Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

En son adet tarihim 15ocak kan değerim 2058 kaç haftalık

Hayırlı olsun inşallah

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Değere göre 5 veya 6 haftalık olabilirsin canım. Asıl hesap son adet tarihine göre yapılıyor. Buna göre de bugün tam 6 haftalık hamilesin 6+0 deniyor. Yarın 7. haftandan gün almaya başlayacağın için; 6+1 günlük olacaksın. 6+6'dan sonra 7+0 vs. böyle böyle devam ediliyor. Hcg değerin de haftana uygun yani.

Merhabalar bende dayanamadim bugun kan testi yaptirdim son adet 30 ocakti yani gunume 5 gun daha var degerim 382 cikti cuma gunu tekrar yaptiracagim kismetse Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla aldırsın kucağına

üç gündür mide bulantısı çekiyorum yemekten kalkma derecesinde bugün doktora gittim acilde test yaptı şüphem olduğu için ve sonuç 0-5 arası 4.6 çıktı doktor negatif dedi adetime daha 11 ,12 gün var sizce hamile olma olasılığım var mıdır

Canım adetine 11-12 gün kala kanda çıkması imkansız zaten. Çocuk daha yeni döllenmiş oluyor varsa bile. Yumurtlama zamanın yeni geçmiş oluyor. Mide bulantısı falan için de çok erken. Tabi ki hamile olma olasılığın var ama biraz sabret bence. Böyle erken yapılan testlerde önce yüksek çıkabilir, sonra değer düşerse üzülürsün canım. Tabi ki yükselebilir de.. Çünkü daha hiçbir şey belli değil.. Normalde gün aşırı yapılan testte kandaki hcg değeri 2 katına çıkmalı. Ama 12 gün boyunca bunu takip edemezsin. Sen adetine 2-3 kala baktır bence canım. Allah gönlüne göre versin..

Selam arkadaşlar benim adet günüm 5 gün geçti artık ultrasonda gözükür mü gidince merak ediyorum cumartesi gideceğim ama yine de merak ediyorum

teşekkür ederim cevabın için allah bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin inşallahhh

MERHABA ARKADAŞLAR ADETİM 5 GÜN GEÇTİ DÜN BETA 10241 ÇIKTI SİZCE CUMARTESİ GÜNÜ ULTOSONDA GÖZÜKÜR MÜ VE NE KADARLIK HAMİLE OLUYORUM TAHMİNEN

MERHABA ARKADAŞLAR ADETİM 5 GÜN GEÇTİ DÜN BETA 10241 ÇIKTI SİZCE CUMARTESİ GÜNÜ ULTOSONDA GÖZÜKÜR MÜ VE NE KADARLIK HAMİLE OLUYORUM TAHMİNEN

Değerin baya yüksek çıkmış cnm görünür :) sana bir sır vereyim kontrole girmeden su iç alttan muayne etmediği sürece karından bakılan ultrasonda idrar torban dolu olunca rahmi yukarı ittiğinden daha net görünüyor. Bende internetten okumuştum. Bizzat o şekilde gittim doktorum idrara sıkışık gelmişsin yoksa böle görünmezdi dedi :)

kesinlikle hamile olma ihtimalin var..

rakamı doğru yazdın değil mi 10241
bu değer aşırı yüksek 5 gün geçen adet için bana göre..
ikiz gebelik olabilir mi?

EVET CANIM BENDE DOKTOR HANIMA SÖYLEDİM AİLE HEKİMİM YAPTI BU TESTİ PAZAR GÜNÜ OLMAM LAZIMDI İŞTE OLMADIM DA ODA AYNISINI DEDİ SONUÇ BÖYLE YAZIYO BAK EN BAŞINDAN YAZIYORUM 13 ŞUBAT SONUÇ 8.48 20 ŞUBAT 677.02 26 ŞUBET 10241 CANIM

Arkadaslar banada biseyler yazin lutfen anne olma askiyla yanip tutusanlardanim benim Rabbim nasip ederse.. subat 8 de catlatma ignesi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar tahlili silik cikti 16 gun kan tahlili 27.76 ve 18.gun 32.58 cikti pkoluyum adetlerim duzensiz ama nerden baksak 10 kadar var rahim filmide cektirdim acik cikti cok sukur hamilemiyim ben acaba yukselirmi degerim insallah adetle atilmaz kizlar biseyler yazin lutfen....

20 şubat 1.8 25 şubat 6.3 27 şubat yani bugün 1.6 kimyasalmış yine yine yineee kimyasalll mış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…