Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

katlanması çok güzel maşallah hamilesin, Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize :)

Merhaba,

Benimde bir sorum var.
Son Adet tarihim, 01 şubat 2015
Kasıklarımdaki ağrı ve iki yana çekilip genişliyormuşum hissi ve göğüs hassasiyeti ile dr.a gittim. 26 şubat prş. günü.
10 yıldır hipotiroidi hastasıyım.

Ultrasonla inceleme yapıldı. Dr. iki noktayı + ile işaretledi. Ancak, bize birşey göremedim kan ve idrar testi yapalım dedi. Kan testinde bcg değerim 30.68 çıktı. "Akşam saati idi ve tam çıkıyordu kapının ağzında bize gebelik var İki gün sonra testleri yenileyim " dedi.
Cmt günü verdiğimiz kanda beta hcg değeri 63,92 çıktı. "Bir gebelikte olabilir olmayadabilir. Belki dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir" gibi bir açıklama yaptı. ve tekrar çağırdı. bugün yine kan verdim ve beta hcg değerim 72.. Bugün başka bir dr. gideceğiz tabi ama ben artık üzüntüden bitiyorum.

Bugün adet olmam gerekiyordu. Ancak adet belirtilerim yok. Ama dr. un dedğine göre bebeğimiz kimyasal olabilir. Değer bana yakın olan var mı? ve bebeğini kucağına alan.. ((

bende bu kimyasal olayını anlayamıyorum ya üzme canım benim kendini düzelecek inşallah Allah büyük tatlım sıkıntı yapma kendine iyi düşün iyi olsun

Kese gözüktü arkadaşlar şükürler olsun Allahıma:-DRabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin
Gözün aydın canım :)) Allah kucağına aldırsın sağlıkla inşallah :)
Bu durumda kadın doğum doktorunu dinlemelisin canım. O ilaçlar biraz ağır ilaçlar. bunu atlatacağına inandır kendi kendini ve ilaçsız tedavi olmaya çalış lütfen.. Her şey bebeğin için.. Artık sadece onu düşünmelisin.. Eğer tereddütün varsa psikiyatristin kadın doğumcunla konuşsun.. Kadın doğum doktorunun içme dediği ilaçları içmeni tavsiye etmem canım ben de.. Allah sağlık versin..

Canım çok erken yaptırmışsın ama bu değere göre hamile değilsin. Hayırlısı olsun..

Kızlar beta hcg degerim 883 sat 30 Ocak nasıl
Gayet iyi canım maşallah.. Hayırlı olsun inşallah :))

benim sat 28 ocak
beta değerim 12010 bende bu gün öğrendim :)
keseyi ne zaman görürüz acaba?
Canım sanırım 1201'miş.. Maşallah Allah tamamına erdirsin.. Hayırlı olsun.. Kese adetin 1 hafta geçince net olarak görülür canım.
12 bin demi cnm benım de 800 fazla gibi gelmişti ama normal sanırım
yazım hatası olmus cnm 1201 değer 12000 olsa üçüz yada dörtüz olurdu herhalde ynlış yazmışım
bence değerlerimiz gayet iyi önemli olan 3-4 gün sonra keseyi görmek
Benim adetim 6 gün geçince 10000'den fazla çıkmıştı kızlar :) ikiz değil ama Herkeste değişiyor bu değer artışı. Önemli olan gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkması.

Kızlar benim beta Hcg degerim 2 günde bir %90 artıyor, illa ki en az 2 kat mi olmali, doktor da şüpheyle yaklaştı korktum
Yok canım. Sanıyorum %80 artış da yeterli oluyor. Neden öyle düşündü acaba.. sonra tekrarladın mı?

Canım, 2 günde 1 yaklaşık 2 katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik demek. Yani 4 günde yaklaşık 4 katına çıkmalı. Seninki 4 günde 10 katından fazla artmış :)) Bilmem ister miydin ama, çoğul gebelik olma ihtimali var 3 yumurtan varmış. Belki ikisi, belki üçü döllenmiş olabilir.. Tabi ki yine doktorun söyleyecek bunu. tek de olabilir. O da değerlerine bakarak söyleyemez ama.. en net sonuç adet tarihin 1 hafta geçince keseyi görünce ortaya çıkacak :)) Bazen vajinal ultrasonla bir kaç gün önceden de görülebiliyor. Doktoruna sor istersen, o ne zaman gel derse.. Allah gönlüne göre versin canım..

hayırlı mübarek olsun

üzülme canım benim bende çok kötüyüm bak panik atak tedavisi görüyorum psikiyatrim kullanacaksın ilaçları diyor kadın doğumcum asla olmaz diyor ne yapacağımı bilemedim inaki beterin beteri var

Canım ilk seferde güzel bir artış olmuş ama sonra azalmış sanki artış miktarı.. Başka bir doktora gittin mi..? Tabi ki ben de doktor değilim.. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah güzel sonucu alırsın.. Allah gönlünüze göre versin. Dualarım sizinle..

Son düzenleme:
Off. Geçmiş olsun. Dualarım hepimiz için..

Doktorlar iyi açıklamada yapmıyor. Hayatımızın en önemli haberini bize kapının önünde, gebelik var diyerek verdi.
İki gün sonrada olabilirde olmayabilirde diyerek bir körkaranlık kuyuya attı.

Dely bugün başka bir doktora gidiyoruz. İlk dr.umuz bizi biraz yordu..
Birde dr. gittiğimizde adet tarihimize daha vardı. benim umudum belki bundan sonra artar. çünkü bugün regl olmam gerekiyordu.

Dely bugün başka bir doktora gidiyoruz. İlk dr.umuz bizi biraz yordu..
Birde dr. gittiğimizde adet tarihimize daha vardı. benim umudum belki bundan sonra artar. çünkü bugün regl olmam gerekiyordu.
İnşallah istediğin gibi olur canım.. Allah gönlüne göre versin

Canım, 2 günde 1 yaklaşık 2 katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik demek. Yani 4 günde yaklaşık 4 katına çıkmalı. Seninki 4 günde 10 katından fazla artmış :)) Bilmem ister miydin ama, çoğul gebelik olma ihtimali var 3 yumurtan varmış. Belki ikisi, belki üçü döllenmiş olabilir.. Tabi ki yine doktorun söyleyecek bunu. tek de olabilir. O da değerlerine bakarak söyleyemez ama.. en net sonuç adet tarihin 1 hafta geçince keseyi görünce ortaya çıkacak :)) Bazen vajinal ultrasonla bir kaç gün önceden de görülebiliyor. Doktoruna sor istersen, o ne zaman gel derse.. Allah gönlüne göre versin canım..[/QUOTE]

Detaylı açıklaman için çoook teşekkür canım. Doktoruma gittim bugün ikiz olabilir dedi Cumartesi gel görürüz dedi keseyi. Mol gebelik falan duymuştum doktora sordum onuda onun değerleri çok fazla oluyo öyle bişey olmaz dedi bu en kötü ikiz dedi ki oda beni çook mutlu etti. Ilk gebeliğim Düşükle sonuçlandı. Bunda da kasık ağrılarım olduğu için progestan verdi. ️Inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

çookk teşekkür ederimmm
Rica ederim canııımm.. İlk gebeliğin için üzüldüm.. İnşallah Allah o acıyı unutturmak için sana sağlıklı bebişler nasip etsin
Ben de doktora gitmeden çok endişelenmiştim. Araştırıp durmuştum. Mol gebeliği de o zaman duymuştum. Benim de tek gebeliğe nazaran biraz yüksekti değerim, korkmuştum, ama onda 100binlere çıkıyormuş değerler Allah korusun. Hayırlısıyla sağlıklıdır seninkiler canım.. İnşallah da ikizlerdir
Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor hala ama sorun görmedi doktor. Rahim büyürken de oluyormuş canım, korkma.. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin İsteyen herkese de tattırsın anneliği inşallaahhh...

Aminnn inşallah. Senin kaç haftalık canım ? Kalp atışları duyuldu mu bebişin?
Canım 7 hafta bitti cuma günü. Doktorlar çok meşgul maşallah :) 10 gün önceden ancak bu çarşambaya randevu alabildim istediğim doktordan Allah izin verirse çarşamba günü duyacağız. Hala emin olamıyorum. İnşallah duyabiliriz.

Ay hadi inşallah çarşamba olsun bir an evvel:) benim ikiz olup olmadığı Cumartesi günü belli olurmu acaba Sabırsızlanıyorum. Sağlıklı olsun 1tanr olsun yeter ama ikizede hayır demem yani :)

Ay hadi inşallah çarşamba olsun bir an evvel:) benim ikiz olup olmadığı Cumartesi günü belli olurmu acaba Sabırsızlanıyorum. Sağlıklı olsun 1tanr olsun yeter ama ikizede hayır demem yani :)
Gelsiiinn :))

Muhtemelen belli olur canım. Çift yumurta ikizi iseler 2 kese görülebilir. Ya da önce tek kese görünüyor, ama içinde iki bebiş oluyor . O da tek yumurta ikizi oluyor diye biliyorum. Eğer öyleyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, çünkü bebişler hemen görünmez.. ama ikizse sizin muhtemelen çift yumurta ikizidir. 3 yumurtan varmış ya, o yüzden canım belki de üçüzdür Allah gönlüne göre verir inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…