Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim 31 ocak 116 çıktı .4 Şubat 75 doktor kimyasal dedi.ama hala gitmedi bebeğim benimle .böyle beklemek çok zor ne zaman kanamam olur ki
bende yaşadım kimyasal gebeliği bir kaç güne olursun cnm Allah bir daha yaşatmasın geçmiş olsun cnm

cnm hayırlısı olsun sıkma canını Onun vakti ve zamanı vardır inşallah en kısa zamanda bebişin gelir

Slm. Kizlar. Bata 3 gun var. Sabah idrarda pozitig cikinca kan testi yaptirdim. Degerim 36 cikti. Ne dersiniz dusuncenizi soyler misiniz

slm kızlar geçenlerde hamile kalamadığım için duygularımı yazmıştım hatta ara kanamam vardı adetime 1 hafta kala başlamıştı hamile degilim yine diye tınlamadım ve kendimede hiç dikkat etmedim adet günümdede yoğun kanamam oldu tam 14 gündür kanamam var düzensiz eşimin ısrarı üzerine doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi kan testi yaptı deger 87.93 çıktı hamilesin dedi ama normal hamilelik gibi gözükmüyor dış gebelik olabilir dedi dedide dedi 2 gün sonra yine test yapalım dedi ya çok korkuttu beni kanama normal degil dedi ilaç verdi düşük önleyici böyle bir durum yaşayan varmı kızlar yarın test yapılacak tekrar ama dün gece moral bozukluğundan uyuyamadım dış gebelik yaşayan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Slm. Kizlar. Bata 3 gun var. Sabah idrarda pozitig cikinca kan testi yaptirdim. Degerim 36 cikti. Ne dersiniz dusuncenizi soyler misiniz

Canım tebrik ederim. Bende 26. Günde adete 3 gun kala silik ikinci çizgiyi görünce kan verdim benimde 33.19 çıkmıştı. Çok şükür değerim artarak devam etti. Bugünde meleğimin kalbini duydum darısı başına. Takip etmen gerekicek çok erken tespit ettiğin için hemen ultrasonda goremiceksin ama içini ferah tut.

kızlar merhaba benim asılamanın 12. gününde bhcg degerım 7.1 cıktı doktorum umıtlenme salı bı daha bakalım adet olmazsan dedı benım ara ara adet sancısı gıbı agrılarım oluyo ama gelen gıden yok adetimle ilgili.

Slm arkadaşlar adetten 5 gun once bete hcg yaptırdım sonuç 270 çıktı sonra adete 3 gün kala tekrar yaptım 652.42 cikti sizce bu normal mi ilk test yaptırdığımda 270 de doktora gittim kese görmedi sadece kalinlasmaya başlamış dedi daha önce bi Bebeğimi kaybettim kalbi durdu gelişmedi o yüzden çok korkuyorum lütfen cevap yazın allah herkese sağlıklı bebek ler versin inşallah

bence değer gayet güzel artmış zaten 270 le kese asla görünmez en az 1500 2000 olması lazım gözün aydın Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…