Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Nisacim valla kafam karıştı artık. adet belirtisi yok adette olmadım tahlilde sonuçta düşük rabbim hayırlısıni versin adet beklemek ayrı stres şimdi gün geçiyo yine stres

Nisacim valla kafam karıştı artık. adet belirtisi yok adette olmadım tahlilde sonuçta düşük rabbim hayırlısıni versin adet beklemek ayrı stres şimdi gün geçiyo yine stres
Canim benimde adet gunumde yani sqli gunu adet gunumdu beta hcg 0.1 cikti 3 gun gecti adetimin üstünden asla normalde gecikmezdi adetim 27 gunde 1 olurum ama olmqdi sence gec döllenme olabilirmi

Canim benimde adet gunumde yani sqli gunu adet gunumdu beta hcg 0.1 cikti 3 gun gecti adetimin üstünden asla normalde gecikmezdi adetim 27 gunde 1 olurum ama olmqdi sence gec döllenme olabilirmi
Seninle aynı beklenti içerisindeyiz tatlım önce belirti topigindeydim bugun beta topigi hani bi cvp bulsam beklicem valla şimdi kendi ilacim yok sana net bi cvp versem

Dün akşam bugün gündüz karnim ve bacaklarim sanki ağrıyor gibiydi ama yok bi belirti normalde önce olurumda geç olmazdim hani kanda negatif çıktı iyice kafam karıştı
Valla aynı benimde öyle cnm normalde 27 gunde 1 olurum erken olurm gec olmqm bende bi belirti yok normalde adet olmadsn once karin agrm olurdu ama bisey yok kiz inşallah hamileyizdir :))

Slm kizlar 5 ocakta betam 238 çıktı, 7 ocakta 787 ye yükselmiş sizce değerler nasıl ?? Bugün doktora gittim değere göre 3 haftalik dedi kese tam belli değil rahimde hamilelik bulguları var dedi haftaya tekrar çağırdı korkuyorum yine belli olmazsa içim bi rahat etmedi yaa 4 sene bekleyince

Valla benimde öyle canım bu ay çok tuhaf şeyler oldu büyün doğru bildiklerim yanlış çıktı înşallah kan değeri sonucum da yanlış çıkarbenim bata 3 gün var senin?

canım daha ne olsun ne güzel artmış bende çok korktum geç olunca kaybedicem sandım hep yok boş gebelik mi hadı keseyi gördük dış gebelik mi stres stres değerin 1500-2000 lerde olunca görürsün keseyi canım no panik.

Valla benimde öyle canım bu ay çok tuhaf şeyler oldu büyün doğru bildiklerim yanlış çıktı înşallah kan değeri sonucum da yanlış çıkarbenim bata 3 gün var senin?
Benim 7sinde veya 8inde olmam gerekirken ayın9u oldu adet olmadim :) beklicem bakalım sonuç ne olacak

merhabalar ,

satım 10.12.2014 , normalde 25-26 gün sürüyor.
4-5 ocak gibi olmam lazımdı olmadım.evde idrarda test yaptım çoook silik çizgi , dün hastanede bhcg yaptırdım 8,59 çıktı.

meraktayım , sizlerde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…