Degerler arasinda evet negatif...ama bir hafta 10 gun sonra tekrarlatin derim.supheli bir sonuc bana gore.kızlar bu sonuç negatif anlamına mı geliyor acaba?
çok teşekkür ederim, pazartesine kadar regl olmazsam tekrar gideceğim. sevgilerDegerler arasinda evet negatif...ama bir hafta 10 gun sonra tekrarlatin derim.supheli bir sonuc bana gore.
Dileriz ki yukselir,eger gec dollenme olmussa sonucun dusuk cikmasi normal..iki.gunde bir yukselirse hic endiselenme derim.insallah yukselirde..doktorunuda dinle kullan ilaclarini.benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi insallah bende bu guzel haberi alirim bu aykızlar neden kimse ya yazmıyor lütfen cvp benim bir düşüğüm var pazar adet olmam gerekti olmadım bir gün sonra değer 48 çıktı doktor değer düşük dedi clexaner iğne ve ilaç verdi sizce bu değer yükselirmi
ben birşey sormak istiyorum bu ay adetim 3 gün öncesinde geldi ama daha önceki gibi değil normalde her kadında olduğu gibi kahve leke ile başlayıp çoğalması ve ara ara pıhtılı gelmesi gerekirken bu ay direk pembe akıntılı başlayıp azar azar geliyor okuduklarıma göre üstüne görüyor olabilirim peki testi ne zaman yapmalıyım ?
dun buraya yazmıstım arkadaslar bugun dktora gttım ve ıkız oldugunu ogrendım allahım herkeze bu duyguyu yasatsın ınsallahhhhh :)
Canım bence biraz bekle günün hiç şaşmıyorsa olabilirsin kanda değer yükselmediyse belki çıkmamıştır biraz bekleSlm kizlar lütfen yardımcı olun bana. Benim normalde adetlerm 27 gunde 1 olur hic sasmaz dun benim adet günüm du sabah test yaptm kqnda 0.1 cikti adet söktürücü kullandm ama olmadm normalde asla sasmaz adetlerm bende kasik ve karnimin alt kisminda batmalar oluyor adet olacakms gibi sizce gec dollenme olabilirmi lütfen bisey soyleyin
Slm kizlar lütfen yardımcı olun bana. Benim normalde adetlerm 27 gunde 1 olur hic sasmaz dun benim adet günüm du sabah test yaptm kqnda 0.1 cikti adet söktürücü kullandm ama olmadm normalde asla sasmaz adetlerm bende kasik ve karnimin alt kisminda batmalar oluyor adet olacakms gibi sizce gec dollenme olabilirmi lütfen bisey soyleyin
Ayy insallah canim ben aslinda doktora yalan soyledm yoksa test yaptirmayacakti doktora adetim 1 hafta gecti dedim ama adet gunmde yaptrdm tahlili sence gerçekten gec döllenme olabilirmi cok istiyorum hamile kalmayi coookCanım bence biraz bekle günün hiç şaşmıyorsa olabilirsin kanda değer yükselmediyse belki çıkmamıştır biraz bekle
Sende mi yasadn cnm bu durumu nasil oldu sendeAllahım Allahımmm hep bunu söylüyorum yaşamış biri olarak, hemen adet söktürücü KULLANMAYIN !!!
Ne kadar düzenli adet periyotunuz olsa bile, belki geç döllendi...
Bekle bakalım bi kaç gün iki günde bir artış olur çünkü betahcg de,hayırlısı olsun canım
Sende mi yasadn cnm bu durumu nasil oldu sende
Off inşallah bendede gec döllenme olabilr mi sence normalde bendede asla gecikme olmaz o zaman ben o ilaci kullanmym dimi aslinda dun ben kanda baktirdm 0.1 doktora adetim 1 hafta gecti dedim kan tahlili yapmasi icin yoksa yapmazdi onun için adet söktürücü verdibi kaç güne kadar kanamam olmuştu, ama dr çok kızmıştı o ilacı içmekle embiriyonun tutunamamasına sebep olmuş olabilirmişim. artık orasını Allah bilir...
Çok şükür ki şimdi 17 günlük bi bebeğim var, bu hamileliğimde de geç döllenme oldu.
Adetten kaç gün sonra kesen göründü canım,birde bhcg kaçtı,ikiz maşallah çok güzel yasa tedavi ile mi olduamıınnnnn darısı ısteyen herkezee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?