Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım dün 52,55 di şimdi bu çıktı. umudum kalmadı artık ama doktor belli olmaz dedi.
tatlım canını sıkma umudunuda yitirme en azından hamile kalabiliyorsun şükür olsun şimdi ben ne diycem size benim ilk bebek düşünce tedavi gördüm klomen kullandım ilişkiye başlamadan önce belime iplik bağladılar bu iplikte 40 tane yasin vardı her bir yasin okuyup bir düğüm attılar bu bebeği korurmuş düşmezmiş birde hamile kalırmışsın bende o ay hamile kaldım bunu yapın isterseniz

benim normalde 4-5 ocakta olmam lazımdı.
sat 10 aralık.
25-26 günde bir oluyorum

şuan kafam çok karışık acaba hamilemiyim değilmiyim
Tatlım o zaman sen hamilesin hadi inşallaahhh oyledir 5 ve uzeri hamilelik. Bende araligin 10 nda oldm senle ayni tarihte amq benim 27 gunde 1 olur hic sasmaz erken gelir ama gec gelmez bende adet gunumde kanda baktrdm beta hcg 0.1 cikti degerm halada adet gormedm sence yukselir mi gec döllenme felan olabilir mi

Tatlm bis ey sorcam sana benim bat im 6 ocakti normalde 27 gunde 1 olurum hic sasmaz erken gelir ama gecikmez. Simdi ben 6 ocakta test yaptm kanda 0.1 cikti degerm son adet tarihim 10 aralikti halada adet olmadm sence gec döllenme olabilirmi lütfen yardımcı olur musun

tatlım seni üzmek istemem ama kan tahlilinde çıkmamış sonra bir daha yapmadın galiba test bir daha yaptır çıkmazsa doktora git adet söktürücü versin

tatlım seni üzmek istemem ama kan tahlilinde çıkmamış sonra bir daha yapmadın galiba test bir daha yaptır çıkmazsa doktora git adet söktürücü versin
Daha yaptirmadm pazartesi ye kadar olmazsam tekrar gidip yaptircam bi b umut iste insan kendini kaptiriyo

benimde aynı canım erken olurum ama hiç geç olmam.
bugün 30.günüm , ovu testi yaptığım için ayın 23.çatladı öğlen. biz 23-24 e bağlayan gece ilişkiye girdik , öncesinde 4 gün eşim yoktu , 24 günü öğleden sonrada ben 3 gün il dışına gittim işimden dolayı. yani o dönemlerde sadece bir kez ilişkimiz oldu.
şimdi sorun şu ilişkimizin üzerinden geçen gün sayısı 16.
16 .gün için 8,59 çok düşük bir değer.
inşallah yükselir rabbimden hayırlısını diliyorum

inşallah sende bende isteyen herkes hamileyizdir :)

Daha yaptirmadm pazartesi ye kadar olmazsam tekrar gidip yaptircam bi b umut iste insan kendini kaptiriyo

ben bu ay eşimle çok bi araya gelemediğimiz için hiç umutlu değildim , ondan önceki 6-7 ay tutmadı.bu ay tek bir ilişkiyle mi tutacak dedim ve hiç önemsemedim.
bilmiyorum eğer hamileysem artık tamamen inanıyorum ki kafaya takmamak lazım ....

yarın sende tekrar yaptır bakalım testini.beraber mutlu haberler verelim.

Pazartesi yapacm cnm sonra cok üzülürüm 5 aydir debiyoruz olmuyo sence benimde gec döllenme olabilirmi. Hem senin yumurtan cok gec catlamis normalde digeer aylardada oylemiydi peki

C
Canim kismet olmussa ve yumurtan o gun catlqmissa tabikide tek iliskiylede olur inşallah hamilesindir

Pazartesi yapacm cnm sonra cok üzülürüm 5 aydir debiyoruz olmuyo sence benimde gec döllenme olabilirmi. Hem senin yumurtan cok gec catlamis normalde digeer aylardada oylemiydi peki

olabilir canım , geç döllenmede reglinin üzerinden 10 gün geçip bhcg de 6-7 gibi çıkan değerler var.çoğu da sağlıklı gebelik.
inşallah bizimde öyledir.

ben hep 13.gün çatlıyorum.
geçen ayda öyle oldu
10 da regl oldum 23. te çatladı :)

Anladm cnm
Anladm cnm inşallah hamileyizdir :))

Sağol bitanem yaa Allah razi olsun içim rahatladı biraz doktor pazartesi çağırdı demistimya ben perşembe gitmeyi düşünüyorum daha iyi belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…