Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar merhaba bana yardim eder misiniz çok yeni gebeyim şubat 12 de kan testi yaptim 3.42 CIK erken dedi doktor iki gün sonra gel dedi o zaman da 19.30 uç gün sonra 104.30 bu artişlar normalmi gebelikte birde kaç haftalij oluyor su an ve kizlar benim inalimaz agrilarim var kasik agrilari çok fazla bel agrilarida cok iştahimda yok bide benmi çok stres yapiyorm kesemizde gözükmedi daha (

Normal canm şöyle düşün bi günde iki katı artar

Merhaba arkadaşlar
Bende yeni hamilelerdenim , sat :15 ocak tı ve 16 şubatta hcg değerim 2562.04 çıktı ilk muayenemi 19 şubatta yaptırdım doktorum 5 haftalık dedi ve hcg değerim 8734.60 progesteron dğeeirm 40.0 çıktı doktorum şuan iyi dedi sizce değerlerim nasıl ? aynı dönemde hamile kalan çevremdekiler değerlerimin çok olduğunu söylüyor ama bu durumda olanlar varmıydı?

Canm ne kadarlik ki daha benimde kese daha gozukmedi bende korkuyorum :-(

Evet doktorda aynisini syledi 1500 gerekiyormuş ama çok agrilarim var kozlar sizde bukadar zormu atlattiniz

Arkadaşlar 3 haftalık hamilelikte cinsel anlamda beraber olmanın bir sakıncası var mı?

Bir müddet yapmayın. Tam tutunma zamanı. Doktorum böyle Demişti. Ilk 12 hafta haftada 2 kere demişti ve acı hissettiğin an bırak dedi. Ben 3 ay hiç yapmadım. Biraz zor oldu ama napalım

Eşim Dayanamadı malesef ya şimdi de korkuyorum ağrım başladı :-( Aytuğ canım dua et birsey olmasın birde ben bu pazartesi gitmiş olsam ultrasonda gözükür mü cuma günü 677.02 çıkmıştı beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…