CAnim bildigime göre deger dusunce bir daha yukselmiyormus seni üzmek istemem amaAdetime 1 hafta kala kam testi yaptirdim 1.3 cikti. Geçen ay yaptirdigin da 0.3 cikti yanina negatif diye belirtmislerdi. Simdi negatif pozitif bisey yazmamislar sizde deger yukselir mi?
Degerim dusmedi 1.3 cikti direk yukselir mi diye merak ediyorum 0.3 diğer ay cikandiCAnim bildigime göre deger dusunce bir daha yukselmiyormus seni üzmek istemem ama
Kızlar bişey sorcam kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba
Herkese selam arkadaslar bugun beta hcg testi yaptırdım regl gunum geçeli 6gun oldu 29.54 cikti sizce gebemiyim doktorum pozitif gibi dedi haftaya tekrar kan alalim netlestirelim dedi SIZCEEE gebemiyimdir yardim edin
Canım benm 1hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim belirtilerde vardıECE1hafta post: 39391538 .!.:5 VE ÜZERİ DEĞERLER GEBELK KABUL EDİLİYOR AMA DEĞERLERİNİN DÜZENLİ OLARAK YÜKSEMESİ LAZIM DOKTOR ONDAN BEKLEMENİ SÖYLEMİŞTİR. SABIR VE DUA CANIM HAYIRLISI OLSUN :)
MerhabaKızlar merhaba, benim durumum epey karışık o yüzden cevap verirsenşz çok mutlu olucam!
Son Adet: 5 Ocak
İlişki tarihi: 13 Ocak
Beklenen Adet: 1 Şubat (adet döngüm: 28 gün)
Adet gecikmem: 10 gün
Beta HCG sonucum: 13 (10 şubat)
Yaptığım 3 İdrar Test Sonucu: Negatif (4 şubat/9 şubat)
Haftada 1 dostinex kullanıyorum. Pazartesiye kadar bekleyeceğim kimyasalsa düşer belki diye ve düşmezse yine test yaptıracağım. Sizce bu bilgilere göre durum nedir? Benzer durumlar yaşamış olan var mıdır? Normalde yumurtlamam 19-24 Ocak arası ve o tarihte döllenme mümkün değil çünkü ilişki çok önce ama Dostinex etkisi ile bu tarihler öncesinde döllenmişse şu an HCG değerimin çok yüksek çıkması gerekmez miydi?
Ara ara karın ağrılarım ve bel ağrılarım var, sık sık bulantım ve kusma ve sık sık çişe çıkma gibi belirtiler var.
Ben çocuk istemiyorum farklı olarak.
Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim, merakla bekliyorum?
Değerlerin çok güzelll. Sat ın ne? Bebiş geliyor inşallahArkadaşlar merhaba. Ben agustos ayında düşük yaptm. Pazartesi BHcG yaptırdm 50.4 ü. Bügün kan tahlilini tekrarladm 291.2 çıktı sizce artış nasıl normal mi lütfen yardmcı olur musınuz arkadaşlar
İnşallah bu sefer tutunur bebişim.Değerlerin çok güzelll. Sat ın ne? Bebiş geliyor inşallah
İnşallah bu sefer tutunur bebişim.
Ne tuhaftır ki sat 31 aralık.
5 şubatta bhcg yaptırdım negatifti
9 şubatta tekrarladm 50.4
12 şubat 291.2 olarak yükselmiş
Öncesinde düşük yaşadığım için korkuyorum biraz
Canım tebrıkler gebesın hayırlı olsunBenim regl 12 gün gecikti. Son regl tarihi 5 ocak. Kan testi hcg 31.91 cıktı bu deger normal mi arkadaşlar
Teşekkür ederim canım ama degerım düşük sanırım umarım yükselirCanım tebrıkler gebesın hayırlı olsun
Inşallah canım pozıtıf duşun stres yapmaTeşekkür ederim canım ama degerım düşük sanırım umarım yükselir
Merhaba
Ben de hamile kalmadan önce dostinex kullanıyordum haftada 2 kez. Ancak hamileliğe karar verince dr um bir sorun tesgil etmez demesine ragmen ilactır nihayetinde diyerek dostinexi bıraktım 2,5 yıldır prolaktinim yüksek oldugu için alıyordum. Şu anda dr um en son prolaktinim 30 civarında oldugu için sorun görmedi ama endokrineloguma da ayrıca görünmemi istedi. Senin ne deerece prolaktinin dr ne dedi. Ben 8+3 deyim cnm
Benim regl 12 gün gecikti. Son regl tarihi 5 ocak. Kan testi hcg 31.91 cıktı bu deger normal mi arkadaşlar
Bilemiyorumki canım 18 ocak veya 29 ocak olabilir. Umarım düşük olmaz. Dediğin gibidir inşallahCanım değerlerimiz neredeyse aynı, senin geç yumurtlama sanırım, ilişki tarihin belli mi? Eğer Ocak sonu ise içini ferah tut.
Bilemiyorumki canım 18 ocak veya 29 ocak olabilir. Umarım düşük olmaz. Dediğin gibidir inşallah
Inşallah canımm 1 kere kürtaj oldum bir daha aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumCanım muhtemelen ikinci tarihte geç döllenme olmuş içini rahat tut inşallah, bu tarihe göre bu değer normal inşallah giderek artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?