Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ACILLL YARDIM LÜTFENNNN HAMİLE OLABİLİRMİYİM
Benim adet günüm ayın 31nde bitti adetim bittikten 6 gün sonra kasık agrılılarım gogüslerimde acı sızlama baş agrısı ve yorunluk şikayetinden gittim test yaptırdm ve 0.100 cıktı hamile değilsin dedı fakat benim sikayetlerım hala daha ar gögüslerim de karıncalanmalar oluyor arada sırada kasık agrım oluyor ama tuvaletten onra daha siddtli oluyor baş agrım hic dinmiyor bel agrım başladı gecelerı uyuyamıyrm dudaklarım kuruyor hep su icme ihtiyacı duyuyorm yanı gece gündüz masamın üstünden su eksık olmyor azcık bir yürüyüş yapsam hemen bacaklarımdan agrı cekiyorum bana yardımcı olursanız sevirim... Şimdiden teşekkürler :)

O zaman icin yokmus canım bu aksam elindeki idrar testini dene bakalim ya da bi iki gün bekle kan testini tekrarla ama mutlaka sonucu yaz bize :)
Yokmu sayılıyor 0. 5 te birde benim bu 1 hafta varken cıkıyo adetim gecikti 0.6 çıkıpta hamile olan tanıyorum

korkumdan yapmıyorum akşam oluyo daha yok olcak gbide değil bilemedim ya :/
Canım idrar testi varsa elinde yarın sabah ilk idrarinla testi yap. İnşallah hamilesindir..
Yokmu sayılıyor 0. 5 te birde benim bu 1 hafta varken cıkıyo adetim gecikti 0.6 çıkıpta hamile olan tanıyorum
Canım normalde 10'dan düşükse negatif sayılıyor, ama normalde 1 hafta kala yapılmaz zaten. 1 hafta kala daha o kadar yeni oluyor ki, hamileysen bile çıkmaz. Daha hcg kana geçmemiştir varsa bile. O yüzden sen 0,6 çıkıp hamile olan var diyorsun. En erken adete 1-2 gün kala test yapılmalı ki net olarak belli olsun. Hatta en garantisi adet günü geçtikten sonra yapmak. Şimdi senin için zamanı yani Hayırlısı olsun..

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 2 gün önce idrar testi Yaptım 2. Çizgi vardı fakat belli belirsiz bir gün bekledim daha fazla dayanamadım bir heyecanla gece 12 de kan testi yaptırmaya gittim fakat sonuç 60,17 negatif çıktı bu sonuçta mı bi anormallik var anlamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Not: ilk 3 ünü aynı gün içerisinde Yaptım en Sağdaki sabah idrarı ile yaptıgım

iyi de kan sonucun 60,17 negatif değil ki ! Yeni bir gebelik. Benim ilk sonucum 49 du. Şimdi 18 haftalığız. Sağlıkla al Bebeğini kucağına.

iyi de kan sonucun 60,17 negatif değil ki ! Yeni bir gebelik. Benim ilk sonucum 49 du. Şimdi 18 haftalığız. Sağlıkla al Bebeğini kucağına.
Bende forumda biraz araştırdım 15 ile 39 gibi değerlerle pozitif sonuç aldığını öğrenen arkadaşları görünce sormak istedim çok tşkederim vakit ayırıp Cvp Yazdığınız için çıkan sonucu da atayım
Güzel dilekleriniz içinde ayrıca tşkederim inanın sevinemedim bile

Ama sevinmelisin şimdi çok dikkat et kendine. Yüksek yerlere uzanma, yorulma sakın. 2 günde bir 2 katına çıkmalı değerin. Yarın tekrarla kan testini. Doktora gitmek için de 7-8 gün bekle. Henüz gebelik çok yeni. Kesen görünmez. Stres yapma.

Çok üzüldüm canım. İnşallah bu bebek sana nefes olur. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…