benimde son bat 10 ocak senle aynıyız nerdeyse ben dun dr gittim keseyi alttan görebildi ancak bence bu sıkıntı yok benim değerde yüksekti dun kan vermiştim bugün sonucu alcam hiç endişe etme 1000 görünür denildiğine bakma benimki şu an 10.000 olmuştur sanırım ve alttan göründü anca hiç korkma görünür inşallahKızlar merhaba,
Son adet tarihim 9 ocak. Geçen pazar yani 4+2'de kan testim 1887 çıktı. Ertesi gün doktor bebek çok küçük ama değer yüksek olduğu için keseyi görebiliriz belki dedi ama maalesef göremedi. Yarın gelseydin görecektik herhalde dedi. Her gün.gidemem çalışıyorum, 1 haftasında.gel.dedi, ancak haftaya saliya randevu alabildim. O zaman 5+4 olacagim. Beklemek çok.stresli, bugün yani 4+6'da, 1887 ciktiktan 4 gün sonra tekrar hcg baktirdim ve 10422 çıktı. 4 günde 5,5 kat artmış. Test referans aralığına göre 4-5 hafta 1.500-23.000. Bu değerlere göre normal ama keseyi göremedik ya, endişe var maalesef. Bu değerler normalden biraz.fazla mi.sanki? Kese.de 1.500 den sonra falan gorunurmus diyorla ama göremedik. Bir.terslik mi var acaba yaa :/ Cevap.verebilecek var mi?
Ay canıımmmbenimde son bat 10 ocak senle aynıyız nerdeyse ben dun dr gittim keseyi alttan görebildi ancak bence bu sıkıntı yok benim değerde yüksekti dun kan vermiştim bugün sonucu alcam hiç endişe etme 1000 görünür denildiğine bakma benimki şu an 10.000 olmuştur sanırım ve alttan göründü anca hiç korkma görünür inşallah
Merhaba. Ben de o iğnelerden 2 ay kullanmıştım. Testi adetim geçmeden yapmıyordum ama yine de arkadaşlarımdan biliyorum. 11. gün erken canım. Üzülme.. Şu anda negatif görünüyor ama değerin artabilir. Çok umutlanmanı istemem ama umutsuz da olma sakın.. 12. günden itibaren artmaya başlıyor genelde ama en kesini 14. günden sonra. Burda senin adet tarihinin ne zaman olduğu da çok önemli. Aslında en kesin sonuç her zaman beklenen adet tarihi geçince olur. Ne olursa olsun her zaman olumlu düşün.. Ben de 1 sene bekledikten sonra hamile kaldım. Hala da ne olduğunu anlamış değilim :) Allah en doğru zamanı biliyor canım.. Mutlaka olacak yeter ki en hayırlı zamanda olsun, sağlıkla olsuunnKizlar merhaba lutfen bana yardimci olun 1,5 senedir cocuk istiyoruz fakat bir turlu olmadi. Butun testler yapildi hic bir sorun cikmadi Allah'a bin sukur. Bu ay ilk kez klomen ve ovitrelle kulladim. 2 tane yumurtam olustu ve catladi. Doktor ne soylediyse yaptik. Dun igneden sonra 11. Gundu ve kan testi yaptirdim. Sonuc 2.25 cikti ve cok uzuldum. Bi umut acaba yukselirmi diye bekliyorum. Aranizda bu sekilde bir sey yasayan varsa lutfen bana cvp verin.
Cok tesekkur ederim canim saol bazen insanin umudu tukeniyor. adet gunumu bekliycem olursa da Allah tan olmazsada bi hayir vardir diyoruz. Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin sana hayirlisiyla.Merhaba. Ben de o iğnelerden 2 ay kullanmıştım. Testi adetim geçmeden yapmıyordum ama yine de arkadaşlarımdan biliyorum. 11. gün erken canım. Üzülme.. Şu anda negatif görünüyor ama değerin artabilir. Çok umutlanmanı istemem ama umutsuz da olma sakın.. 12. günden itibaren artmaya başlıyor genelde ama en kesini 14. günden sonra. Burda senin adet tarihinin ne zaman olduğu da çok önemli. Aslında en kesin sonuç her zaman beklenen adet tarihi geçince olur. Ne olursa olsun her zaman olumlu düşün.. Ben de 1 sene bekledikten sonra hamile kaldım. Hala da ne olduğunu anlamış değilim :) Allah en doğru zamanı biliyor canım.. Mutlaka olacak yeter ki en hayırlı zamanda olsun, sağlıkla olsuunn
Bak bu başlıkta arkadaşlarım var. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...f-sonuc-aldiniz.577703/page-499#post-39409952 takip edebilirsin. Herkes yardımcı olmaya çalışacaktır canımHayırlısıyla hamilesindir inşallah..
Amin canım çok saolCok tesekkur ederim canim saol bazen insanin umudu tukeniyor. adet gunumu bekliycem olursa da Allah tan olmazsada bi hayir vardir diyoruz. Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin sana hayirlisiyla.
Hayırlı olsun inşallah.. Allah tamamına erdirsin..Kızlar bugün bende hamile olduğumu öğrendim allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim son adet tarihim 11 ocak bhcg 145 çıktı sizce normal mi çok korkuyorum lekelenmemde var
amin cnm inşallahAy canıımmmÇok çook teşekkür ederiimm. Allah razı olsun İçimi rahatlattın yaa..
İnternette baktım, birinin değeri 1600 küsurmuş, doktor hemen "sorun var" bilmem ne, "görünmeliydi bu değerle" diye cevap vermiş. İnsanı korkutuyorlar yaa!! Çok saol cevabın için.
Evet.. Aynı diyebiliriz günlerimize :)) Ay çok sevindim sen görmüşsün.. Darısı başıma inşallahh!! İnşallah kalp artışlarını da duyar, rahat bir hamilelikle, sağlıkla da kucağımıza alırız bebeklerimizii
Tatlm seninle bat imiz ayni. Benimde son regl tarihim 10 ocakti. Sen keseyi gorebildin mi? Bugun doktor bana haftaya sali gel dedi de ?amin cnm inşallah
Canım testlerin sağlıklı sonuç verebilmesi için adetinin 1-2 gün geçmesini bekle. Şu durumda var demek de yanlış olur yok demek de.Ben 1 hafta kala adetime 0.5 cıktı kanda sizce hamilemiyim
Çok teşekkürler canım benimCanım testlerin sağlıklı sonuç verebilmesi için adetinin 1-2 gün geçmesini bekle. Şu durumda var demek de yanlış olur yok demek de.
lişki tarihi: 13 Ocak
Beklenen Adet: 1 Şub
Canım benm 1hafta kala 0.5 çıktı sence hamilemiyim belirtilerde vardı
Teşekkür ederim canım ama degerım düşük sanırım umarım yükselir
cnm üstten göremedi sonra alttan baktı gördük şükür keseyi kan vermiştim 11700 çıktı progesterolumde 21 çıktı doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için şimdilik her şey yolunda şükür senin üstten baktıysa onun için görülmemiştir cnm merak etme haftaya götürsün inşallahTatlm seninle bat imiz ayni. Benimde son regl tarihim 10 ocakti. Sen keseyi gorebildin mi? Bugun doktor bana haftaya sali gel dedi de ?
Canım nasıl 5 VE üzeriECEONU post: 39419211 .!.:MALESEF TATLIM GEÇ DÖLLENME OLMADIYSA EĞER DEĞER ÇOK DÜŞÜK BENİM HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ AY BAKTIRDIĞIM TESTTE 0.100 ÇIKMIŞTI 5 VE ÜZERİ DEĞERLER GEBELİK KABUL EDİLİYOR
Aynrn tatlm alttan baksam gorunur büyük ihtimalle dedi ben birqkmadm cnm. Senin reglin kac gun gecijti maşallah degerin iyi artmis kizcnm üstten göremedi sonra alttan baktı gördük şükür keseyi kan vermiştim 11700 çıktı progesterolumde 21 çıktı doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için şimdilik her şey yolunda şükür senin üstten baktıysa onun için görülmemiştir cnm merak etme haftaya götürsün inşallah
evet cnm şükür değerim iyi, ben 26 günde bir regl oluyorum, 4 şubatta olmam gerekiyordu. 26 günde bir regl olduğumdan yumurtlamada erken oluyo haliyle onun için yüksektir cnmAynrn tatlm alttan baksam gorunur büyük ihtimalle dedi ben birqkmadm cnm. Senin reglin kac gun gecijti maşallah degerin iyi artmis kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?