- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
katlanması çok güzel maşallah hamilesin, Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize :)Kızlar merhaba! Ayın 13de çatlatma iğnesi oldum ayın 25inde Beta 19,27 ve bugun yeniden yaptırdım 226.53 olmus. 4gün içinde 19dan 226ya çıkmış. Normal mi ? 3yumurtam oluşmuştu. Bugun adet günüm. Yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
Gözün aydın canım :)) Allah kucağına aldırsın sağlıkla inşallah :)Kese gözüktü arkadaşlar şükürler olsun Allahıma:-DRabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin
Bu durumda kadın doğum doktorunu dinlemelisin canım. O ilaçlar biraz ağır ilaçlar. bunu atlatacağına inandır kendi kendini ve ilaçsız tedavi olmaya çalış lütfen.. Her şey bebeğin için.. Artık sadece onu düşünmelisin.. Eğer tereddütün varsa psikiyatristin kadın doğumcunla konuşsun.. Kadın doğum doktorunun içme dediği ilaçları içmeni tavsiye etmem canım ben de.. Allah sağlık versin..Merhaba arkadaşlar ben 5+3 haftalık hamileyim anksiyete tedavisi görüyorum psikiyatrist doktorum ilaçları kullan dedi ama kadın doğum Uzmanım kesinlikle istemiyor kafayı yiyeceğim ilaç paxera ve dideral ne yapmam lazım bana bir çözüm bulun
Canım çok erken yaptırmışsın ama bu değere göre hamile değilsin. Hayırlısı olsun..arkadaşlar bende dün kan testi yaptırdım aslında adetime dört gün var ama grip oldum ona göre ilaç içeyim diye bi test yaptırayım dedim <1,20 yazıyor bügünde kahverengi leke gibi geldi sizce hamile olabilir miyim?
Gayet iyi canım maşallah.. Hayırlı olsun inşallah :))Kızlar beta hcg degerim 883 sat 30 Ocak nasıl
Canım sanırım 1201'miş.. Maşallahbenim sat 28 ocak
beta değerim 12010 bende bu gün öğrendim :)
keseyi ne zaman görürüz acaba?
12 bin demi cnm benım de 800 fazla gibi gelmişti ama normal sanırım
Benim adetim 6 gün geçince 10000'den fazla çıkmıştı kızlar :) ikiz değil amayazım hatası olmus cnm 1201 değer12000 olsa üçüz yada dörtüz olurdu herhalde ynlış yazmışım
bence değerlerimiz gayet iyi önemli olan 3-4 gün sonra keseyi görmek
Yok canım. Sanıyorum %80 artış da yeterli oluyor. Neden öyle düşündü acaba.. sonra tekrarladın mı?Kızlar benim beta Hcg degerim 2 günde bir %90 artıyor, illa ki en az 2 kat mi olmali, doktor da şüpheyle yaklaştı korktum
Canım, 2 günde 1 yaklaşık 2 katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik demek. Yani 4 günde yaklaşık 4 katına çıkmalı. Seninki 4 günde 10 katından fazla artmış :)) Bilmem ister miydin ama, çoğul gebelik olma ihtimali varKızlar merhaba! Ayın 13de çatlatma iğnesi oldum ayın 25inde Beta 19,27 ve bugun yeniden yaptırdım 226.53 olmus. 4gün içinde 19dan 226ya çıkmış. Normal mi ? 3yumurtam oluşmuştu. Bugun adet günüm. Yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
hayırlı mübarek olsunKızlar merhaba! Ayın 13de çatlatma iğnesi oldum ayın 25inde Beta 19,27 ve bugun yeniden yaptırdım 226.53 olmus. 4gün içinde 19dan 226ya çıkmış. Normal mi ? 3yumurtam oluşmuştu. Bugun adet günüm. Yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
Canım ilk seferde güzel bir artış olmuş ama sonra azalmış sanki artış miktarı.. Başka bir doktora gittin mi..? Tabi ki ben de doktor değilim.. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah güzel sonucu alırsın.. Allah gönlünüze göre versin. Dualarım sizinle..Merhaba,
Benimde bir sorum var.
Son Adet tarihim, 01 şubat 2015
Kasıklarımdaki ağrı ve iki yana çekilip genişliyormuşum hissi ve göğüs hassasiyeti ile dr.a gittim. 26 şubat prş. günü.
10 yıldır hipotiroidi hastasıyım.
Ultrasonla inceleme yapıldı. Dr. iki noktayı + ile işaretledi. Ancak, bize birşey göremedim kan ve idrar testi yapalım dedi. Kan testinde bcg değerim 30.68 çıktı. "Akşam saati idi ve tam çıkıyordu kapının ağzında bize gebelik var İki gün sonra testleri yenileyim " dedi.
Cmt günü verdiğimiz kanda beta hcg değeri 63,92 çıktı. "Bir gebelikte olabilir olmayadabilir. Belki dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir" gibi bir açıklama yaptı. ve tekrar çağırdı. bugün yine kan verdim ve beta hcg değerim 72.. Bugün başka bir dr. gideceğiz tabi ama ben artık üzüntüden bitiyorum.
Bugün adet olmam gerekiyordu. Ancak adet belirtilerim yok. Ama dr. un dedğine göre bebeğimiz kimyasal olabilir. Değer bana yakın olan var mı? ve bebeğini kucağına alan..((
Kızlar benim beta Hcg degerim 2 günde bir %90 artıyor, illa ki en az 2 kat mi olmali, doktor da şüpheyle yaklaştı korktum
İnşallah istediğin gibi olur canım.. Allah gönlüne göre versinDely bugün başka bir doktora gidiyoruz. İlk dr.umuz bizi biraz yordu..
Birde dr. gittiğimizde adet tarihimize daha vardı. benim umudum belki bundan sonra artar. çünkü bugün regl olmam gerekiyordu.
Detaylı açıklaman için çoook teşekkür canım. Doktoruma gittim bugün ikiz olabilir dedi Cumartesi gel görürüz dedi keseyi. Mol gebelik falan duymuştum doktora sordum onuda onun değerleri çok fazla oluyo öyle bişey olmaz dedi bu en kötü ikiz dedi ki oda beni çook mutlu etti. Ilk gebeliğim Düşükle sonuçlandı. Bunda da kasık ağrılarım olduğu için progestan verdi. ️Inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rica ederim canııımm.. İlk gebeliğin için üzüldüm.. İnşallah Allah o acıyı unutturmak için sana sağlıklı bebişler nasip etsinçookk teşekkür ederimmm
Canım 7 hafta bitti cuma günü. Doktorlar çok meşgul maşallah :) 10 gün önceden ancak bu çarşambaya randevu alabildim istediğim doktordanAminnn inşallah. Senin kaç haftalık canım ? Kalp atışları duyuldu mu bebişin?
Canım 7 hafta bitti cuma günü. Doktorlar çok meşgul maşallah :) 10 gün önceden ancak bu çarşambaya randevu alabildim istediğim doktordanAllah izin verirse çarşamba günü duyacağız. Hala emin olamıyorum. İnşallah duyabiliriz.
GelsiiinnAy hadi inşallah çarşamba olsun bir an evvel:) benim ikiz olup olmadığı Cumartesi günü belli olurmu acabaSabırsızlanıyorum. Sağlıklı olsun 1tanr olsun yeter ama ikizede hayır demem yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?