Kızlar bu gün 3.gün hala adetim olmadı belirtilerde var sizce hamilemiyim idrar testini denesem çıkarmı ki artık
Canım dun test yapmadın miKızlar bu gün 3.gün hala adetim olmadı belirtilerde var sizce hamilemiyim idrar testini denesem çıkarmı ki artık
Hayr korkuyorum bugün yappsammıkı negatif çıkmasından korkuyorumCanım dun test yapmadın mi
Hayr korkuyorum bugün yappsammıkı negatif çıkmasından korkuyorum
çok tskler 3 ay önce ölü dogum yapmıstım 16 haftalık onun psikolojisini hala atamamıstım üzerimden bu bebek bana cok iyi gelecek Allahım insallah bu defa kucagıma almayı nasip eder ... Allahım isteyen dileyen herkese nasip eder insallah
Canım dun test yapmadın mi
olabilir yapmıcam zaten beklicem biraz dahaela15 benim adetim 7 gün geçmeden idrarda çıkmamıştı canım. Kan testinde 2 gün geçince bile 49 du değerim. Benimki gibi geç döllenmeyse çıkmaz , moralin bozulur.
Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta 8.48 çıkmıştı sonuç yarın tahminen kaç çıkar ve kese gözükürmü
Arkadaslar bı sorum olacak adetıme sekız gun var ben belırtı aramaya basladım bıle yumurtlama gununden bır gun once ılıskı oldu belım agırıyo kasıgım agıro ama daha once de yanılttı bu belırtıler cok guvenmıyorum sorum su hamılelık belırtılerı arasında en belırgın olan gogus hassasıyetı.goguslerde dolgunluk olmadan hamıle oldugunu ogrenen oldu mu. Ya da kac gun kala goguslerde degısıklık basladı
cnm hamilesin Allah tamamına erdirsin bu arada 60 zaten gebelik olduğunu gösteriyorMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 2 gün önce idrar testi Yaptım 2. Çizgi vardı fakat belli belirsiz bir gün bekledim daha fazla dayanamadım bir heyecanla gece 12 de kan testi yaptırmaya gittim fakat sonuç 60,17 negatif çıktı bu sonuçta mı bi anormallik var anlamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Not: ilk 3 ünü aynı gün içerisinde Yaptım en Sağdaki sabah idrarı ile yaptıgım
gözün aydın Allah tamamına erdirsinarkadaşlar beta hcg 55,81 cıktı sanırm nette göre 4 haftalık hamileyim bugun doktora gidip teyit edicem
Çok geçmiş olsun canım.. Allah üzüntünü unuttursun inşallah.. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğineçok tskler 3 ay önce ölü dogum yapmıstım 16 haftalık onun psikolojisini hala atamamıstım üzerimden bu bebek bana cok iyi gelecek Allahım insallah bu defa kucagıma almayı nasip eder ... Allahım isteyen dileyen herkese nasip eder insallah
Kese için çok erken canım.. Kese 5 hafta bitince, yani adet tarihin 1 hafta geçince net olarak görünür.Aytuğ Naber canım bugün de benim doktor kar var diye gelemedi 13 Şubatta beta 8.48 çıkmıştı yarın tahminen bu sonuç kaç çıkar ve kese yarın gözükürmü canım
Sekiz gün çok çok erken. Belirti falan olmaz ki canım. Bende sadece adet ağrısı gibi ağrı olmuştu. Ne göğüs hassasiyeti ne başka bir şey.. Belirtilere takılma. Herkeste değişiyor. Şu anda da sadece dokununca falan sızlıyor göğüslerim. Başka bir değişiklik yok. Sabret canım.. Sadece 1 gün mü ilişki oldu peki? Yumurtlama gününden bir kaç gün öncesinden başlayarak, yumurtlama gününden bir kaç gün sonrasına kadar gün aşırı ilişki olması daha iyi olur. yumurtlama günleri değişebilir canım. Hayırlısı olsun..Arkadaslar bı sorum olacak adetıme sekız gun var ben belırtı aramaya basladım bıle yumurtlama gununden bır gun once ılıskı oldu belım agırıyo kasıgım agıro ama daha once de yanılttı bu belırtıler cok guvenmıyorum sorum su hamılelık belırtılerı arasında en belırgın olan gogus hassasıyetı.goguslerde dolgunluk olmadan hamıle oldugunu ogrenen oldu mu. Ya da kac gun kala goguslerde degısıklık basladı
İnşallah güzel haberi alırsın canım.. Hayırlı olsunarkadaşlar beta hcg 55,81 cıktı sanırm nette göre 4 haftalık hamileyim bugun doktora gidip teyit edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?