedim

sizce net olarak hamile değilim demem dogrumu yoksa beklemeye dua etmeye devammı edeyim

kızlar merhaba daha öncede yazmıştım pazar adet günümdü olmadım pazartesi beta 48 bugün yaptırdım 100 siizce nasıl bana düşük gibi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…