- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
bence sen hamilesin inş canım ,deger çünkü 5ten büyük ,hem ikiyede katlanmış ..kızlar merhaba daha öncede yazmıştım pazar adet günümdü olmadım pazartesi beta 48 bugün yaptırdım 100 siizce nasıl bana düşük gibi offf
değerin gayet güzel yükselmiş canım bence sorun yok gibikızlar merhaba daha öncede yazmıştım pazar adet günümdü olmadım pazartesi beta 48 bugün yaptırdım 100 siizce nasıl bana düşük gibi offf
Canım bana kalırsa da hamilesin zaten normal bir şekilde 2 te katlanmış tebriklerayy kızlar çok sağolun daha önce kimysal gebelik yaşadım belki diyorum geç döllenme falandır diyorum birde belim ağrıyo çok değil ama sizdede oluyormu normalmi
Canım Hayırlısı olsun bende 9 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim Rabbim yardımcın olsun hiç üzülme en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız yine@kizancik canım kimyasal gebelikle sonlandı hayırlısını istedim hep rabbimden bunada hamd olsun
Hayırlı olsun maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdun buraya yazmıstım arkadaslar bugun dktora gttım ve ıkız oldugunu ogrendım allahım herkeze bu duyguyu yasatsın ınsallahhhhh :)
canım merak ettim nerelisin sen :) bu arada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsincanım çok geçmiş olsun bunada şükür allahım seni korumuş bu tekrarlayan bir olay değilmiş zaten diğeri inşallah sağlıkla gelir yakında alırsın güzel haberi tekrar seviniriz.hiç üzme canını.öpüyorum seni.
canım benimde 1 gün geçti 48 cıktı iki gün sonra 100 oldu doktorum değer düşük dedi ama bizim gibi çok var sağlıklı bebeği olan iğne verdi bana birde düşük önleyici hap inşallah bebeğin seninledirkızlar yardımcı olun değerim 52,55 çıktı normal mi? günüm 1 gün geçti
sağol canım çok teşekkür ederim şimdi hamilemiyim?canım benimde 1 gün geçti 48 cıktı iki gün sonra 100 oldu doktorum değer düşük dedi ama bizim gibi çok var sağlıklı bebeği olan iğne verdi bana birde düşük önleyici hap inşallah bebeğin seninledir
sen ne durumdasın şuan canım.yerleşme lekesidir evet hamilesin canım ama leke devam ederse doktoruna görün
Allah bize bağışlasın şuan psikolojim alt üst oldubende hergün iğnevuruyorum dinleniyorum bekliyorum cnm haftaya çağırdı doktor
canım psikolojini hiç bozma stres yasak benim 31,21 le basladı nergisciğim biliyor dün doktor kalp atıslarını gördü sen yüreğini ferah tutAllah bize bağışlasın şuan psikolojim alt üst oldu
canım psikolojini hiç bozma stres yasak benim 31,21 le basladı nergisciğim biliyor dün doktor kalp atıslarını gördü sen yüreğini ferah tut
benim tam adet günü bu değerdi canım o da yerlesme lekesidir telaslanma dua et 2 gün sonra tekrar yaptırkahverengi lekelenmem neden oldu peki ? senin kaçıncı günde bu değer çıktı. çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?