Bende cumaya canm babada dua ettinPerşembe günü gidicem bakalim canm dua edin bana
ben çarşamba gittigimde doktor görünmez dedi ve gorunmedi.pPerşembe ye gün verdi bakalımTamam canım inşallah sende kese göründü mü peki?
Carsamba 4+4 falandim 500 cikti canm.ssenin kaç çıktı canm1 hafta pardon orda yanlış yazmışım senin Betül beta kaç çıktı En son
cnm merak etme değerin gayet güzel benimde sat 10 ocak 4+4 ken 11000 çıkmıştı progestronda 21 çıkmışttı doktor gayet iyi dedi sen sağın solun dediğine bakıp kendini hiç strese somaMerhaba arkadaşlar
Bende yeni hamilelerdenim , sat :15 ocak tı ve 16 şubatta hcg değerim 2562.04 çıktı ilk muayenemi 19 şubatta yaptırdım doktorum 5 haftalık dedi ve hcg değerim 8734.60 progesteron dğeeirm 40.0 çıktı doktorum şuan iyi dedi sizce değerlerim nasıl ? aynı dönemde hamile kalan çevremdekiler değerlerimin çok olduğunu söylüyor ama bu durumda olanlar varmıydı?
cnm kalp atışını duyana kadar yapmayın bence doktor öyle demişti tam tutunma zamanı oluyoyaArkadaşlar 3 haftalık hamilelikte cinsel anlamda beraber olmanın bir sakıncası var mı?
Czamember: 621104 .!.:cnm kalp atışını duyana kadar yapmayın bence doktor öyle demişti tam tutunma zamanı oluyoya[/QUevet ilk zamanda yaşana cinsel ilişkiler döllenen yumurtanı yapisini bozuyor diye duymuştum daha dikkatli olmak lazimcnm kalp atışını duyana kadar yapmayın bence doktor öyle demişti tam tutunma zamanı oluyoya
Korkma sakin allah izniyle bol bol dua et insana bebeigine birakmaz o seniŞimdi birsey olmuşmudur ki canım çok korkuyorum pişman oldum şimdi:-(
cnm kalp atışı 6 yada 7 de duyuluyo sanırım.korma bişey olmamıştır bidaha dikkat et . lekelenmen yada kanama yoksa sorun yoktur korkma cnmKalp atışı 5. Hafta mı 6. Hafta mı oluyor arkadaşlar kafam karıştı birde birsey olur mu diye çok korkuyorum
son adet tarihin neAnlamadığım birşey daha var bu sonuca göre ben ne kadarlık hamile oluyorum cuma günü 677.02 ydi sonuç
4+4 e göre yüksek bir değer değil mi 11.000 yada siz mi yanlış yazdınız acabacnm merak etme değerin gayet güzel benimde sat 10 ocak 4+4 ken 11000 çıkmıştı progestronda 21 çıkmışttı doktor gayet iyi dedi sen sağın solun dediğine bakıp kendini hiç strese soma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?