Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim adetime 15 gun varken 8,48 cikmisti 1hafta sonra yukseldi doktora git 3"gunde bir tahlil yaptir olabilirsin

Kızlar 5 gündür regl olmadım gecikti Yani hep düzenli olurdu benim bu gün az bişey olmaya başladı ama adet gibi şiddetli değil sizce hamişmiyim değilmiyim

Canım ben 32'yim, daha ilk bebek olacak kısmetse :) Seninki gayet iyi. Demek zamanı bu zamanmis. Allah sağlık versin canım

Maşallah bebeğine Allah bize de o günleri göstersin inşallah

Deger yukselir mi onu merak ediyorum ben :) amin ıns ama 6 gun vardı 2.5 cıkt. Gecikmesini beklicem adetimin
Yükselebilir canım, Ama çok erken yaptırmışsın. Adetini bekle bence. Ya da en azından adetine 1-2 gün kalmasını bekle. Hayırlısıyla vardır inşallah bebeğin..

Kızlar 5 gündür regl olmadım gecikti Yani hep düzenli olurdu benim bu gün az bişey olmaya başladı ama adet gibi şiddetli değil sizce hamişmiyim değilmiyim
Canım sen en iyisi bir kan ver. Böyle emin olamayacaksin. İnşallah hamilesindir..

Kızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyor

[QUO"aytug81, post: 39563325, member: 637442"]Kızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyorEki Görüntüle 1426907 [/QUOTE]
Ayy cok seker :) bizlerde görürüz inşallah bu günleri ...

Ayy ne yakiskli kirkbin kere masallah 

Ayy cok seker :) bizlerde görürüz inşallah bu günleri ...[/QUOTE]

Hadi bakalım sıra sizinkilerdesağlıkla, huzurla, bereketle gelsin hepsi.

Ayy ben yerim bunu ya maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…