- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
benim içimide büşra rahatlattı kız bana başka bir arkadaş adetim 10 geçtideğerim 70 çıktı doktoru dış döllenme demiş bebeğim şimdi kucağımda diyor böyle örnekler var niye üzüyorsun kendini dua et içini ferah tut
benim tam adet günü bu değerdi canım o da yerlesme lekesidir telaslanma dua et 2 gün sonra tekrar yaptır
maşallah sana bebeğine dilerim kucağına alırsın.ayrıca benim 31 di ya ilk 2 gün sonra 48 olmustu 2 ye de katlamamıstı cok üzüldüm ağladım katlamayınca doktor basta öyle böyle dedi bi 2 gün sonra 109 olmustu sonra 4 gün gecti yaptırdım 448 çıktı dünde keseyi gördük kalp atıslarını gördü doktor kısmetse 12 gün sonra bende duycam üzülme sakın
canım herkeste olmazmıs o merak etme bende olmadı diye telas yaptım kolayımız bulunmuyor inan :) o bebeğın yerleşirken kılcal damarlara çarpması sonucu olan birseymiş sıkıntı yapmabenim adetimden 1 gün geçti dündü işte. şuan sık sık idarara çıkıyorum.
kızlar moral oldunuz teşekkür ederim.
sizde oldumu yerleşme kanaması yada lekelenmesi?
benimde 4 günüm geçti işte bende sık sık çıkıyorum idrara sende yerleşme kanamsıdır o bende olmadı bünyeden bünyeye değişiyor sen 2 günde bir betaya baktır 2 ye katlıyomu haber et bizebenim adetimden 1 gün geçti dündü işte. şuan sık sık idarara çıkıyorum.
kızlar moral oldunuz teşekkür ederim.
sizde oldumu yerleşme kanaması yada lekelenmesi?
normal ama senin yapman gereken kendini üzmemek dua etmek ve 2 gün sonra artıs olup olmadığına baktırmak umarım vardır bebişinmaşallah sana bebeğine dilerim kucağına alırsın.
yani değerim normal değil mi?
pek anlamam bundan canım ama bana kalırsa bir test daha al ve 2 gün sonra tekrar yaptır için rahat etsinArkadaşlar ben erken gebelik testi yaptim idrarda cikti hamilelik ve günüm 2 gün geçti kan tahlili yaptirdim negatif cikti bu testi ben anlamadı m referans yerinde 0-53 yaziyo sonuç kisminda <1.00 yaziyo ne olur yorumlayin
aynen canım güzel haberlerinizi bekliyoruz bende beta 109 çıktığı halde hiç hamilelik belirtim yok diye tekrar tekrar idrar testi yapıyordum bebek duruyor mu diye yılbası falan girdi araya calısmadı ya doktorlar ne evhamlıyız yaaha bende yarın gidip baktırıcam yine
büşra öbür sayfaya gelseneaynen canım güzel haberlerinizi bekliyoruz bende beta 109 çıktığı halde hiç hamilelik belirtim yok diye tekrar tekrar idrar testi yapıyordum bebek duruyor mu diye yılbası falan girdi araya calısmadı ya doktorlar ne evhamlıyız ya
canım herkeste olmazmıs o merak etme bende olmadı diye telas yaptım kolayımız bulunmuyor inan :) o bebeğın yerleşirken kılcal damarlara çarpması sonucu olan birseymiş sıkıntı yapma
benimde 4 günüm geçti işte bende sık sık çıkıyorum idrara sende yerleşme kanamsıdır o bende olmadı bünyeden bünyeye değişiyor sen 2 günde bir betaya baktır 2 ye katlıyomu haber et bize
hayırlı haberlerle gel canım inşallahaha bende yarın gidip baktırıcam yine
canım benim ilk bebeğimde düşük oldu anlıyorum seni allah korusun sende bizim öbür sayfaya gelseneilk hamileliğim de düşükle sonuçlandı.
o kadar korkuyorum ki.
demin 2 kez gittim birşey gelmedi.
tek sığındığım Allah beklemekten başka çare yok.
ins artar değerin ve bebişin vardır canım içini ferah tutilk hamileliğim de düşükle sonuçlandı.
o kadar korkuyorum ki.
demin 2 kez gittim birşey gelmedi.
tek sığındığım Allah beklemekten başka çare yok.
canım benim ilk bebeğimde düşük oldu anlıyorum seni allah korusun sende bizim öbür sayfaya gelsene
ins artar değerin ve bebişin vardır canım içini ferah tut
senden de razı olsun canım ne demekAllah razı olsun sizden biraz olsun rahatladım.
hangi sayfa link verirmisiniz?
Çanakkale canım saol seninde bebişin uğurlu olsun :)canım merak ettim nerelisin sen :) bu arada Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tesekkür ederim kızancık deyince anladım trakyalı olduğunu Kırklareli nden selamlar :)Çanakkale canım saol seninde bebişin uğurlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?