Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Anlamadığım birşey daha var bu sonuca göre ben ne kadarlık hamile oluyorum cuma günü 677.02 ydi sonuç?

İlişki sırasında ağrın olmadıysa korkma zaten diğer ağrılar da normal. Eğer kanama yoksa stres yapma. Ama eşine durumu anlat eminim anlayışlı olacaktır. Pazartesi kesen gözükebilir ama bence çarşamba falan git ki garanti olsun.

arkadaşlar 5.haftada gaz sancısı ,kasık ağrısı ve bel ağrısı çok olurmu şuan ağrılarım var ..

Cumartesi gideyim de canım hayal kırıklığı olmasın bende korkuyorum bu sefer de gözükmez diye :-( artık onu görmek istiyorum canım

Ay canıımmm Maşallah maşallaahhh Darısı başımıza olsun inşallah.. Sağlıkla gelsin oğluşuunnn

Canım adet olacakmış gibi ağrılar oluyor bazen. Şiddetliyse dinlen. Kanama falan yoksa normal canım. Korkma.. Kese için zaten çok çok erken. Adetin geçtikten 1 hafta sonra karından ultrasonla görülebilir. İnşallah göreceksiniz..

Canım 5 haftalık için hcg değerin iyi. Benim 10000 lerdeydi. Herkesin dediğine kulak asma. Doktorun dediği önemli. Yüksek falan diye bir şey yok canım.. Sağlıkla devam eder inşallah..

Arkadaşlar 3 haftalık hamilelikte cinsel anlamda beraber olmanın bir sakıncası var mı?
Son adet tarihinden itibaren mi 3 hafta diyorsun? Bu ayki adet tarihin geçmiş miydi yoksa?
Canım aslında zararı yok diyorlar. İnternete de bak istersen.. Kadınlar biraz çekiniyor tabi haliyle.. Endişeleniyorsan eşinle paylaş canım.. ama bebek zaten sağlıklı büyüyecekse, ilişkinin bir etkisi olmaz. O tutunmuştur zaten canım.. merak etme.. Yine de için rahat edecekse kalp atışını bekleyin..

Kalp atışı 5. Hafta mı 6. Hafta mı oluyor arkadaşlar kafam karıştı birde birsey olur mu diye çok korkuyorum
Kalp atışı için 7. haftanın bitimini beklemek uygun olur canım. Ya da 6+4 falan ama; o zaman da duyulmazsa endişe eder insan diye, en iyisi 7 hafta bitsin.. Kısmetse ben de bu cuma gidicem. 7 hafta bitmiş olacak.

Bu arada kese, hcg 1500'ü geçtikten sonra görünür diye net bir şey yok. Ben de öyle okumuştum. 1800'le doktora gittim ama daha 4+3'tüm. Vajinal ultrasonla keseyi göremedi. Endişelendim ben de. Daha çok küçük olduğunu söyledi. Sonra 5+4 'te karından gördük keseyi. Adet tarihinin üzerinden en az 1 hafta geçmesi daha uygun olur, ya da hcg 2000-3000 iken.

bu sabah yine panik atak geçirdim bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum bu panik atak nasıl geçer varmı bilen yada önerebileceğiniz bir doktor

Canım normalde de rahatsızlığın var mıydı, yeni mi oldu? Doktorun varsa ona danış canım. Ya da kadın doğum doktoruna sor. Hepimiz endişeliyiz. Ben de kısmetse bu cuma kalp atışı için gidicem. Korkuyorum.. ama elden bir şey gelmiyor korksak da. Allah'a emanet bebeklerimiz.. Her şeyin hayırlısını o biliyor canım.. Nasıl rahatlarsın bilmiyorum inan. Doktoruna danış lütfen.. Kendini böyle yıpratma.. Yoksa 9 ay boyunca seninle beraber bebeğin de endişe ve korku içinde olacak.. Lütfen tadını çıkar canım.. Yanında birileri var mıydı peki? İyi misin şimdi?

4+4 e göre yüksek bir değer değil mi 11.000 yada siz mi yanlış yazdınız acaba
ben 25-26 günde bir regl oluyorum ve yumurtlama günüm 7-8 gün başlıyor sanırım ondan herkesinki farklı benimki 11000 ken başka birininki 200 çıkabiliyor bu biraz döllenme zamanına bağlı dr gayet güzel dedi keseyide gördük şükür 2 marttada kalp atışını duyarız inşallah

şimdi iyiyim canım zaten 10 dakika sürüyor bazen 20 dakikayıda buluyor ben 11 yıldır tedavi görüyorum ilaçlarla hamile kalınca bırakmak istedim psikiyatrist doktorum buna hazır değilsin dedi hamilelikta bebeğime zararlı olmayan ilaç verdi ama 9 ay ne yapacağım bilmiyorum bendeki bambaşka birşey rabbim kimseye vermesin bu hastalığı yaşam ile ölüm arası bi rahatsızlık

yanımda kimse yoktu eşim işe gidiyorken beni kaldırdı bende dedim kalkıyorum kalktım ve birden her yerim buz kesti nefes alamadım kusmak istedim kusamadım saçımı bile taramadan dışarı çıktım hani olurda yolda birşey olursa birileri yardım eder diye

kizlar adetime 9 gun kala bhcg 2.2 cikti antibiyotik kullanmm lazim kullanayimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…