Eşim Dayanamadı malesef ya şimdi de korkuyorum ağrım başladı :-( Aytuğ canım dua et birsey olmasın birde ben bu pazartesi gitmiş olsam ultrasonda gözükür mü cuma günü 677.02 çıkmıştı beta
Peki kalp atışı ne zaman görünür canm
arkadaşlar 5.haftada gaz sancısı ,kasık ağrısı ve bel ağrısı çok olurmu şuan ağrılarım var ..
Ay canıımmmKızlar inşallah siz de bebeğinizin bu Günlerini görürsünüz. Ilk zamanlar zor geçer . Hcg hormonum artmış mı artmamış mı, kese düzgün mü, tutunacak mı.... Çok stres yapmıştım ben de. O zamanlar doktorum bana şöyle demişti: bu doğal bir süreç ve sağlıklı Doğumlar sağlıksızlardan çok daha fazla. Korkma ve Bebeğini de korkutma. Şimdi 19. Haftaya girdik biz. Oğlum hareket ediyor, elleri, gözleri , bacaklarını görebiliyorum. Ultrason karnıma değince o tarafa bakıp tepki veriyor. Ve özel bir şey yapmadım, sadece bekledim ve doktorumu dinledim. Siz de sakin olun ve bu Sürecin tadını çıkarın. Size Oğlumu tanıştırayım bakın size bakıyorEki Görüntüle 1426907
Canım adet olacakmış gibi ağrılar oluyor bazen. Şiddetliyse dinlen. Kanama falan yoksa normal canım. Korkma.. Kese için zaten çok çok erken. Adetin geçtikten 1 hafta sonra karından ultrasonla görülebilir. İnşallah göreceksiniz..Kizlar merhaba bana yardim eder misiniz çok yeni gebeyim şubat 12 de kan testi yaptim 3.42 CIK erken dedi doktor iki gün sonra gel dedi o zaman da 19.30 uç gün sonra 104.30 bu artişlar normalmi gebelikte birde kaç haftalij oluyor su an ve kizlar benim inalimaz agrilarim var kasik agrilari çok fazla bel agrilarida cok iştahimda yok bide benmi çok stres yapiyorm kesemizde gözükmedi daha(
Canım 5 haftalık için hcg değerin iyi. Benim 10000 lerdeydi. Herkesin dediğine kulak asma. Doktorun dediği önemli. Yüksek falan diye bir şey yok canım.. Sağlıkla devam eder inşallah..Merhaba arkadaşlar
Bende yeni hamilelerdenim , sat :15 ocak tı ve 16 şubatta hcg değerim 2562.04 çıktı ilk muayenemi 19 şubatta yaptırdım doktorum 5 haftalık dedi ve hcg değerim 8734.60 progesteron dğeeirm 40.0 çıktı doktorum şuan iyi dedi sizce değerlerim nasıl ? aynı dönemde hamile kalan çevremdekiler değerlerimin çok olduğunu söylüyor ama bu durumda olanlar varmıydı?
Son adet tarihinden itibaren mi 3 hafta diyorsun? Bu ayki adet tarihin geçmiş miydi yoksa?Arkadaşlar 3 haftalık hamilelikte cinsel anlamda beraber olmanın bir sakıncası var mı?
Kalp atışı için 7. haftanın bitimini beklemek uygun olur canım. Ya da 6+4 falan ama; o zaman da duyulmazsa endişe eder insan diye, en iyisi 7 hafta bitsin.. Kısmetse ben de bu cuma gidicem. 7 hafta bitmiş olacak.Kalp atışı 5. Hafta mı 6. Hafta mı oluyor arkadaşlar kafam karıştı birde birsey olur mu diye çok korkuyorum
ben 25-26 günde bir regl oluyorum ve yumurtlama günüm 7-8 gün başlıyor sanırım ondan herkesinki farklı benimki 11000 ken başka birininki 200 çıkabiliyor bu biraz döllenme zamanına bağlı dr gayet güzel dedi keseyide gördük şükür 2 marttada kalp atışını duyarız inşallah4+4 e göre yüksek bir değer değil mi 11.000 yada siz mi yanlış yazdınız acaba
bende inn kara veremdim bu arada bebisin hyrli olsun rabbimhayirlisyls kucagina almayi naspetsinYOK KULLANMA CANIM SAKIN 2 GÜNDE BİR BETA DEĞERLERİNE BAKTIR
amin insallhSAĞOL CANIM BENİM İSTİYORSAN ŞAYET İNŞALLAH SANA DA ALLAH NASİP EDER
4+4 e göre yüksek bir değer değil mi 11.000 yada siz mi yanlış yazdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?