Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Dualarim hepinize kizlar rabbim hepimize sağ salim sağlıklı bebisler versin sorunsuz geçsin hamileligimiz

Amin inşallah canım:-D adet geçtikten sonra kese gözükür diyorlar 1 hafif geçmeden kendini göstermiyor bebek:-(

cnm merak etme değerin gayet güzel benimde sat 10 ocak 4+4 ken 11000 çıkmıştı progestronda 21 çıkmışttı doktor gayet iyi dedi sen sağın solun dediğine bakıp kendini hiç strese soma

Kalp atışı 5. Hafta mı 6. Hafta mı oluyor arkadaşlar kafam karıştı birde birsey olur mu diye çok korkuyorum

Kalp atışı 5. Hafta mı 6. Hafta mı oluyor arkadaşlar kafam karıştı birde birsey olur mu diye çok korkuyorum
cnm kalp atışı 6 yada 7 de duyuluyo sanırım.korma bişey olmamıştır bidaha dikkat et . lekelenmen yada kanama yoksa sorun yoktur korkma cnm

Sağol canım benim lekelenme kanama yok ama kasık ağrım var çok kötü canım artık düz duvarada tırmansa tövbe olmaz çok korktum:-( içimi rahatlattın zaten kendim panik atak anksiyete hastasıyım korkularım çok fazla ilaç ta artık işe yaramıyor gibi 8 ay nasıl geçecek bilemiyorum bana çok dua edin canım

cnm merak etme değerin gayet güzel benimde sat 10 ocak 4+4 ken 11000 çıkmıştı progestronda 21 çıkmışttı doktor gayet iyi dedi sen sağın solun dediğine bakıp kendini hiç strese soma
4+4 e göre yüksek bir değer değil mi 11.000 yada siz mi yanlış yazdınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…