Kimyasalın arkası açık olur obur ay rahat gebe kalırsın değerlendir20 şubat 1.8 25 şubat 6.3 27 şubat yani bugün 1.6 kimyasalmış yine yine yineee kimyasalll mış....
İNŞ. CNM AMA ÇOK YORULDUM ARTIK O GÜCÜ KENDİMDE HİSSETMİYORUM...K
Kimyasalın arkası açık olur obur ay rahat gebe kalırsın değerlendirben kimyasalın arkasından kalmıştım geçen sene devam etmedi ama kaldım işte.
NEden ne kadarlık evlisin yaşın kaçİNŞ. CNM AMA ÇOK YORULDUM ARTIK O GÜCÜ KENDİMDE HİSSETMİYORUM...
20 şubat 1.8 25 şubat 6.3 27 şubat yani bugün 1.6 kimyasalmış yine yine yineee kimyasalll mış....
Arkadaslar banada biseyler yazin lutfen anne olma askiyla yanip tutusanlardanim benim Rabbim nasip ederse.. subat 8 de catlatma ignesi oldum 12 ve 15 gun sonra idrar tahlili silik cikti 16 gun kan tahlili 27.76 ve 18.gun 32.58 cikti pkoluyum adetlerim duzensiz ama nerden baksak 10 kadar var rahim filmide cektirdim acik cikti cok sukur hamilemiyim ben acaba yukselirmi degerim insallah adetle atilmaz kizlar biseyler yazin lutfen....
Selam arkadaşlar benim adet günüm 5 gün geçti artık ultrasonda gözükür mü gidince merak ediyorum cumartesi gideceğim ama yine de merak ediyorum
Off cok stres yaptim normal bi gebelik olur ins adetle atilmaz dahada yukselir hala sevinemiyorum tereddutteyimcnm 10'u geçen değer de gebelık muhtemel dıye bılıyorum....
gebelik oluşma aşamasında herhangi bi sıkıntıdan dolayı yerleşemiyor ve gidiyor değerlerde bu bağlı olarak yükselişten düşüşe geçiyor yani başlama aşamasında bitiyor..canım bu kımyasal dedıgınız nedır tam olarak ??
Gözün aydın canımKese gözüktü arkadaşlar şükürler olsun Allahıma:-DRabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin
arkadaslar merhaba bugun test yaptırdım kan degerımde negatıf cıktı...
22 ocak da adet olmustum en son ve gecıktı bu ay oysa...... son 2 aydır sogan kuru yaptıgım ıcın duzene gırmıstı...
sızce bu gecıkme polıkıstık over olmamdan mı.... gec yumurtlama ve dollenmeden mı.... yoksa hamıle oldugum ıcın mıdır.....
okudugum kadarıyla kan testınde negatıf sonuc alıp bır sure sonra pozıtıf sonuc alan kısıler varmıs....
bu konuda dusuncelerınız nedır.... sızce once negatıf olup bır hafta sonra pozıtif olur mu....
bu arada sanırım 15 subat da yumurtladıgımı hıssettım... ne kadar tam olarak anlayamasam da bu durumu
yanıtlarınız ıcın tesekkurler....
Cnm bndede polikistik over vardi tedavi gordum kan testi deilde benarkadaslar merhaba bugun test yaptırdım kan degerımde negatıf cıktı...
22 ocak da adet olmustum en son ve gecıktı bu ay oysa...... son 2 aydır sogan kuru yaptıgım ıcın duzene gırmıstı...
sızce bu gecıkme polıkıstık over olmamdan mı.... gec yumurtlama ve dollenmeden mı.... yoksa hamıle oldugum ıcın mıdır.....
okudugum kadarıyla kan testınde negatıf sonuc alıp bır sure sonra pozıtıf sonuc alan kısıler varmıs....
bu konuda dusuncelerınız nedır.... sızce once negatıf olup bır hafta sonra pozıtif olur mu....
bu arada sanırım 15 subat da yumurtladıgımı hıssettım... ne kadar tam olarak anlayamasam da bu durumu
yanıtlarınız ıcın tesekkurler....
Sağol canım :-DGözün aydın canım
Kese gözüktü arkadaşlar şükürler olsun Allahıma:-DRabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin
Cnm bndede polikistik over vardi tedavi gordum kan testi deilde ben
Bndede polikistik over var ben tedavi gordum olmadi sonra tedaviyi biraktim 3 ay sonra hamile kaldim ben kandan test yapmadim idrardamn yaptim reglim 8 gin gecikmisti bekledim 10 gun gecti bidaha yaptim ancak o zaman cikti sen bekle biraz regli olmazsn bidaha yaptir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?