- 19 Şubat 2015
- 13
- 4
- 3
- 31
Sağ salim dogsunda ben razıyımamin canım ins bir olsun da razıyım ben :))
Normal canm şöyle düşün bi günde iki katı artarKizlar merhaba bana yardim eder misiniz çok yeni gebeyim şubat 12 de kan testi yaptim 3.42 CIK erken dedi doktor iki gün sonra gel dedi o zaman da 19.30 uç gün sonra 104.30 bu artişlar normalmi gebelikte birde kaç haftalij oluyor su an ve kizlar benim inalimaz agrilarim var kasik agrilari çok fazla bel agrilarida cok iştahimda yok bide benmi çok stres yapiyorm kesemizde gözükmedi daha(
Canm ne kadarlik ki daha benimde kese daha gozukmedi bende korkuyorum :-(Kizlar merhaba bana yardim eder misiniz çok yeni gebeyim şubat 12 de kan testi yaptim 3.42 CIK erken dedi doktor iki gün sonra gel dedi o zaman da 19.30 uç gün sonra 104.30 bu artişlar normalmi gebelikte birde kaç haftalij oluyor su an ve kizlar benim inalimaz agrilarim var kasik agrilari çok fazla bel agrilarida cok iştahimda yok bide benmi çok stres yapiyorm kesemizde gözükmedi daha(
Ayy ben yerim bunu ya maşallah.
Canm ne kadarlik ki daha benimde kese daha gozukmedi bende korkuyorum :-(
Arkadaşlar 3 haftalık hamilelikte cinsel anlamda beraber olmanın bir sakıncası var mı?
Evet doktorda aynisini syledi 1500 gerekiyormuş ama çok agrilarim var kozlar sizde bukadar zormu atlattiniz
Peki kalp atışı ne zaman görünür canmKese için bu Değerler çok az daha merak etmeyin. 1500 den önce kese görünmez.
benimde çok ağrılı geçiyo canm :-(Evet doktorda aynisini syledi 1500 gerekiyormuş ama çok agrilarim var kozlar sizde bukadar zormu atlattiniz
Perşembe günü gidicem bakalim canm dua edin banaKalp atışı 6 . Hafta biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?