Geç döllenme olduysa olabilir canım. O zaman haftaya yükselebilir. İnşallah öyledir.kızlar merhaba adetim 3 gün geçti beta hcg degerım 2.1 doktor hamıle değilsin ama haftaya yıne gel dedı. kararsız kaldı gıbı. sizce hamıle olma ıhtımalım warmı
Kızlar cevap lütfen cok ihtiyacım varrr
Adetime 1hafta önce 0.5 di ama bilemedimki bu günde 1.gün ama yok olcak gbide değil gögüslerim falan boşCanim geç döllenme ise belki hamile olabilirsin ama ancak kan testi ile anlarsın bunu
Adetime 1hafta önce 0.5 di ama bilemedimki bu günde 1.gün ama yok olcak gbide değil gögüslerim falan boş
Amin inşallah bana dua edin nolurAslında âdet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı. Bir kaç gün bekle ve olmazsan kan testi yaptır bence. Umarım sonuç istediğin gibi olur.
Kese görülmemiş olunca beta yüksek bile çıkmış olsa hamile olunmuyormu ben ayın 13 ünde gittim adetimde 22 Şubat yani adet olmadan ama sonuç günüm geçmemesine rağmen 8.48 çıktı doktor var dedi ama sonuçlara bakacağız dedi folik asit verdi ben şimdi gebe olmuyormuyum kasık sancısıda çekiyorum her an adet olacak gibi:-(
Kese görülmemiş olunca beta yüksek bile çıkmış olsa hamile olunmuyormu ben ayın 13 ünde gittim adetimde 22 Şubat yani adet olmadan ama sonuç günüm geçmemesine rağmen 8.48 çıktı doktor var dedi ama sonuçlara bakacağız dedi folik asit verdi ben şimdi gebe olmuyormuyum kasık sancısıda çekiyorum her an adet olacak gibi:-(
Canım sen hiç hormon testlerini yaptırdın mı? Prolaktin hormonu var. Süt hormonu deniyor halk arasında. Onun yüksek olması göğüsten süt getirir ve gebeliğe engeldir canım. Tedavisi kolay, ilaçla tedavi ediliyor, sonra hamile kalıyor herkes.. ama onun dışında başka hormonlar da var bakılması gereken. Adetin de 15 gün sonra tekrarlamış. Böyle bizim söylediklerimiz dışında doktora gitmelisin canım. Çünkü bu önemli bir konu. Gözün korkmasın ama ihmal de etme. Doktora git lütfen. Geçmiş olsun canım..anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen
Canım daha çok yeni :) Hem de çoook :) Ben adetim 3 gün geçince gittim, yine kese görünmemişti. 1 hafta geçince net görülebiliyor. Arkadaşın dediği gibi testini 2 günde 1 tekrarla. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah canımKese görülmemiş olunca beta yüksek bile çıkmış olsa hamile olunmuyormu ben ayın 13 ünde gittim adetimde 22 Şubat yani adet olmadan ama sonuç günüm geçmemesine rağmen 8.48 çıktı doktor var dedi ama sonuçlara bakacağız dedi folik asit verdi ben şimdi gebe olmuyormuyum kasık sancısıda çekiyorum her an adet olacak gibi:-(
İdrar testi yaptın mı canım?Kızlar bugün 2.gün VE daha yok
Canim benim çok sağol içimi rahatlattın yemin ederim Allah razı olsun senden bugün yine gideceğim 13ünde gitmiştim Allah kısmet ederse bu aksam bakalım ne çıkacak dua et ne olur:-D
korkumdan yapmıyorum akşam oluyo daha yok olcak gbide değil bilemedim ya :/İdrar testi yaptın mı canım?
korkumdan yapmıyorum akşam oluyo daha yok olcak gbide değil bilemedim ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?