Bu gün 2Kaç gün geçti canım adetin?
Bu gün 2
Ewet adetime 1 hafta kala 0.5 çıktıKan testi yaptırmış miydin
Ewet adetime 1 hafta kala 0.5 çıktı
Yokmu sayılıyor 0. 5 te birde benim bu 1 hafta varken cıkıyo adetim gecikti 0.6 çıkıpta hamile olan tanıyorumO zaman icin yokmus canım bu aksam elindeki idrar testini dene bakalim ya da bi iki gün bekle kan testini tekrarla ama mutlaka sonucu yaz bize :)
O ne testi nasıl oluyor benim idrar negatif 3 gün geçti bugun kan verdim yarin belli olachLimon testini yaptım pozitif cıktı
5 ten aşağı için Dr lar da yok diyormuş forumda 3 küsur olup sonra yükselen de olmuşYokmu sayılıyor 0. 5 te adetim gecikti 0.6 çıkıpta hamile olan tanıyorum
Nasıl yaptınLimon testini yaptım pozitif cıktı
Limon testini nasıl yaptınNasıl yaptın
Canım idrar testi varsa elinde yarın sabah ilk idrarinla testi yap. İnşallah hamilesindir..korkumdan yapmıyorum akşam oluyo daha yok olcak gbide değil bilemedim ya :/
Canım normalde 10'dan düşükse negatif sayılıyor, ama normalde 1 hafta kala yapılmaz zaten. 1 hafta kala daha o kadar yeni oluyor ki, hamileysen bile çıkmaz. Daha hcg kana geçmemiştir varsa bile. O yüzden sen 0,6 çıkıp hamile olan var diyorsun. En erken adete 1-2 gün kala test yapılmalı ki net olarak belli olsun. Hatta en garantisi adet günü geçtikten sonra yapmak. Şimdi senin için zamanı yaniYokmu sayılıyor 0. 5 te birde benim bu 1 hafta varken cıkıyo adetim gecikti 0.6 çıkıpta hamile olan tanıyorum
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 2 gün önce idrar testi Yaptım 2. Çizgi vardı fakat belli belirsiz bir gün bekledim daha fazla dayanamadım bir heyecanla gece 12 de kan testi yaptırmaya gittim fakat sonuç 60,17 negatif çıktı bu sonuçta mı bi anormallik var anlamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Not: ilk 3 ünü aynı gün içerisinde Yaptım en Sağdaki sabah idrarı ile yaptıgım
Bende forumda biraz araştırdım 15 ile 39 gibi değerlerle pozitif sonuç aldığını öğrenen arkadaşları görünce sormak istedim çok tşkederim vakit ayırıp Cvp Yazdığınız için çıkan sonucu da atayımiyi de kan sonucun 60,17 negatif değil ki ! Yeni bir gebelik. Benim ilk sonucum 49 du. Şimdi 18 haftalığız. Sağlıkla al Bebeğini kucağına.
çok tskler 3 ay önce ölü dogum yapmıstım 16 haftalık onun psikolojisini hala atamamıstım üzerimden bu bebek bana cok iyi gelecek Allahım insallah bu defa kucagıma almayı nasip eder ... Allahım isteyen dileyen herkese nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?