Kese 5 haftalikken görünür canmbenim sat 28 ocak
beta değerim 12010 bende bu gün öğrendim :)
keseyi ne zaman görürüz acaba?
Bende öyleyim cok sabirsizim zaman gecmiyopoffff çok sabırsızımm
Bende öyleyim cok sabirsizim zaman gecmiyo
Benim sat 17 ocak ama geç döllenme olmuş o yüzdeen 5+4 keseyi perşembe günü yani 5+2 de gördüm.senin ne kadar oldu???
Benim sat 17 ocak ama geç döllenme olmuş o yüzdeen 5+4 keseyi perşembe günü yani 5+2 de gördüm.
Amin canm tüm anne adaylari inş sağ salim kucağına alır.ilk gebeligim çok heyeheyecanliyim.var mi sende mide bulantısıgözün aydın allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucagına alırsın
12 bin demi cnm benım de 800 fazla gibi gelmişti ama normal sanırımbenim sat 28 ocak
beta değerim 12010 bende bu gün öğrendim :)
keseyi ne zaman görürüz acaba?
12 bin demi cnm benım de 800 fazla gibi gelmişti ama normal sanırım
Amin canm tüm anne adaylari inş sağ salim kucağına alır.ilk gebeligim çok heyeheyecanliyim.var mi sende mide bulantısı
Benmde kasık agrim var bide bulantm.bol bol dinlen kasık ağrısı öyle geçiyoamin inşallah cnm hepimiz sağ salim kucağımıza alalım.
benim kasık ağrım ve arada baş dönmem var şuan mide bulantım yok
Değerlerin kaçCevap verecek deneyimli kimse yok mu
Panikataklı gebelerin sayfası var ama kullandıkların uygun olmayabilir birde gebeliğin ilk uç ayında sabretmen lazım uç aydan sonra kullanmalısın bende de anksiyete var ben ilaç kullanmıyorum terapiye gidiyorum sanada tavsiye ederim bak hamilelerden haber ve sorular linkini tıkla orda bahsettiğim topik.Merhaba arkadaşlar ben 5+3 haftalık hamileyim anksiyete tedavisi görüyorum psikiyatrist doktorum ilaçları kullan dedi ama kadın doğum Uzmanım kesinlikle istemiyor kafayı yiyeceğim ilaç paxera ve dideral ne yapmam lazım bana bir çözüm bulun
değer gebeliğinin olduğunu gösteriyor cnm iki gün sonra tekrar kan ver ona göre emin olursun ama gebelik var hayırlı olsunKızlar ben de yeni üye oldum sat 7 şubat kan testinde 47 çıktı normal mi acaba bi değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?