Benim de 4 mart kalp atışııben 25-26 günde bir regl oluyorum ve yumurtlama günüm 7-8 gün başlıyor sanırım ondan herkesinki farklı benimki 11000 ken başka birininki 200 çıkabiliyor bu biraz döllenme zamanına bağlı dr gayet güzel dedi keseyide gördük şükür 2 marttada kalp atışını duyarız inşallah
şimdi iyiyim canım zaten 10 dakika sürüyor bazen 20 dakikayıda buluyor ben 11 yıldır tedavi görüyorum ilaçlarla hamile kalınca bırakmak istedim psikiyatrist doktorum buna hazır değilsin dedi hamilelikta bebeğime zararlı olmayan ilaç verdi ama 9 ay ne yapacağım bilmiyorum bendeki bambaşka birşey rabbim kimseye vermesin bu hastalığı yaşam ile ölüm arası bi rahatsızlık
Canım çok geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.. İnşallah atlatırsın..yanımda kimse yoktu eşim işe gidiyorken beni kaldırdı bende dedim kalkıyorum kalktım ve birden her yerim buz kesti nefes alamadım kusmak istedim kusamadım saçımı bile taramadan dışarı çıktım hani olurda yolda birşey olursa birileri yardım eder diye
Canım benim doktorum adet günün geçmeden ilaç içebilirsin demişti. Bende de migren var ve içebilirsin demişti. DAha çok varmış canım. bu değerle daha belli bile değil hamileliğin. Çok acil değilse kullanma istersen ama önemli bir şeyse kullanabilirsin. Bence doktora danış canım.kizlar adetime 9 gun kala bhcg 2.2 cikti antibiyotik kullanmm lazim kullanayimmi?
Benim de 4+6 iken 10000'i geçmişti. Tek kese gördük :)İKİZ OLMA İHTİMALİ OLABİLİR Mİ :)
merhaba arkadaşlar bu konuda beni aydınlatın bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var cuma hamilelikten şüphelendm adetm 6 gün gecikti cumartesi beta hcg 143,7 çıktı pazartesi yani bugün 225,7 çıktı acaba değerlerim çokmu az artıyo risklimidir çok korkuyorm sonlancak die doktor riskli olabilir cumayı bekliyelim dedi cuma tekrar bakılcak çok tedirginim
4+4 ken doktor keseyi tek gördü ama bilmiyorum ki eşimin sülalede ikiz çok , olursada sevinirim ikizde iki tane kesemi oluyo ki :)İKİZ OLMA İHTİMALİ OLABİLİR Mİ :)
Normal bence cnm benmde gozukmemisti degerim 3700 oldugunda keseyi gorduk endişelenme insallah gorursun keseyiArkadslar benm adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım 1720 çıktı fakat ulturosanda gozukmedisizde böyle olan var mı. Normal midir bu
Çift yumurta ikiziyse, yani senin 2 yumurtan olmuşsa ve onlar ayrı ayrı döllenmişse 2 kese görülmesi lazım canım. Ama bazen tek bir döllenmiş yumurta bir kere daha bölünüyor. O tek yumurta ikizi oluyor. Onda ilk etapta tek kese görülebilir ama sonradan 2'ye çıkabiliyor bazen :) Sülalede varsa olabilir. Hayırlısı canım :))4+4 ken doktor keseyi tek gördü ama bilmiyorum ki eşimin sülalede ikiz çok , olursada sevinirim ikizde iki tane kesemi oluyo ki :)
Allah yardımcın olsun canıımm.. Toparlarsın kendini inşallah..Çok sağol Allah razı olsun canım çağın en yaygın en pis hastalığı malesef panik atak anksiyete bozukluğu Allah düşmanıma vermesin bana dua edin bol bol ne olur :-(
hayırlısı cnm Sağlıklı sıhhatli olsunda pazartesi yazarım doktora gidince günler geçmiyooo :)Çift yumurta ikiziyse, yani senin 2 yumurtan olmuşsa ve onlar ayrı ayrı döllenmişse 2 kese görülmesi lazım canım. Ama bazen tek bir döllenmiş yumurta bir kere daha bölünüyor. O tek yumurta ikizi oluyor. Onda ilk etapta tek kese görülebilir ama sonradan 2'ye çıkabiliyor bazen :) Sülalede varsa olabilir. Hayırlısı canım :))
Aynen canım yaa :) Ben de çarşamba gidicem işte.. Geçmiyor günleerrhayırlısı cnm Sağlıklı sıhhatli olsunda pazartesi yazarım doktora gidince günler geçmiyooo :)
Artış herkeste aynı olmuyor. Umutsuzluğa kapılma hemen. Yat dinlen. Çok da kötü değil bence artışın. Illa 2 kat olmak zorunda değil. Ama sonlanırsa bile bu sağlıklı bir gebelik değil demek ki. Kimyasal gebelik sık görülen bir şey ve hemen arkasından gebe kalan bir Sürü insan tanıyorum canım .
hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin, sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
6+3 haftalığım cnm :)Amin canım inşallah :) senin kaç haftalık ?
4+4 ken doktor keseyi tek gördü ama bilmiyorum ki eşimin sülalede ikiz çok , olursada sevinirim ikizde iki tane kesemi oluyo ki :)
Benimki de öyle olsa pek bi güzel olur :))TEK KESEDE 2 BEBEKTE OLABİLİR CANIM TEK YUMURTA İKİZİ YANİ :)
Canım çok üzüldüm.. Çok geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Acınızı unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin size..Merhaba Arkadaşlar size bi sorum olucak İlk hamileliğim bebeğimin karnımda ölmesi sonucu 3.5 aylık sonlandı. düşük doğum yaptırdılar mallesef. Zaten 3.aydan sonra sorunlu bi gebelik olduğunu aslında bebeklerin ikiz olduğunu ve çok nadir olan genetik bi vaka akardiyak ikiz teşhisi konulmuştu.Çoğunuz bilmiyosunuzdur eminim çünkü doktorlar bile bilmiyodu .Tek sağlıklı bebek var bizim gördüğümüz gekişen diğer bebek gelişimi duruyo kalbi oluşmadan ama vucud kafa büyümeye devam ediyo kan akışı var besleniyo ve sağlıklı bebeğimin kalbinin durmasına sebep oldu. çok zor günler geçirdik helede ilk hamilelik olunca neyse sonuca geliyim genetik bi ton test yapıldı aylarca bekledim ve şükürler olsun ki benim durumumum gen hastalığı değilmiş kaderimiz böyle olmuş.
Üzerinden 6 ay geçti ve yeniden hamileyim.25ocak son adet tarihim ve 27 günde adet oluyorum 21şubat saat 17de kan testi yaptırdım beta 198 çıktı bunun üzerine yine ikiz olabilirde anlaşılmaz mı acaba diye 24 şubat sabah 9da salı günü tekrar beta yaptırdım bu seferde 1169 çıktı sizce bu artış nasıl perşembe tekrar bakalım dedi sağlık ocağı yorumlarınızı bekliyorum.
Canım çok üzüldüm.. Çok geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Acınızı unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin size..
Canım tek gebelikte ve Allah korusun bir sorun da yoksa gün aşırı değerin yaklaşık 2 katına çıkması bekleniyor. 21'inde 198 ise 23'ünde 400 civarı olsa, 24'ünde 600 falan olması beklenir sanki. Senin değerin 3 günde 6 katına çıkmış. Bana kalırsa ikiz olma olasılığı var ama tabi ki benimki tahmin canım. Benim de değerim yüksekti, araştırmıştım biraz. Değerin yüksek olması değil de, gün aşırı 2 kattan fazla artması ikiz gebeliğe yoruluyormuş. Canım ama sakın korkmaa.. Kötü şeyler düşünmee.. Baksana genetik değilmiş. Aynı şey olmayacak canım bu sefer. Allah üzüntünüzden ve sabrınızdan sonra size yine 2 evlat vermiştir belki.. inşallah.. İnşallah da sağlıkla büyüyecekler canım. Sen hep olumlu düşün.. 1 de olsa 2 de olsa Allah sağlıkla tamamına erdirecektir inşallaahhhHepimizinkiler Allah'a emanet canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?