- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
Bugün adet günüm ama olmadım kan sonucu <1.20 çıkmış bana bi akıl verin .şu kan değerlerini krşke biraz aşagı çekseler bizde sevinsek:) ben anlamıyorum gebelik yoksa neden1.20 çıkıyo?bu hotmon sadece gebelikte salgılanan bi hotmon değil mi biri çıkıp bizi ayrınlatsa ne iyi olutbı arada benimfe adetime bit hafta kala 1.79 çıktı canım ama sonuç olarak gebe değilim inşallah senin değer artar blki geç döllenmedir.
Canim benimde adet gunumde yani sqli gunu adet gunumdu beta hcg 0.1 cikti 3 gun gecti adetimin üstünden asla normalde gecikmezdi adetim 27 gunde 1 olurum ama olmqdi sence gec döllenme olabilirmiNisacim valla kafam karıştı artık. adet belirtisi yok adette olmadım tahlilde sonuçta düşük rabbim hayırlısıni versin adet beklemek ayrı stres şimdi gün geçiyo yine stres
Seninle aynı beklenti içerisindeyiz tatlım önce belirti topigindeydim bugun beta topigi hani bi cvp bulsamCanim benimde adet gunumde yani sqli gunu adet gunumdu beta hcg 0.1 cikti 3 gun gecti adetimin üstünden asla normalde gecikmezdi adetim 27 gunde 1 olurum ama olmqdi sence gec döllenme olabilirmi
Ayy canim insallah hamisizdir yaa bi umut isteSeninle aynı beklenti içerisindeyiz tatlım önce belirti topigindeydim bugun beta topigi hani bi cvp bulsambeklicem valla şimdi kendi ilacim yok sana net bi cvp versem
Adet olmazsak kaç gün beklicez yaAyy canim insallah hamisizdir yaa bi umut iste
Pazartesiye kadar olmazsam gidip tekrar kanda baktiracm sende belirti felan varmiAdet olmazsak kaç gün beklicez ya
Dün akşam bugün gündüz karnim ve bacaklarim sanki ağrıyor gibiydi ama yok bi belirti normalde önce olurumda geç olmazdim hani kanda negatif çıktı iyice kafam karıştıPazartesiye kadar olmazsam gidip tekrar kanda baktiracm sende belirti felan varmi
Valla aynı benimde öyle cnm normalde 27 gunde 1 olurum erken olurm gec olmqm bende bi belirti yok normalde adet olmadsn once karin agrm olurdu ama bisey yok kiz inşallah hamileyizdir :))Dün akşam bugün gündüz karnim ve bacaklarim sanki ağrıyor gibiydi ama yok bi belirti normalde önce olurumda geç olmazdim hani kanda negatif çıktı iyice kafam karıştı
Valla benimde öyle canım bu ay çok tuhaf şeyler oldu büyün doğru bildiklerim yanlış çıktı înşallah kan değeri sonucum da yanlış çıkarNisacim valla kafam karıştı artık. adet belirtisi yok adette olmadım tahlilde sonuçta düşük rabbim hayırlısıni versin adet beklemek ayrı stres şimdi gün geçiyo yine stres
hemşeri sayılırız :)tesekkür ederim kızancık deyince anladım trakyalı olduğunu Kırklareli nden selamlar :)
canım daha ne olsun ne güzel artmış bende çok korktum geç olunca kaybedicem sandım hep yok boş gebelik mi hadı keseyi gördük dış gebelik mi stres stres değerin 1500-2000 lerde olunca görürsün keseyi canım no panik.Slm kizlar 5 ocakta betam 238 çıktı, 7 ocakta 787 ye yükselmiş sizce değerler nasıl ?? Bugün doktora gittim değere göre 3 haftalik dedi kese tam belli değil rahimde hamilelik bulguları var dedi haftaya tekrar çağırdı korkuyorum yine belli olmazsa içim bi rahat etmedi yaa 4 sene bekleyince
Benim 7sinde veya 8inde olmam gerekirken ayın9u oldu adet olmadim :) beklicem bakalım sonuç ne olacakValla benimde öyle canım bu ay çok tuhaf şeyler oldu büyün doğru bildiklerim yanlış çıktı înşallah kan değeri sonucum da yanlış çıkarbenim bata 3 gün var senin?
Hımmm senin geçmiş bence biraz daha brkle p.yesiye kadar olmazsan umut var demekyir.Benim 7sinde veya 8inde olmam gerekirken ayın9u oldu adet olmadim :) beklicem bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canım adet olmamayi bekliyorum :) rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahHımmm senin geçmiş bence biraz daha brkle p.yesiye kadar olmazsan umut var demekyir.
İnşallah canım cuma günü bugün inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun:)İnşallah canım adet olmamayi bekliyorum :) rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?