Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

K
20 şubat 1.8 25 şubat 6.3 27 şubat yani bugün 1.6 kimyasalmış yine yine yineee kimyasalll mış ....
Kimyasalın arkası açık olur obur ay rahat gebe kalırsın değerlendir ben kimyasalın arkasından kalmıştım geçen sene devam etmedi ama kaldım işte.

arkadaslar merhaba bugun test yaptırdım kan degerımde negatıf cıktı...

22 ocak da adet olmustum en son ve gecıktı bu ay oysa...... son 2 aydır sogan kuru yaptıgım ıcın duzene gırmıstı...

sızce bu gecıkme polıkıstık over olmamdan mı.... gec yumurtlama ve dollenmeden mı.... yoksa hamıle oldugum ıcın mıdır.....

okudugum kadarıyla kan testınde negatıf sonuc alıp bır sure sonra pozıtıf sonuc alan kısıler varmıs....

bu konuda dusuncelerınız nedır.... sızce once negatıf olup bır hafta sonra pozıtif olur mu....

bu arada sanırım 15 subat da yumurtladıgımı hıssettım... ne kadar tam olarak anlayamasam da bu durumu

yanıtlarınız ıcın tesekkurler....

bu arada 26 yasındayım ve yaklasık 2,5 yıldır evlıyım ve yaklasık 8 aydır gebelık dusunuyoruz....

bır kere klomen ve catlatma ıgnesı denedım.... o da bana oldukca fazla yan etkı yaptı... dayanılmayacak kadar cok agrı hıssettıgım ıcın o tedavıyı bır daha yapmadım....

polikistik over ıcın en ıyı cozum sanırım kılo vermekmıs yaklasık 5 kılo fazlam var.... kılo verıp hamıle kalan oldu mu... hıc .... tesekkurler....

cnm 10'u geçen değer de gebelık muhtemel dıye bılıyorum....

Selam arkadaşlar benim adet günüm 5 gün geçti artık ultrasonda gözükür mü gidince merak ediyorum cumartesi gideceğim ama yine de merak ediyorum

cnm 5 gunde gorunmuyor dıye bılıyorum.... sen gıt ama kese daha cok kucuk oldugu ıcın yenıden gıtmen gerekebilir....

Cnm bndede polikistik over vardi tedavi gordum kan testi deilde ben
Bndede polikistik over var ben tedavi gordum olmadi sonra tedaviyi biraktim 3 ay sonra hamile kaldim ben kandan test yapmadim idrardamn yaptim reglim 8 gin gecikmisti bekledim 10 gun gecti bidaha yaptim ancak o zaman cikti sen bekle biraz regli olmazsn bidaha yaptir cnm

cnm polıkıstık over da kılo verın dıyorlar..... cok kılom yok ama 3-4 kılo fazlam var..... oda genelde gobek bolgesınde yaglanma seklınde.... sen gebe kalmadan once kılo verdın mı....

arkadaşlar bende dün kan testi yaptırdım aslında adetime dört gün var ama grip oldum ona göre ilaç içeyim diye bi test yaptırayım dedim <1,20 yazıyor bügünde kahverengi leke gibi geldi sizce hamile olabilir miyim?

benim sat 28 ocak
beta değerim 12010 bende bu gün öğrendim :)
keseyi ne zaman görürüz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…