Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhaba daha öncede yazmıştım pazar adet günümdü olmadım pazartesi beta 48 bugün yaptırdım 100 siizce nasıl bana düşük gibi offf
bence sen hamilesin inş canım ,deger çünkü 5ten büyük ,hem ikiyede katlanmış ..
istersen cuma günü bi dr a görün yeni tahlille

ayy kızlar çok sağolun daha önce kimysal gebelik yaşadım belki diyorum geç döllenme falandır diyorum birde belim ağrıyo çok değil ama sizdede oluyormu normalmi

ayy kızlar çok sağolun daha önce kimysal gebelik yaşadım belki diyorum geç döllenme falandır diyorum birde belim ağrıyo çok değil ama sizdede oluyormu normalmi
Canım bana kalırsa da hamilesin zaten normal bir şekilde 2 te katlanmış tebrikler

Arkadaslar biz esinle ayri sehirlerdeyiz yumurtlama gunumden iki gun once iliski oldu bu ay olmasina ihtimal vermiyordum boynum tutulmustu kas gevsetici hap ictim iki uc tane. İğne vurulmak icin doktora gttm o test yapalim hamile olmadigindan emin olalim dedi adetime 6 gun var 0.48 cikti beta hcg. Kendi kadin dogumcumu aradım igne yaptirma artabilir gebelik olabilir dedi. Ornekleri var mi 6 gun var adete gebelik olsa daha yuksek bi deger cikardi heralde. Ay cok tedirginim bu topigin ilk 120 sayfasini hep okudum gözüm ağrıyor

canım merak ettim nerelisin sen :) bu arada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

kızlar yardımcı olun değerim 52,55 çıktı normal mi? günüm 1 gün geçti
canım benimde 1 gün geçti 48 cıktı iki gün sonra 100 oldu doktorum değer düşük dedi ama bizim gibi çok var sağlıklı bebeği olan iğne verdi bana birde düşük önleyici hap inşallah bebeğin seninledir

sağol canım çok teşekkür ederim şimdi hamilemiyim?

normalmi değer? lekelenmem var kahverengi çok korkuyorum

bende hergün iğnevuruyorum dinleniyorum bekliyorum cnm haftaya çağırdı doktor

canım psikolojini hiç bozma stres yasak benim 31,21 le basladı nergisciğim biliyor dün doktor kalp atıslarını gördü sen yüreğini ferah tut

kahverengi lekelenmem neden oldu peki ? senin kaçıncı günde bu değer çıktı. çok korkuyorum

benim içimide büşra rahatlattı kız bana başka bir arkadaş adetim 10 geçtideğerim 70 çıktı doktoru dış döllenme demiş bebeğim şimdi kucağımda diyor böyle örnekler var niye üzüyorsun kendini dua et içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…