Tamam canım inşallah bu aksam gideceğiz doktorum nöbetçiymiş geldi çok şükür :-D dua et benim için canım bir de ben şeyi merak ediyorum diyelim ki 150 çıktı ne kadarlık hamile olmuş oluyorum canım
İnşallah güzel haberler alırsın canımarkadaşlar doktora gittim beta hgcmin düşük oldugunu ama hamile oldgumu yarın tekrar kan testi yaptırıp 1 kat armasını takip edecegini söyledi ulturasyonda henuz geremeyiz cok yeni dedi ve gercektende göremedi yarın test yapılıp beta hgcmin yükselmesini kontrol edicekler lütfen dua edin hayırlı haberler alayım
Hayırlı uğurlu olsun canımBeklenen adet tarihimde yani dün kan tahlili verip bu sabah aldım 1153 hamileyim :) Allah isteyen herkese versin inşallah
Kaç gün gecikti adetin canım hayırlı olsun bu aradaBenim hesabima gore 4+2 Dr a sormayı unutmusum heyecandan :)
Seninki de hayırlı olsun canım :)) Adet tarihin yeni geçmiş muhtemelen. 5. haftandasın daha sanırım.Arkadaşlar beta hcg 3344,88 çıktı :) kaç haftalık hamileyim inşallah?
hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin, sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBeklenen adet tarihimde yani dün kan tahlili verip bu sabah aldım 1153 hamileyim :) Allah isteyen herkese versin inşallah
gözün aydın Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin en son adet tarihine göre hesaplayabilirsin kaç haftalık olduğunuArkadaşlar beta hcg 3344,88 çıktı :) kaç haftalık hamileyim inşallah?
Canım benim de çok yeni. Öyle bir şey yaşamadım ama burada sorun bebeğe geçmesi değil, geçeceğini sanmam da, sen ilaç icemeyeceksin ya, sen kötü olursun. Tabi ki oglusunu iyi etmen lazım. İnşallah bir an önce iyileşir canım. Çok geçmiş olsun. Sen vitamin falan alıyor musun? Meyve sebze ye. Olmazsa maske tak dicem ama çocuk da korkmasın yazık. Kendini korumaya çalış canım.Kızlarrr oğluşum grip oldu sanırım burun akıntısı ve hafif göz akıntısı var ona ilaç verdim şu an iyi şükürler olsun ama bana geçerse diye çok korkuyorum geçerse bebeğe Bi zararı olurmukii inşallah bana geçmez.aranızda gebeliği yeniyken grip geçiren varmı
vitamin almıyorum cnm Allaha emanet olsunlar bir an endişelendim oğlumun burnu ve gözü akmaya başlayınca bu arada oğlumda 13 yaşında inşallah geçmez bol sebze ve meyve yemeliyiz sanırım :)teşekkürler cevabın için canımCanım benim de çok yeni. Öyle bir şey yaşamadım ama burada sorun bebeğe geçmesi değil, geçeceğini sanmam da, sen ilaç icemeyeceksin ya, sen kötü olursun. Tabi ki oglusunu iyi etmen lazım. İnşallah bir an önce iyileşir canım. Çok geçmiş olsun. Sen vitamin falan alıyor musun? Meyve sebze ye. Olmazsa maske tak dicem ama çocuk da korkmasın yazık. Kendini korumaya çalış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?