- 13 Şubat 2015
- 5
- 3
- 3
- 39
Hmm masallahevet cnm şükür değerim iyi, ben 26 günde bir regl oluyorum, 4 şubatta olmam gerekiyordu. 26 günde bir regl olduğumdan yumurtlamada erken oluyo haliyle onun için yüksektir cnm
Hayirli olsun tatlm hamilesin. Testi tekrarla yuksek ihtimalle degerin bayaa artmıştırmerhaba hanımlar. benim adet günüm ayın 12-15 i civarları. ayın 9unda yani pazartesi kan testi yaptırdım. beta hcg 50.12 çıktı. hala adet olmadım. yaklaşık 1 haftadır kasık ağrılarım var, adet dönemimdeki gibi ve sürekli yatmak dinlenmek istiyorum.. yorum ya da önerilerinizi alabilir miyim lütfen.?.
teşekkür ederim yanıtladığın için. tekrar kan testi mi yaptırayım, yoksa kendim idrar testi mi yapsam?Hayirli olsun tatlm hamilesin. Testi tekrarla yuksek ihtimalle degerin bayaa artmıştır
Tabiki kan testi yaptirmalisin cnm doktora gormster sonuçlarını daha saglikli olurteşekkür ederim yanıtladığın için. tekrar kan testi mi yaptırayım, yoksa kendim idrar testi mi yapsam?
GEÇ DÖLLENMEDİR MUHTEMELEN VEYA ERKEN TEŞHİSHAYIRLISI OLSUN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Sagol cnmGEÇ DÖLLENMEDİR MUHTEMELEN VEYA ERKEN TEŞHİSHAYIRLISI OLSUN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Sagol canım amin inşallah öyledir. Benim 1 hafta öncesi negatif cıkmıştı iyiki söktürücü kullanmadım. 1 hafta arayla sonuç 31.92 cıktı.GEÇ DÖLLENMEDİR MUHTEMELEN VEYA ERKEN TEŞHİSHAYIRLISI OLSUN İNŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Daha erken canım. Doktor doğru söylemiş ama değere göre hamilesinmerhaba hanımlar. benim adet günüm ayın 12-15 i civarları. ayın 9unda yani pazartesi kan testi yaptırdım. beta hcg 50.12 çıktı. hala adet olmadım. yaklaşık 1 haftadır kasık ağrılarım var, adet dönemimdeki gibi ve sürekli yatmak dinlenmek istiyorum.. yorum ya da önerilerinizi alabilir miyim lütfen.?.
merak ettim yaptınmı testi yapmadıysan bence 3 yada 2 gün kala yap kardeşim 5 gün kala yaptı çıkmadı regl günü yaptı silik çıktı benimde 3 gün kala silik çıktı inşallah hamişsindirSızce daha beklemelı mıyım cok mu erken
Yaptım kardesım negatıf çıktımerak ettim yaptınmı testi yapmadıysan bence 3 yada 2 gün kala yap kardeşim 5 gün kala yaptı çıkmadı regl günü yaptı silik çıktı benimde 3 gün kala silik çıktı inşallah hamişsindir
Bıde regl günü bakayım ınsaallah dedıgın gıbı olur canımYaptım kardesım negatıf çıktıon dakıka bekledım resmen cıft cızgı çıkar dıe belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?