Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm kızlar 5haftalik hamileyim bu zamana kadar bir sorun yasamadım bugün doktora gittim cok şükür bısey yoktu ama eve geldikten Yarin saat sonra hafiften bi azcık kanama oldu acik renkte korktum tedirgin oldum basıma böyle bişey gelen varmı lütfen yardım edin

Son kızlar bende vajınusmusu yenı yendım bebek düşünüyorum benım sorum;Sistit oldum Dr antıbıyotık verdı halen kulanıyorum Döllenme fln olursa bundan ne derece etkılenırım bılgınız var mı yardımcı olursanız sevınırım.

sımdıde olacak kullanıyorum Döllenme ıcın engel tekil eder mı cok korkuyorum

Sabah sonucumu ogrendımve negatıf çıkmış bthcg m

Antobıyotık kullanmama devam etmelımıyım bılemedım

Herkese selam arkadaslar bugun beta hcg testi yaptırdım regl gunum geçeli 6gun oldu 29.54 cikti sizce gebemiyim doktorum pozitif gibi dedi haftaya tekrar kan alalim netlestirelim dedi SIZCEEE gebemiyimdir yardim edin
Hayırlı olsun canım ttebrık ederım gebesındarısı bıze ınsaallah

Kızlar merhaba, benim durumum epey karışık o yüzden cevap verirsenşz çok mutlu olucam!

Son Adet: 5 Ocak
İlişki tarihi: 13 Ocak
Beklenen Adet: 1 Şubat (adet döngüm: 28 gün)
Adet gecikmem: 10 gün
Beta HCG sonucum: 13 (10 şubat)
Yaptığım 3 İdrar Test Sonucu: Negatif (4 şubat/9 şubat)

Haftada 1 dostinex kullanıyorum. Pazartesiye kadar bekleyeceğim kimyasalsa düşer belki diye ve düşmezse yine test yaptıracağım. Sizce bu bilgilere göre durum nedir? Benzer durumlar yaşamış olan var mıdır? Normalde yumurtlamam 19-24 Ocak arası ve o tarihte döllenme mümkün değil çünkü ilişki çok önce ama Dostinex etkisi ile bu tarihler öncesinde döllenmişse şu an HCG değerimin çok yüksek çıkması gerekmez miydi?

Ara ara karın ağrılarım ve bel ağrılarım var, sık sık bulantım ve kusma ve sık sık çişe çıkma gibi belirtiler var.

Ben çocuk istemiyorum farklı olarak.

Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim, merakla bekliyorum?

Son düzenleme:
adet döngün 28 ise ilişkinin tam yumurtalama gününe denk gelmiş olması ihtimali cok yüksek....(normalde adetinin 12. günü yani ilişkinden önceki gün LH hormonunun zirveye ulaşmış olması ve dolayısıyla 24 saat içinde yumurtlamış olman gerek yani, düzenli bir döngün varsa eğer) yani gebe kalmış ihtimalin cok yüksek beta değerin de zaten hamilelik oldugunu gosteriyor ama adet gecikmesinin üzerinden 10 geçmiş olduğu nazara alındığında değerin düşük gibi...kimyasal gebelik de olabilir, biraz bekle adetin gelmezse yine kan testi yaptır bence

Cevabın için çok teşekkürler canım, 5 ocak adetimin başlangıç günü. Ona 12 gün ekleyince 17 Ocak olmuyor mu? İlişki tarihim 4 gün öncesi oluyor. Ben mi yanlış hesaplıyorum.

Zaten kafama takılan da bu, bu dediğin tarihlerde ya da dostinex ile adetimden 7-8 gün sonra yumurtladıysam ve döllenme olduysa, neredeyse 4 hafta sonra beta değeri 13 değeri olabilir mi? Bildiğim kadarıyla beta değerinin 13 olması için benim 10 gün önce filan döllenmiş olmam gerekiyor.

Son düzenleme:
aaa çok pardon ben niye 1 ocak diye algıladıysam :) evet o hesaba göre denk gelmiyor ama yumurtlama günleri de değişebiliyor bazen o ihtimali de akılda bulundurmak lazım.. idrardaki hcg seviyesi ilk kaçırılan adet döneminde ağırlıklı olarak 100mlU/ml seviyesinde oluyormuş ki boyle bir seviye olsa idrar testinde mutlaka pozitif çıkması gerekirdi...

Sürekli hesap yapar durumdayım işte, gerginlikten de belki gecikiyor, çok stresliyim.

Kızlar bi yardım lütfen beta hcg 29.54 doktor pozitif gibi dedi haftaya tekrar kan verip kesinlesicek regl günüm geçelim 7 gün oldu

Adetime 1 hafta kala kam testi yaptirdim 1.3 cikti. Geçen ay yaptirdigin da 0.3 cikti yanina negatif diye belirtmislerdi. Simdi negatif pozitif bisey yazmamislar sizde deger yukselir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…