Korkuyorum artık valla adet gunum gecikmedende gitmek istemiyorum hep 0.1 cıkard. Bu sefer kafam karıştı dua et benim için hamişlerin duası kabul olurmus :)
Ben de dua istiyorum ☺Tamam bebegim ederim hayirlisi olsun insallah:)
Canım ben 32'yim, daha ilk bebek olacak kısmetse :) Seninki gayet iyi. Demek zamanı bu zamanmis. Allah sağlık versin canımçok sağol cnm evet biraz erken anne oldum 22 yaşındaydım ve ikinci bebeğim içinde biraz geç kaldım ama hayırlısı bu zamanmış meyve yiyoruz şimdilik bende bişey yok oğlumda dinleniyor ilaç ve meyve yediriyorum bakalım,evet aman dikkat hasta olmayalım :) :)
Maşallah bebeğineCanım kusura bakma giremedim nete. Tebrik ederim sonucun çok iyi. Haftaya keseni görmeye git. Sağlıkla al kucağına inşallah. Ben de doktora gittim bugün. Benim oğlum da 20 cm olmuş, 18+1 çıktı haftası da. Çok şükür Yarısı geçti sayılır gebeliğimin.
Yükselebilir canım, Ama çok erken yaptırmışsın. Adetini bekle bence. Ya da en azından adetine 1-2 gün kalmasını bekle. Hayırlısıyla vardır inşallah bebeğin..Deger yukselir mi onu merak ediyorum ben :) amin ıns ama 6 gun vardı 2.5 cıkt. Gecikmesini beklicem adetimin
Canım sen en iyisi bir kan ver. Böyle emin olamayacaksin. İnşallah hamilesindir..Kızlar 5 gündür regl olmadım gecikti Yani hep düzenli olurdu benim bu gün az bişey olmaya başladı ama adet gibi şiddetli değil sizce hamişmiyim değilmiyim
Bencede bekle canm bi de çok strest yapma ben kendimi relaks bıraktığım ay hamile kaldımDeger yukselir mi onu merak ediyorum ben :) amin ıns ama 6 gun vardı 2.5 cıkt. Gecikmesini beklicem adetimin
Canım ben 32'yim, daha ilk bebek olacak kısmetse :) Seninki gayet iyi. Demek zamanı bu zamanmis. Allah sağlık versin canım
Maşallah bebeğineAllah bize de o günleri göstersin inşallah
Yükselebilir canım, Ama çok erken yaptırmışsın. Adetini bekle bence. Ya da en azından adetine 1-2 gün kalmasını bekle. Hayırlısıyla vardır inşallah bebeğin..
Canım sen en iyisi bir kan ver. Böyle emin olamayacaksin. İnşallah hamilesindir..
Kızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyorEki Görüntüle 1426907
Ayy ne yakiskli kirkbin kere masallah 
Ayy cok seker :) bizlerde görürüz inşallah bu günleri ...[/QUOTE][QUO"aytug81, post: 39563325, member: 637442"]Kızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyorEki Görüntüle 1426907
Inşallah canm hamis olursun sonrada sağ salim dunyaya gelir bi de ağlar burnundan getirErken yaptırmışım dimi. yukselir ins tek istediğim bu dua edin bana adet gunumu bekliyorum ins olmam :)
Ayy ben yerim bunu ya maşallah.Kızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyorEki Görüntüle 1426907
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?