Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetime 1 hafta kala kam testi yaptirdim 1.3 cikti. Geçen ay yaptirdigin da 0.3 cikti yanina negatif diye belirtmislerdi. Simdi negatif pozitif bisey yazmamislar sizde deger yukselir mi?
CAnim bildigime göre deger dusunce bir daha yukselmiyormus seni üzmek istemem ama

Herkese selam arkadaslar bugun beta hcg testi yaptırdım regl gunum geçeli 6gun oldu 29.54 cikti sizce gebemiyim doktorum pozitif gibi dedi haftaya tekrar kan alalim netlestirelim dedi SIZCEEE gebemiyimdir yardim edin

5 VE ÜZERİ DEĞERLER GEBELK KABUL EDİLİYOR AMA DEĞERLERİNİN DÜZENLİ OLARAK YÜKSEMESİ LAZIM DOKTOR ONDAN BEKLEMENİ SÖYLEMİŞTİR. SABIR VE DUA CANIM HAYIRLISI OLSUN :)

ECE1hafta post: 39391538 .!.:
5 VE ÜZERİ DEĞERLER GEBELK KABUL EDİLİYOR AMA DEĞERLERİNİN DÜZENLİ OLARAK YÜKSEMESİ LAZIM DOKTOR ONDAN BEKLEMENİ SÖYLEMİŞTİR. SABIR VE DUA CANIM HAYIRLISI OLSUN :)
Canım benm 1hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim belirtilerde vardı

Merhaba

Ben de hamile kalmadan önce dostinex kullanıyordum haftada 2 kez. Ancak hamileliğe karar verince dr um bir sorun tesgil etmez demesine ragmen ilactır nihayetinde diyerek dostinexi bıraktım 2,5 yıldır prolaktinim yüksek oldugu için alıyordum. Şu anda dr um en son prolaktinim 30 civarında oldugu için sorun görmedi ama endokrineloguma da ayrıca görünmemi istedi. Senin ne deerece prolaktinin dr ne dedi. Ben 8+3 deyim cnm

Arkadaşlar merhaba. Ben agustos ayında düşük yaptm. Pazartesi BHcG yaptırdm 50.4 ü. Bügün kan tahlilini tekrarladm 291.2 çıktı sizce artış nasıl normal mi lütfen yardmcı olur musınuz arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba. Ben agustos ayında düşük yaptm. Pazartesi BHcG yaptırdm 50.4 ü. Bügün kan tahlilini tekrarladm 291.2 çıktı sizce artış nasıl normal mi lütfen yardmcı olur musınuz arkadaşlar
Değerlerin çok güzelll. Sat ın ne? Bebiş geliyor inşallah

Değerlerin çok güzelll. Sat ın ne? Bebiş geliyor inşallah
İnşallah bu sefer tutunur bebişim.
Ne tuhaftır ki sat 31 aralık.
5 şubatta bhcg yaptırdım negatifti
9 şubatta tekrarladm 50.4
12 şubat 291.2 olarak yükselmiş
Öncesinde düşük yaşadığım için korkuyorum biraz

Canım bende 9 şubatta hcg yaptırdım negatifti. 12 şubat yaptırdım 31.91 cıktı. 12 gün adetimde gecikme vardı. Inş. Hcg yükselir düzenli korkuyorum bende senin gibi ilkini kaybettim

Benim prolaktin 20-25 altında seyrediyor canım, düzenli almam gerektiğini önermişti doktor o yüzden alıyordum.

Şu an bulantım, baş dönmem çok oluyor, ama kanama öncesi gibi ağrım da yok. Yani burada yazılmış yüzlerce vakayı ezberledim neredeyse.. Eğer adetimden 4-5 gün önce HCG 13 görseydim evet. İlişkim regle yakın olsaydı evet geç döllenme ile yine 13 ile mümkün.

Benim geç döllenme ihtimalim yok, çünkü ilişki tarihim belli, ilişkiden neredeyse 1 ay sonra ve adetimden 10 gün sonra beta değerim 13 çıktı. Şu an adetim gecikeli 12. gün olacak. Şimdi test yaptırmaya korkuyorum HCG değeri yüksek olur diye ve kanamam gelsin diye dua ediyorum, akıl verin, çok yoruldum artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…