Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba ben doktorun söylediğine göre 5 haftalık ama kendi hesaplarıma göre 3.5 -4 haftalık hamileyim bugün kontorole gittim ilk Beta HCG Sonucum 1790 dı bugün yaptırdıgım ise 3358 cıktı Ulrasyonda kesem göründü Progesteron değerim 5.45 doktor düşük ve sağlıksız bir gebelik oldugunu söyledi Progesteron dışındaki herşey normal sizde gebelik varmı yoksa düşük tehlikem devam ediyor mu bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın

merhaba arkadaslar
benım adetıme daha 5 gun var ama dayanamadım gıttım kan testı yaptırdım bugun. hcg 0,100 cıktı. kesın olarak degılım gıbı gozukuyor ama bel agrım var neden agrıyor anlamadım hastalanacakmısım gıbı belım agrıyor 1 haftadır

merhaba arkadaslar
benım adetıme daha 5 gun var (son adet tarıhım 18 ocak)ama dayanamadım gıttım kan testı yaptırdım bugun. hcg 0,100 cıktı. kesın olarak degılım gıbı gozukuyor ama bel agrım var neden agrıyor anlamadım hastalanacakmısım gıbı belım agrıyor 1 haftadır

T
Sonucum 23 . Kimyasal gebelik olduğu onaylanmış oldu artık kanama bekleyeceğim
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun rabbim bilir en güzelini canım benim verende o alanda o vardır bi hikmeti üzülme demek çok basit kalacak ama rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik versin tatlım sana isteyen herkeze

Canım sonucuna göre hamile değilsin bel ağrın ise birisinin birşey sölemesi doğru olmaz belki üşütmüş olabilirsin en güzel nedenini doktor söyler canım ihmal etme bi doktora gittim bence

kızlar ben dün kan testi yaptırttım reglime 6 gün var ve hcg 0.5 çıktı sizce hamişmiyim lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

beyazcik .!.:
Canim inşallah artar ama daha yüksek çıkmasın gerekti
Yani hamilemiyim belirtişerin
7"]Canim inşallah artar ama daha yüksek çıkmasın gerekti [/QUOTE]
Yani değilmiyim hamilemiyim belirtilerin hepisi

Belirtilerin hepsini var hamilemiyim Yani 6gün var daha reglime
Benim 1ay önce ayni belirtiler olmuş tu yumurta bile çatlamıştı ama kan testi yaptırdım02 çıktı bu ay adete 5gun kala yaptırdım 270 çıktı ama belki artabilir canım 2gun sonra Biga yaptır artıyomu bak bi

Kızlar moralim cok bozuk vajinusmusu yendim şimdide çocuk telaşı başladı allah razıolsun sizden iyiki varsınız kızlar banada dua edin lütfen bebeğim olsun ömrümde yüzüm 1kere gülsün...

Canım sonucuna göre hamile değilsin bel ağrın ise birisinin birşey sölemesi doğru olmaz belki üşütmüş olabilirsin en güzel nedenini doktor söyler canım ihmal etme bi doktora gittim bence

evet canım maalesef adet gormeyı beklıyorum en gec cumartesıye kadar hastalanmam lazım artık, bu haftayı geçireyim gideceğim dr a

kızlar ben dün kan testi yaptırttım reglime 6 gün var ve hcg 0.5 çıktı sizce hamişmiyim lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm bende aynı durumu yasıyorum suanda
benmde cumartesı regl olmam lazım dayanamadım gittim dun yaptırdım 0,100 cıktı yaı cok dusuk bır ıhtımal hamıle olmam ancak gec yumurtlamıssam hamıleyımdır suanda.. sendede aynı durum olabılır anca gec yumurtlamıssan hamılesındır

Kızlar moralim cok bozuk vajinusmusu yendim şimdide çocuk telaşı başladı allah razıolsun sizden iyiki varsınız kızlar banada dua edin lütfen bebeğim olsun ömrümde yüzüm 1kere gülsün...
sıkma canını inşallah bebişin olur ama testi erken yapmışsın bazen geç döllenme olunca kandada çıkmayabiliyo inşallah vardır Allahım tüm isteyenlere versin

Herkese selam arkadaslar bugun beta hcg testi yaptırdım regl gunum geçeli 6gun oldu 29.54 cikti sizce gebemiyim doktorum pozitif gibi dedi haftaya tekrar kan alalim netlestirelim dedi SIZCEEE gebemiyimdir yardim edin

Canipirt: 39355914 .!.:
sıkma canını inşallah bebişin olur ama testi erken yapmışsın bazen geç döllenme olunca kandada çıkmayabiliyo inşallah vardır Allahım tüm isteyenlere versin
Aminnnnm canım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…