- 9 Şubat 2015
- 1
- 0
- 1
- 35
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun rabbim bilir en güzelini canım benim verende o alanda o vardır bi hikmeti üzülme demek çok basit kalacak ama rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik versin tatlım sana isteyen herkezeSonucum 23 . Kimyasal gebelik olduğu onaylanmış oldu artık kanama bekleyeceğim
Canım sonucuna göre hamile değilsin bel ağrın ise birisinin birşey sölemesi doğru olmaz belki üşütmüş olabilirsin en güzel nedenini doktor söyler canım ihmal etme bi doktora gittim bencemerhaba arkadaslar
benım adetıme daha 5 gun var ama dayanamadım gıttım kan testı yaptırdım bugun. hcg 0,100 cıktı. kesın olarak degılım gıbı gozukuyor ama bel agrım var neden agrıyor anlamadım hastalanacakmısım gıbı belım agrıyor 1 haftadır
Canim inşallah artar ama daha yüksek çıkmasın gerektikızlar ben dün kan testi yaptırttım reglime 6 gün var ve hcg 0.5 çıktı sizce hamişmiyim lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yani hamilemiyim belirtişerinbeyazcik .!.:Canim inşallah artar ama daha yüksek çıkmasın gerekti
Benim 1ay önce ayni belirtiler olmuş tu yumurta bile çatlamıştı ama kan testi yaptırdım02 çıktı bu ay adete 5gun kala yaptırdım 270 çıktı ama belki artabilir canım 2gun sonra Biga yaptır artıyomu bak biBelirtilerin hepsini var hamilemiyim Yani 6gün var daha reglime
Canım sonucuna göre hamile değilsin bel ağrın ise birisinin birşey sölemesi doğru olmaz belki üşütmüş olabilirsin en güzel nedenini doktor söyler canım ihmal etme bi doktora gittim bence
kızlar ben dün kan testi yaptırttım reglime 6 gün var ve hcg 0.5 çıktı sizce hamişmiyim lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıkma canını inşallah bebişin olur ama testi erken yapmışsın bazen geç döllenme olunca kandada çıkmayabiliyo inşallah vardır Allahım tüm isteyenlere versinKızlar moralim cok bozuk vajinusmusu yendim şimdide çocuk telaşı başladı allah razıolsun sizden iyiki varsınız kızlar banada dua edin lütfen bebeğim olsun ömrümde yüzüm 1kere gülsün...
Aminnnnm canım aminnnnCanipirt: 39355914 .!.:sıkma canını inşallah bebişin olur ama testi erken yapmışsın bazen geç döllenme olunca kandada çıkmayabiliyo inşallah vardır Allahım tüm isteyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?