cnm aynı sancılar hamileliktete oluyo bence de adet günü yap bakalım inşallah iki çizgiyide görürsünAdet belırtılerım baslıo gıbı göğsümde hafıf dolgunluk,kasıkta Sancı ,belımde Ağrı adet olcam sanırım
serlik ve şişkinlik oluyo cnm inşallah hamişşindirArkadaslar karinda sertlik hamilelik belirtisi olabilirmi adete 2 gun var
ayın 9unda yaptırdığım tahlilde beta hcg 50.12 idi. 15inde yaptırdım 129 çıktı. yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum sizce nasıl normal mi bir sorun var mı??
Arkadslar benm adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1720 çıktı fakat ulturosanda gozukmedisizde böyle olan var mı. Normal midir bu
Ya tecrubeli arkadaslarim bana da yardimci olur musunuz? Ilk gebeligim ve bu konularda son derece bilgisizim.benim Sat 8 ocakti .iki gun once beta hcg degerim 3370 cikti.Birincisi ben kac haftalik hamileyim bu durumda? (Dr bisey soylemedi) ikincisi adeti 6 gun gecikmis biri icin bu deger yuksek degil mi?
Birsey demedi biraz ilgisizdi folik asit verdi haftaya gel dedi alttan bakmasını da ben istemedimAslında 1500 de falan kesenin görünmesi gerekiyor ama kişiden kişiye belki değişiklik gosteriyordur. Doktor ne dedi peki?
Birsey demedi biraz ilgisizdi folik asit verdi haftaya gel dedi alttan bakmasını da ben istemedim
Canım adetıme 4 gün var mıdemde sıskınlık var gıbı hazmedemıom gıbı şıskınlık var göğsüm e dokunduğumda agrı oluo ve dolgun Bayağı test yapmak ıcın beklıım dıorum hayal kırıklığı oluo sonra cok heycanlıyımcnm aynı sancılar hamileliktete oluyo bence de adet günü yap bakalım inşallah iki çizgiyide görürsün
cnm korkma ve stres yapma normal tabikii üstten bakınca gorunmeyebiliyo bidahaki,gittiğinde kesin görürsünArkadslar benm adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1720 çıktı fakat ulturosanda gozukmedisizde böyle olan var mı. Normal midir bu
Yok canim gorunmemisti.korkmaya basladim.Kesen göründü mü peki?
Camım 6 gün geçince benim değerim 10422 çıktı :) Çok yüksek değil değerin ama düşük de değil, çünkü kişiden kişiye değişiyormuş. Ben sat 9 ocak bugün 5 hafta 4 günlük yani 5+4 diye yazarlar. Senin de 5+5 tir. Hayırlı olsun inşallahYa tecrubeli arkadaslarim bana da yardimci olur musunuz? Ilk gebeligim ve bu konularda son derece bilgisizim.benim Sat 8 ocakti .iki gun once beta hcg degerim 3370 cikti.Birincisi ben kac haftalik hamileyim bu durumda? (Dr bisey soylemedi) ikincisi adeti 6 gun gecikmis biri icin bu deger yuksek degil mi?
Arkadslar benm adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1720 çıktı fakat ulturosanda gozukmedisizde böyle olan var mı. Normal midir bu
Canım aynı şekilde benim de adetim 2 gün geçince 1887 çıkmıştı. Doktor bana alttan bakmasına rağmen göremedi keseyi. Seninki daha minicikmiş canım, göremez karından zaten. Oysa ki 1500'ü geçince görünüyor diyorlar ama o net bir şey değil canım. Ben de onları okuyup çok korkmuştum. Hatta benim doktorum bu cihaz 1800'e duyarlı, bebek çok küçük ama belki görebiliriz dedi. Ona rağmen göremedi adet 3 gün geçince. Ben de çok korktum. Ama bugün keseyi gördükBirsey demedi biraz ilgisizdi folik asit verdi haftaya gel dedi alttan bakmasını da ben istemedim
Canım bence olabilir. Değerler normalde gün aşırı 2'ye katlanmalıymış. Seninki 12'den 16'ya 10 kat artmış.. Hayırlısı canım.. Allah gönlünüze göre versin..Arkadaşlar merhaba.
Benm sat 31 aralık
5 şubat regl günü beta hcg negatif
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2
16 şubat yani dün 2676
Değerlerim sizce nasıl.
Normal yoldan gebe kaldım ama babam ikiz,bu değerlere göre ikiz olma ihtimali var mıdır acaba ?
Canım bence olabilir. Değerler normalde gün aşırı 2'ye katlanmalıymış. Seninki 12'den 16'ya 10 kat artmış.. Hayırlısı canım.. Allah gönlünüze göre versin..
Allah razı olsun canm hayırlısı bakalm bekliyoruzz. Kese göremeyede gitmedim direk kalp atışı için gitmek istiyorumCanım bence olabilir. Değerler normalde gün aşırı 2'ye katlanmalıymış. Seninki 12'den 16'ya 10 kat artmış.. Hayırlısı canım.. Allah gönlünüze göre versin..
Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin.Peki 3370 le 6 gun gecmisken keseyi gorememem normal mi? Sadece karindan bakildi, dr normal dedi ama burada konusulanlar kafami karistiriyor.Camım 6 gün geçince benim değerim 10422 çıktı :) Çok yüksek değil değerin ama düşük de değil, çünkü kişiden kişiye değişiyormuş. Ben sat 9 ocak bugün 5 hafta 4 günlük yani 5+4 diye yazarlar. Senin de 5+5 tir. Hayırlı olsun inşallah
Canım aynı şekilde benim de adetim 2 gün geçince 1887 çıkmıştı. Doktor bana alttan bakmasına rağmen göremedi keseyi. Seninki daha minicikmiş canım, göremez karından zaten. Oysa ki 1500'ü geçince görünüyor diyorlar ama o net bir şey değil canım. Ben de onları okuyup çok korkmuştum. Hatta benim doktorum bu cihaz 1800'e duyarlı, bebek çok küçük ama belki görebiliriz dedi. Ona rağmen göremedi adet 3 gün geçince. Ben de çok korktum. Ama bugün keseyi gördükAllah'ıma bin şükür.. Karından baktı bugün. endişelenme canım.. Normalmiş.. Ben de öğrenmiş oldum Darısı başınıza olsun inşallah
Çok mutlu oldm ya gerçekten inşallah bende böyle güzel haberler alırım sizinle paylaşırım dua edinnnCamım 6 gün geçince benim değerim 10422 çıktı :) Çok yüksek değil değerin ama düşük de değil, çünkü kişiden kişiye değişiyormuş. Ben sat 9 ocak bugün 5 hafta 4 günlük yani 5+4 diye yazarlar. Senin de 5+5 tir. Hayırlı olsun inşallah
Canım aynı şekilde benim de adetim 2 gün geçince 1887 çıkmıştı. Doktor bana alttan bakmasına rağmen göremedi keseyi. Seninki daha minicikmiş canım, göremez karından zaten. Oysa ki 1500'ü geçince görünüyor diyorlar ama o net bir şey değil canım. Ben de onları okuyup çok korkmuştum. Hatta benim doktorum bu cihaz 1800'e duyarlı, bebek çok küçük ama belki görebiliriz dedi. Ona rağmen göremedi adet 3 gün geçince. Ben de çok korktum. Ama bugün keseyi gördükAllah'ıma bin şükür.. Karından baktı bugün. endişelenme canım.. Normalmiş.. Ben de öğrenmiş oldum Darısı başınıza olsun inşallah
Canım sanırım karından görmesi için adet üzerinden tam 1 hafta geçmesi gerekiyor. Doktor normal dediyse normaldir canım. Ben de buraları okuyup endişelenmiştim ama şu değerle görülür diye bir şey tam yok. Sanırım alttan görünmesi için 2000 olması gerekiyor ama 2000 ile görünmeyen de vardır belki. cihazların hassasiyetine de bağlı. Ama karından görmek için 5 hafta bitmiş olmalıdır yazıyor nette. İnşallah görürsünüz canımCanim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin.Peki 3370 le 6 gun gecmisken keseyi gorememem normal mi? Sadece karindan bakildi, dr normal dedi ama burada konusulanlar kafami karistiriyor.
Saol canım.. İnşallah inşallaahhÇok mutlu oldm ya gerçekten inşallah bende böyle güzel haberler alırım sizinle paylaşırım dua edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?