Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar bu gün 3.gün hala adetim olmadı belirtilerde var sizce hamilemiyim idrar testini denesem çıkarmı ki artık

Hayr korkuyorum bugün yappsammıkı negatif çıkmasından korkuyorum

Canim lutfen beni yanlis anlama ama kendini strese sokma bu kadar ve korkma da..
Allah hayirlisini nasip ettiyse pozitifi gorursun burada beraber kutlariz ;-) hem test de var elinde yap bu dusunceden rahatla derim..

Inşallah presteacher, post: 39520793, member: 496594"]Canim lutfen beni yanlis anlama ama kendini strese sokma bu kadar ve korkma da..
Allah hayirlisini nasip ettiyse pozitifi gorursun burada beraber kutlariz ;-) hem test de var elinde yap bu dusunceden rahatla derim..[/QUOTE]
Inşallah canım kutlarız Allahım mevlam banada nasip eder inşallah

Amin insallah once sana sonra bekleyen bizlere de..

Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta 8.48 çıkmıştı sonuç yarın tahminen kaç çıkar ve kese gözükürmü

Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta beta 8.48 çıkmıştı yarın tahminen bu sonuç kaç çıkar ve kese yarın gözükürmü canım

Arkadaslar bı sorum olacak adetıme sekız gun var ben belırtı aramaya basladım bıle yumurtlama gununden bır gun once ılıskı oldu belım agırıyo kasıgım agıro ama daha once de yanılttı bu belırtıler cok guvenmıyorum sorum su hamılelık belırtılerı arasında en belırgın olan gogus hassasıyetı.goguslerde dolgunluk olmadan hamıle oldugunu ogrenen oldu mu. Ya da kac gun kala goguslerde degısıklık basladı

Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta 8.48 çıkmıştı sonuç yarın tahminen kaç çıkar ve kese gözükürmü

Kese için çok erken daha Zeynocugum☺ 150 civari bişey çıkar kabaca. Ama yine de testi tekrarla bak bakalım artmış mı. Bu arada herkeste aynı olmuyor ama yine de belli bir oranda artmış olması gerek.

Ben öğrendiğimde hiç göğüs hassasiyeti yoktu bende. Diğer arkadaşlara oranla pek de olmadı ve şimdi 18. hafta bitmek üzere. Sakin ol canım biraz ve stres yapMA. Çok erken daha. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok.

cnm hamilesin Allah tamamına erdirsin bu arada 60 zaten gebelik olduğunu gösteriyor

Çok geçmiş olsun canım.. Allah üzüntünü unuttursun inşallah.. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine Hayırlı uğurlu olsun canım..

Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta beta 8.48 çıkmıştı yarın tahminen bu sonuç kaç çıkar ve kese yarın gözükürmü canım
Kese için çok erken canım.. Kese 5 hafta bitince, yani adet tarihin 1 hafta geçince net olarak görünür.

Sekiz gün çok çok erken. Belirti falan olmaz ki canım. Bende sadece adet ağrısı gibi ağrı olmuştu. Ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey.. Belirtilere takılma. Herkeste değişiyor. Şu anda da sadece dokununca falan sızlıyor göğüslerim. Başka bir değişiklik yok. Sabret canım.. Sadece 1 gün mü ilişki oldu peki? Yumurtlama gününden bir kaç gün öncesinden başlayarak, yumurtlama gününden bir kaç gün sonrasına kadar gün aşırı ilişki olması daha iyi olur. yumurtlama günleri değişebilir canım. Hayırlısı olsun..

arkadaşlar beta hcg 55,81 cıktı sanırm nette göre 4 haftalık hamileyim bugun doktora gidip teyit edicem
İnşallah güzel haberi alırsın canım.. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…