Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba hanımlar. benim adet günüm ayın 12-15 i civarları. ayın 9unda yani pazartesi kan testi yaptırdım. beta hcg 50.12 çıktı. hala adet olmadım. yaklaşık 1 haftadır kasık ağrılarım var, adet dönemimdeki gibi ve sürekli yatmak dinlenmek istiyorum.. yorum ya da önerilerinizi alabilir miyim lütfen.?.

evet cnm şükür değerim iyi, ben 26 günde bir regl oluyorum, 4 şubatta olmam gerekiyordu. 26 günde bir regl olduğumdan yumurtlamada erken oluyo haliyle onun için yüksektir cnm
Hmm masallah kiz mesela tatlm benimde adetin ysrystunden 3 gun gecti beta hcg 719.9 cikti doktor sali gunu gel dedi iste sabirsizlaniyorm be canim

Hayirli olsun tatlm hamilesin. Testi tekrarla yuksek ihtimalle degerin bayaa artmıştır

GEÇ DÖLLENMEDİR MUHTEMELEN VEYA ERKEN TEŞHİS HAYIRLISI OLSUN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Sagol cnm
GEÇ DÖLLENMEDİR MUHTEMELEN VEYA ERKEN TEŞHİS HAYIRLISI OLSUN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Sagol canım amin inşallah öyledir. Benim 1 hafta öncesi negatif cıkmıştı iyiki söktürücü kullanmadım. 1 hafta arayla sonuç 31.92 cıktı.

Daha erken canım. Doktor doğru söylemiş ama değere göre hamilesin Kan testini tekrarla. Gün aşırı yaklaşık olarak 2 kat artmaliymis. Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar benımde reglm e 5 günüm var Idrar da gebelık çıkar mı

Gıdıp gebelık testı aldım cok heyecanlıyım bıde tedırgın

9 unda yaptırdığım beta hcg sonucu 50,12 çıkmıştı. bugünde yaptırdım yine 129 çıktı. hafta içi doktora gidicem.

Sızce daha beklemelı mıyım cok mu erken
merak ettim yaptınmı testi yapmadıysan bence 3 yada 2 gün kala yap kardeşim 5 gün kala yaptı çıkmadı regl günü yaptı silik çıktı benimde 3 gün kala silik çıktı inşallah hamişsindir

merak ettim yaptınmı testi yapmadıysan bence 3 yada 2 gün kala yap kardeşim 5 gün kala yaptı çıkmadı regl günü yaptı silik çıktı benimde 3 gün kala silik çıktı inşallah hamişsindir
Yaptım kardesım negatıf çıktı on dakıka bekledım resmen cıft cızgı çıkar dıe belkı

Adet belırtılerım baslıo gıbı göğsümde hafıf dolgunluk,kasıkta Sancı ,belımde Ağrı adet olcam sanırım

Arkadaslar belirtiler arasinda karinda sertlik oluyo mu? Adetime 2 gun var ve karnim cok sert. Hamilelik belirtisi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…