Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar mrb Çarşamba Sabahı betam 386.3 çıkmıştı cuma Sabahı yani bugün 1147 çıktı sizce Artış normal mi?? Bugun adetim 5 Gün geçmiş oldu.
değerin gayet güzel yükselmiş Gözün aydın, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allahım.

inş canım inş güzel haberlerini bekliyoruz :)

Hay maşallah yaa! Koca delikanliymis Genç anne olmussun herhalde, sana da maşallah İnşallah iyi olur oğlun. Ona da yedir meyvelerii
Bu arada doktor bana decavit pronatal verdi. Hamişler için. İçinde bin türlü vitamin var. İlk 3 ay içilecek sanırım. İstersen sorarsın doktoruna. Benim de boğazım aciyor çok. Ballı süt icicem şimdi. Aman hasta olmayalım. İyi günler canım

Kızlar 4 gün geciktim bunu yaptım biraz önce böyle cıktı
Canım tekrarlasana bir daha. Karışık çıkmış biraz. Olmazsa kan testi yaptırirsin. İnşallah vardır bebişin..

Canim geldik beta hcg istedi ultrason da göremedi vajinal yoldan baktı yine göremedi normal değil mi canım
Canım çok normal. Benim 1800'lerde bile vajinal göremedi. 5 hafta tamamlandiktan sonra karından gördü. Adet tarihin 1 hafta geçince, karından görür canim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Kızlar mrb Çarşamba Sabahı betam 386.3 çıkmıştı cuma Sabahı yani bugün 1147 çıktı sizce Artış normal mi?? Bugun adetim 5 Gün geçmiş oldu.
Çok iyi canım, maşallah Gün aşırı 2 katına çıkması bekleniyor. Seninki çıkmış maşallah.. Sağlıkla devam eder de kucağına alırsın inşallah

çok sağol cnm evet biraz erken anne oldum 22 yaşındaydım ve ikinci bebeğim içinde biraz geç kaldım ama hayırlısı bu zamanmış meyve yiyoruz şimdilik bende bişey yok oğlumda dinleniyor ilaç ve meyve yediriyorum bakalım,evet aman dikkat hasta olmayalım :) :)

Aminnnn cnm inşallahhh hepimizin gönlüne göre versin rabbim aratmasın :)

Aytuğ canım sence sonuç

Canım kusura bakma giremedim nete. Tebrik ederim sonucun çok iyi. Haftaya keseni görmeye git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Ben de doktora gittim bugün. Benim oğlum da 20 cm olmuş, 18+1 çıktı haftası da. Çok şükür Yarısı geçti sayılır gebeliğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…