- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
Kırmızı kartı gördüm canımİnşallah canım cuma günü bugün inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun:)
Kizlar ben hala adet gormedim
Insallah cnm senin kaç gün gecikti. Ben adet gunumde test yaptm landa negatif cikti ama belki gec dollenme olabilirmi diyorm bi umut isteinşallah hamileyizdir :)
Insallah cnm senin kaç gün gecikti. Ben adet gunumde test yaptm landa negatif cikti ama belki gec dollenme olabilirmi diyorm bi umut iste
Test yapsana cnmbenim normalde 4-5 ocakta olmam lazımdı.
sat 10 aralık.
25-26 günde bir oluyorum
şuan kafam çok karışık acaba hamilemiyim değilmiyim
Aynen canimhemşeri sayılırız :)
Test yapsana cnm
cnm 5 üzeri hamile diyo doktorlar değere göre hamilesin 2 günde bir tekrarla beta değerin artıyorsa hamişsindircanım dün bhcg yaptırdım 8,59 çıktı
tatlım ne yaptın ya merak ediyoum senikahverengi lekelenmem neden oldu peki ? senin kaçıncı günde bu değer çıktı. çok korkuyorum
cnm 5 üzeri hamile diyo doktorlar değere göre hamilesin 2 günde bir tekrarla beta değerin artıyorsa hamişsindir
geç döllenme olabilir
canım allah bebeğini sana bağışlasın sende yerleşme kanaması falan oldumu hiçRabbim bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin.İsteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....
yerleşme kanaması olmadı da 1 hafta önce kanama yaşadım 2 gün hastanede yattım şimdi ev istirhataindeyim inşallah bebeğimi bana bağışlar rabbim.Dua edincanım allah bebeğini sana bağışlasın sende yerleşme kanaması falan oldumu hiç
bugün özel bir hastaneye gittim önce karından ultrasona baktı minik bir kese gördü oluşan.tatlım ne yaptın ya merak ediyoum seni
canım sakın ilaç alma benim de 2 hamileleğim ilki düşük oldu allahım inşallah bunu bağışlar bendede ikisinde hep grip gibi oldum bazılarında oluyormuş bu belirti
bugün özel bir hastaneye gittim önce karından ultrasona baktı minik bir kese gördü oluşan.
beta hcg 28,79 çıktı ve doktor konuşmak için erken deyip pazartesiye gün verdi.
şuan hiç iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?