En son adet tarihim 15ocak kan değerim 2058 kaç haftalık
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla aldırsın kucağınaMerhabalar bende dayanamadim bugun kan testi yaptirdim son adet 30 ocakti yani gunume 5 gun daha var degerim 382 cikti cuma gunu tekrar yaptiracagim kismetse Allah herkesin gönlüne göre versin.
Canım adetine 11-12 gün kala kanda çıkması imkansız zaten. Çocuk daha yeni döllenmiş oluyor varsa bile. Yumurtlama zamanın yeni geçmiş oluyor. Mide bulantısı falan için de çok erken. Tabi ki hamile olma olasılığın var ama biraz sabret bence. Böyle erken yapılan testlerde önce yüksek çıkabilir, sonra değer düşerse üzülürsün canım. Tabi ki yükselebilir de.. Çünkü daha hiçbir şey belli değil.. Normalde gün aşırı yapılan testte kandaki hcg değeri 2 katına çıkmalı. Ama 12 gün boyunca bunu takip edemezsin. Sen adetine 2-3 kala baktır bence canım. Allah gönlüne göre versin..üç gündür mide bulantısı çekiyorum yemekten kalkma derecesinde bugün doktora gittim acilde test yaptı şüphem olduğu için ve sonuç 0-5 arası 4.6 çıktı doktor negatif dedi adetime daha 11 ,12 gün var sizce hamile olma olasılığım var mıdır
teşekkür ederim cevabın için allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhhCanım adetine 11-12 gün kala kanda çıkması imkansız zaten. Çocuk daha yeni döllenmiş oluyor varsa bile. Yumurtlama zamanın yeni geçmiş oluyor. Mide bulantısı falan için de çok erken. Tabi ki hamile olma olasılığın var ama biraz sabret bence. Böyle erken yapılan testlerde önce yüksek çıkabilir, sonra değer düşerse üzülürsün canım. Tabi ki yükselebilir de.. Çünkü daha hiçbir şey belli değil.. Normalde gün aşırı yapılan testte kandaki hcg değeri 2 katına çıkmalı. Ama 12 gün boyunca bunu takip edemezsin. Sen adetine 2-3 kala baktır bence canım. Allah gönlüne göre versin..
MERHABA ARKADAŞLAR ADETİM 5 GÜN GEÇTİ DÜN BETA 10241 ÇIKTI SİZCE CUMARTESİ GÜNÜ ULTOSONDA GÖZÜKÜR MÜ VE NE KADARLIK HAMİLE OLUYORUM TAHMİNEN
MERHABA ARKADAŞLAR ADETİM 5 GÜN GEÇTİ DÜN BETA 10241 ÇIKTI SİZCE CUMARTESİ GÜNÜ ULTOSONDA GÖZÜKÜR MÜ VE NE KADARLIK HAMİLE OLUYORUM TAHMİNEN
kesinlikle hamile olma ihtimalin var..üç gündür mide bulantısı çekiyorum yemekten kalkma derecesinde bugün doktora gittim acilde test yaptı şüphem olduğu için ve sonuç 0-5 arası 4.6 çıktı doktor negatif dedi adetime daha 11 ,12 gün var sizce hamile olma olasılığım var mıdır
rakamı doğru yazdın değil mi 10241MERHABA ARKADAŞLAR ADETİM 5 GÜN GEÇTİ DÜN BETA 10241 ÇIKTI SİZCE CUMARTESİ GÜNÜ ULTOSONDA GÖZÜKÜR MÜ VE NE KADARLIK HAMİLE OLUYORUM TAHMİNEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?