Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Amin canm tüm anne adaylari inş sağ salim kucağına alır.ilk gebeligim çok heyeheyecanliyim.var mi sende mide bulantısı

amin inşallah cnm hepimiz sağ salim kucağımıza alalım.
benim kasık ağrım ve arada baş dönmem var şuan mide bulantım yok

Kızlar benim beta Hcg degerim 2 günde bir %90 artıyor, illa ki en az 2 kat mi olmali, doktor da şüpheyle yaklaştı korktum

Kızlar ben de yeni üye oldum sat 7 şubat kan testinde 47 çıktı normal mi acaba bi değer

Merhaba arkadaşlar ben 5+3 haftalık hamileyim anksiyete tedavisi görüyorum psikiyatrist doktorum ilaçları kullan dedi ama kadın doğum Uzmanım kesinlikle istemiyor kafayı yiyeceğim ilaç paxera ve dideral ne yapmam lazım bana bir çözüm bulun

Panikataklı gebelerin sayfası var ama kullandıkların uygun olmayabilir birde gebeliğin ilk uç ayında sabretmen lazım uç aydan sonra kullanmalısın bende de anksiyete var ben ilaç kullanmıyorum terapiye gidiyorum sanada tavsiye ederim bak hamilelerden haber ve sorular linkini tıkla orda bahsettiğim topik.

Kızlar merhaba! Ayın 13de çatlatma iğnesi oldum ayın 25inde Beta 19,27 ve bugun yeniden yaptırdım 226.53 olmus. 4gün içinde 19dan 226ya çıkmış. Normal mi ? 3yumurtam oluşmuştu. Bugun adet günüm. Yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…