Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Mrb araniza yeni katildim 6 aylik evliyim ve hamile kalmak icin girisimde bulundum 27 gunde bir adet oluyorum bu ay subatin 3 de olmustum merak ettigim icin idrar testi yaptim ama negatif cikti yaklasik 4 gun oncede kan testi yaptirdim oda negatifti biraz daha beklememmi lazim kesin sonuc icin ?

Aynen olursa çift yumurta olucak inşallah. bebişleri ne zaman görebiliriz acaba ya vakit Geçmez artık :))) neyse sağlıklı olsunda beklemeye razıyım

Yeni denedigim icin bilmiyorumda eczaneden gebelik testi diye istedim kafam karisti iyce bilmeyince boyle oluyo ara ara kasik agrim var hafifte akinti ama adet olmadim daha dr rutin kontrol icin gittim gebelik dusunuyorum bi problem carmi diye

Bebek istedigim icin kendi kendime var gibimi hissediyorum acaba

erken gebelik testleri 15lira oluyo canım. Ama kasık ağrısı hamileliktede olur. Akıntıda olur ama adet ile belirtiler aynıdır hamilelik. Yarın istersen yaptır yine kan testin Yada erken gebelik testi al. Yoksa bile stres yapma nasıl olsa problemin yok. Olur bi şekilde inşallahhhh

Canım idrar testi için adetin bir kaç gün geçmesi daha garanti olur. Kan testini yaptırdığında adetine kaç gün vardı? 4-5 gün varsa o da çıkmayabilir. Sen çok erken yaptırmışsın. en kesin sonuç, beklenen adet tarihin geçince çıkar. Canım bir de hemen olmazsa üzülme. Şimdiden böyle stres yapma. Stres yaparsan olması iyice gecikir. Bir sorununuz yoksa, oalcak elbet diye düşün.. Hayırlısı olsun inşallah..

Aynen olursa çift yumurta olucak inşallah. bebişleri ne zaman görebiliriz acaba ya vakit Geçmez artık :))) neyse sağlıklı olsunda beklemeye razıyım
Canım 6. haftada bebişler görülür inşallah 5,5'ta benim belli belirsiz görüldü, görülmedi arasıydı.. Kese için 5 hafta geçmeli, bebişler için 6, kalp atışı için de 7 :) Kese göründükten sonra bir daha bebiş için çağırmıyorlar. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar. Doğal olarak bebiş de görülüyor tabi hayırlısıyla.. Allah sağlık versin yeter ki

Kan testi normal adetime 4 gun cardi griptim hastaneye gittim tanlus bisey yapmamak icin test yaptirim dedim onda negatif cikti ins olur hayirlisu bakalim esim cok hevesli vede cok heveslendiriyo hem korkuyorum hemde com istiyorum bakalim

bugün Dr.gittim. Ultrasonla baktı daha kese görünmüyor. Çok erkendir. Benim su anda durumum biraz sallantılı dinlenerek yatarak Bebeğin tutunmasına çalışıyorum.

Gelelim güzel haberlere. Dr.um dediki eskiden adetgecikmesi 10gün olunca test vs.yapılıyordu ama artık daha erken Yapılıyor.bu da dış gebelikin erken teşhisine ve ameliyat yerine ilaçla müdaheleye imkana veriyor.

Bu arada bu son aylarda Beta hcg değerleri birçok hastamda çok oynak ve genelde düşük seyrediyor ama bebk ttununca düzeliyor

Aminnnnnn hepimizin ki sağlıklı olsun inşallahhhh

Kan testi normal adetime 4 gun cardi griptim hastaneye gittim tanlus bisey yapmamak icin test yaptirim dedim onda negatif cikti ins olur hayirlisu bakalim esim cok hevesli vede cok heveslendiriyo hem korkuyorum hemde com istiyorum bakalim
Canım korku her zaman oluyor ama bebişler zaten en hayırlı zamanda geliyorlar Allah'ın izniyle Biz de ilk aylarda tereddütlüydük. İnsan hemen olacak sanıyor. Beklesek mi naapsak diye baya düşündük ki evliliğimizde 3 sene bitmek üzereydi zaten. Hadi dedik yapalım.. ama işte öyle kolay değilmiş :)) Tabi ki hemen ilk denemede olan da çok var. İnşallah gönlünüze göre olur sizin de.. Demek istediğim kısmet meselesi.. Zamanı ne zamansa olacak hayırlısıyla En hayırlı zamanda olsun inşallah.. Biz 1 sene bekledik :)
Sen yine adet gününde adet olmazsan evde kendin test yap canım. Hayırlısı..

Hayırlısı olsun canım.. Kısmeti neyse bebişin o olacak.. İnşallah hayırlısıyla tutunmuştur sana.. yoksa da erkenden fark edilmesi güzel.. Yeter ki sağlıklı olsunlar çünkü..

arkadaşlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım ve sızlerden ogrencegım cok sey var lutfen bana yardımcı olabılırmısınız ben on aylık evlıyım ve esımle yenı bebek dusunmeye basladık son uc gundur gırdıgımız ılskıdensonra benım benım cok kotu agrımaya basladı artık korunmuyoruz nasıl adet donemınde bel agrısı olursa aynı agrıyı yasıyorum ayaklarım cok agrıyor sızce bu kadar erken belırtıler olurmu umutlanmak ıstemıyorum ama cokda ıstyrum bebıs lutfen cvp vereebılırmsnz

Canım belirti için çok erken inşallah hamiş kalırsın bir an evvel adet günün ne zaman bu arada

cnm polıkıstık over da kılo verın dıyorlar..... cok kılom yok ama 3-4 kılo fazlam var..... oda genelde gobek bolgesınde yaglanma seklınde.... sen gebe kalmadan once kılo verdın mı....
Cnm bnm kilo problemim yoktu ama dr bana lisede teshis koydugunda soylemisti ilerisi icin kilo almamaya calis diye 3 4 kilo cok ta fazla deil aslinda sen tedavi gordunmu peki

Canım belirtiler olmaz daha. Ya adete yakın, ya adet tarihi geçince olur. Bazen de hiç olmaz belirti. İnşallah bebeğiniz sizi çok bekletmez, ama hemen ilk zamanlardan bu kadar strese girme lütfen. Sonrasında bu stres bebek olmasını da olumsuz etkiliyor. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…