sıkma canını tatlım yabugün özel bir hastaneye gittim önce karından ultrasona baktı minik bir kese gördü oluşan.
beta hcg 28,79 çıktı ve doktor konuşmak için erken deyip pazartesiye gün verdi.
şuan hiç iyi değilim.
canım dün 52,55 di şimdi bu çıktı. umudum kalmadı artık ama doktor belli olmaz dedi.bat ne zamandı senin canım , üzülme bak benim günüm 5 gün geçtiği halde 8,59 çıktı.
senin gayet iyi.bence düzenli artar.
canım dün 52,55 di şimdi bu çıktı. umudum kalmadı artık ama doktor belli olmaz dedi.
tatlım canını sıkma umudunuda yitirme en azından hamile kalabiliyorsun şükür olsun şimdi ben ne diycem size benim ilk bebek düşünce tedavi gördüm klomen kullandım ilişkiye başlamadan önce belime iplik bağladılar bu iplikte 40 tane yasin vardı her bir yasin okuyup bir düğüm attılar bu bebeği korurmuş düşmezmiş birde hamile kalırmışsın bende o ay hamile kaldım bunu yapın istersenizcanım dün 52,55 di şimdi bu çıktı. umudum kalmadı artık ama doktor belli olmaz dedi.
Tatlım o zaman sen hamilesin hadi inşallaahhh oyledir 5 ve uzeri hamilelik. Bende araligin 10 nda oldm senle ayni tarihte amq benim 27 gunde 1 olur hic sasmaz erken gelir ama gec gelmez bende adet gunumde kanda baktrdm beta hcg 0.1 cikti degerm halada adet gormedm sence yukselir mi gec döllenme felan olabilir mibenim normalde 4-5 ocakta olmam lazımdı.
sat 10 aralık.
25-26 günde bir oluyorum
şuan kafam çok karışık acaba hamilemiyim değilmiyim
Tatlm bis ey sorcam sana benim bat im 6 ocakti normalde 27 gunde 1 olurum hic sasmaz erken gelir ama gecikmez. Simdi ben 6 ocakta test yaptm kanda 0.1 cikti degerm son adet tarihim 10 aralikti halada adet olmadm sence gec döllenme olabilirmi lütfen yardımcı olur musuntatlım canını sıkma umudunuda yitirme en azından hamile kalabiliyorsun şükür olsun şimdi ben ne diycem size benim ilk bebek düşünce tedavi gördüm klomen kullandım ilişkiye başlamadan önce belime iplik bağladılar bu iplikte 40 tane yasin vardı her bir yasin okuyup bir düğüm attılar bu bebeği korurmuş düşmezmiş birde hamile kalırmışsın bende o ay hamile kaldım bunu yapın isterseniz
Üzülmr canım vardır rabbimin bi bildiği.tam xamanında mutlaka gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum.herhengi bişey uapmışmıydın bu ay yada yumurtlama günlerini tespit edip ona göre mi ilişkş oldu?kaç aydır deniyorsunuz.Kırmızı kartı gördüm canım
tatlım seni üzmek istemem ama kan tahlilinde çıkmamış sonra bir daha yapmadın galiba test bir daha yaptır çıkmazsa doktora git adet söktürücü versinTatlm bis ey sorcam sana benim bat im 6 ocakti normalde 27 gunde 1 olurum hic sasmaz erken gelir ama gecikmez. Simdi ben 6 ocakta test yaptm kanda 0.1 cikti degerm son adet tarihim 10 aralikti halada adet olmadm sence gec döllenme olabilirmi lütfen yardımcı olur musun
Daha yaptirmadm pazartesi ye kadar olmazsam tekrar gidip yaptircam bi b umut iste insan kendini kaptiriyotatlım seni üzmek istemem ama kan tahlilinde çıkmamış sonra bir daha yapmadın galiba test bir daha yaptır çıkmazsa doktora git adet söktürücü versin
Tatlım o zaman sen hamilesin hadi inşallaahhh oyledir 5 ve uzeri hamilelik. Bende araligin 10 nda oldm senle ayni tarihte amq benim 27 gunde 1 olur hic sasmaz erken gelir ama gec gelmez bende adet gunumde kanda baktrdm beta hcg 0.1 cikti degerm halada adet gormedm sence yukselir mi gec döllenme felan olabilir mi
Daha yaptirmadm pazartesi ye kadar olmazsam tekrar gidip yaptircam bi b umut iste insan kendini kaptiriyo
Pazartesi yapacm cnm sonra cok üzülürüm 5 aydir debiyoruz olmuyo sence benimde gec döllenme olabilirmi. Hem senin yumurtan cok gec catlamis normalde digeer aylardada oylemiydi pekiben bu ay eşimle çok bi araya gelemediğimiz için hiç umutlu değildim , ondan önceki 6-7 ay tutmadı.bu ay tek bir ilişkiyle mi tutacak dedim ve hiç önemsemedim.
bilmiyorum eğer hamileysem artık tamamen inanıyorum ki kafaya takmamak lazım ....
yarın sende tekrar yaptır bakalım testini.beraber mutlu haberler verelim.
Canim kismet olmussa ve yumurtan o gun catlqmissa tabikide tek iliskiylede olur inşallah hamilesindirben bu ay eşimle çok bi araya gelemediğimiz için hiç umutlu değildim , ondan önceki 6-7 ay tutmadı.bu ay tek bir ilişkiyle mi tutacak dedim ve hiç önemsemedim.
bilmiyorum eğer hamileysem artık tamamen inanıyorum ki kafaya takmamak lazım ....
yarın sende tekrar yaptır bakalım testini.beraber mutlu haberler verelim.
Pazartesi yapacm cnm sonra cok üzülürüm 5 aydir debiyoruz olmuyo sence benimde gec döllenme olabilirmi. Hem senin yumurtan cok gec catlamis normalde digeer aylardada oylemiydi peki
C
Canim kismet olmussa ve yumurtan o gun catlqmissa tabikide tek iliskiylede olur inşallah hamilesindir
Anladm cnm inşallah hamileyizdir :))olabilir canım , geç döllenmede reglinin üzerinden 10 gün geçip bhcg de 6-7 gibi çıkan değerler var.çoğu da sağlıklı gebelik.
inşallah bizimde öyledir.
ben hep 13.gün çatlıyorum.
geçen ayda öyle oldu
10 da regl oldum 23. te çatladı :)
Anladm cnm
Anladm cnm inşallah hamileyizdir :))
Sence ben hamile olabilirmiym peki cnm adet gunumde 0.1 cikti ama bugun 30 gunum olacak adette olmadm benimde gec döllenme olabilirmiinşallahhhhhh :)
Sence ben hamile olabilirmiym peki cnm adet gunumde 0.1 cikti ama bugun 30 gunum olacak adette olmadm benimde gec döllenme olabilirmi
Sağol bitanem yaa Allah razi olsun içim rahatladı biraz doktor pazartesi çağırdı demistimya ben perşembe gitmeyi düşünüyorum daha iyi belli olur inşallahcanım daha ne olsun ne güzel artmış bende çok korktum geç olunca kaybedicem sandım hep yok boş gebelik mi hadı keseyi gördük dış gebelik mi stres stres değerin 1500-2000 lerde olunca görürsün keseyi canım no panik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?