bende yaşadım kimyasal gebeliği bir kaç güne olursun cnm Allah bir daha yaşatmasın geçmiş olsun cnmBenim 31 ocak 116 çıktı .4 Şubat 75doktor kimyasal dedi.ama hala gitmedi bebeğim benimle .böyle beklemek çok zor ne zaman kanamam olur ki
cnm hayırlısı olsun sıkma canını Onun vakti ve zamanı vardır inşallah en kısa zamanda bebişin gelirKıZlar sonucumu aldım 1.20 negatif kasık batmalarına göğüs ağrıları meme ucundaki değişiklikler hepsi yalanmış 2 kez idrarda çıkan silik çizgiler çatlatma iğnesi gebelik hormonu olduğu için yalancı gebelik yaşatıyormuş bu süreç beni çok yordu tüp bebeği aradım ve randevu aldım adet olunca başlayacağım çok üzgünüm ççokkkk
Değerin baya yüksek çıkmış bence hamilesin ama yinede regl gününde tekrarla bence hayırlı olsun:)Cok da belirtim vardi ama korkuyorum kimyasal olmasindan. Ne dersiniz
cok sagol canim. Araya haftasonu giriyo ne yazikki sonraki test pazartesiye kaldi.insallah kimyasal d3gildir icimi bi korku sardiDeğerin baya yüksek çıkmış bence hamilesin ama yinede regl gününde tekrarla bence hayırlı olsun:)
bence gayet güzel gözünüz aydın :)Slm. Kizlar. Bata 3 gun var. Sabah idrarda pozitig cikinca kan testi yaptirdim. Degerim 36 cikti. Ne dersiniz dusuncenizi soyler misiniz
bence endişelenme ben kimyasal gebelikte yaşadım Allahım kimseye yaşatmasın rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsincok sagol canim. Araya haftasonu giriyo ne yazikki sonraki test pazartesiye kaldi.insallah kimyasal d3gildir icimi bi korku sardi
Slm. Kizlar. Bata 3 gun var. Sabah idrarda pozitig cikinca kan testi yaptirdim. Degerim 36 cikti. Ne dersiniz dusuncenizi soyler misiniz
bence değer gayet güzel artmış zaten 270 le kese asla görünmez en az 1500 2000 olması lazım gözün aydın Allah tamamına erdirsinSlm arkadaşlar adetten 5 gun once bete hcg yaptırdım sonuç 270 çıktı sonra adete 3 gün kala tekrar yaptım 652.42 cikti sizce bu normal mi ilk test yaptırdığımda 270 de doktora gittim kese görmedi sadece kalinlasmaya başlamış dedi daha önce bi Bebeğimi kaybettim kalbi durdu gelişmedi o yüzden çok korkuyorum lütfen cevap yazın allah herkese sağlıklı bebek ler versin inşallah
Çok teşekkür ederim içim rahatliyo inşallah allah in izniyle bu sefer güzel olacakbence değer gayet güzel artmış zaten 270 le kese asla görünmez en az 1500 2000 olması lazım gözün aydın Allah tamamına erdirsin
Tatlım merhaba ne yaptın canım yükseldimi değerlerinBenim 31 ocak 116 çıktı .4 Şubat 75doktor kimyasal dedi.ama hala gitmedi bebeğim benimle .böyle beklemek çok zor ne zaman kanamam olur ki
Bugün Dr gttm vajinal ultrason baktı kese yok dedi hala kanamam yok b hcg istedi sonucu yarımsaat sonra alacağım...Tatlım merhaba ne yaptın canım yükseldimi değerlerin
Bugün Dr gttm vajinal ultrason baktı kese yok dedi hala kanamam yok b hcg istedi sonucu yarımsaat sonra alacağım...
geçmiş olsun hayırlısı neyse o olsun , arkasından hemen gebe kalınıyomuş benimde öyle oldu inşallah seninde öyle olur hemen bebişin olurSonucum 23 . Kimyasal gebelik olduğu onaylanmış oldu artık kanama bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?