- 2 Mart 2015
- 6
- 1
- 8
- 37
Mrb araniza yeni katildim 6 aylik evliyim ve hamile kalmak icin girisimde bulundum 27 gunde bir adet oluyorum bu ay subatin 3 de olmustum merak ettigim icin idrar testi yaptim ama negatif ciktiyaklasik 4 gun oncede kan testi yaptirdim oda negatifti biraz daha beklememmi lazim kesin sonuc icin ?[/
Canım idrarı erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal olanlardan mı ? Normal idrar testinde 1hafta Geçmesi lazım. Benimde adetime 1hafta yaptırmıştım negatif çıkmıştı kanda ama sonra hamile olduğumu öğrendim. Inşallah vardır bebişşş. Doktora gidiyo musun ?
Gelsiiinn:))
Muhtemelen belli olur canım. Çift yumurta ikizi iseler 2 kese görülebilir. Ya da önce tek kese görünüyor, ama içinde iki bebiş oluyor . O da tek yumurta ikizi oluyor diye biliyorum. Eğer öyleyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, çünkü bebişler hemen görünmez.. ama ikizse sizin muhtemelen çift yumurta ikizidir. 3 yumurtan varmış ya, o yüzden canımbelki de üçüzdür Allah gönlüne göre verir inşallaaahhh
Bebek istedigim icin kendi kendime var gibimi hissediyorum acaba
Canım idrar testi için adetin bir kaç gün geçmesi daha garanti olur. Kan testini yaptırdığında adetine kaç gün vardı? 4-5 gün varsa o da çıkmayabilir. Sen çok erken yaptırmışsın. en kesin sonuç, beklenen adet tarihin geçince çıkar. Canım bir de hemen olmazsa üzülme. Şimdiden böyle stres yapma. Stres yaparsan olması iyice gecikir. Bir sorununuz yoksa, oalcak elbet diye düşün.. Hayırlısı olsun inşallah..Mrb araniza yeni katildim 6 aylik evliyim ve hamile kalmak icin girisimde bulundum 27 gunde bir adet oluyorum bu ay subatin 3 de olmustum merak ettigim icin idrar testi yaptim ama negatif ciktiyaklasik 4 gun oncede kan testi yaptirdim oda negatifti biraz daha beklememmi lazim kesin sonuc icin ?
Canım 6. haftada bebişler görülür inşallahAynen olursa çift yumurta olucak inşallah. bebişleri ne zaman görebiliriz acaba ya vakit Geçmez artık :))) neyse sağlıklı olsunda beklemeye razıyım
bugün Dr.gittim. Ultrasonla baktı daha kese görünmüyor. Çok erkendir. Benim su anda durumum biraz sallantılı dinlenerek yatarak Bebeğin tutunmasına çalışıyorum.Canım ilk seferde güzel bir artış olmuş ama sonra azalmış sanki artış miktarı.. Başka bir doktora gittin mi..? Tabi ki ben de doktor değilim.. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah güzel sonucu alırsın.. Allah gönlünüze göre versin. Dualarım sizinle..
Canım 6. haftada bebişler görülür inşallah5,5'ta benim belli belirsiz görüldü, görülmedi arasıydı.. Kese için 5 hafta geçmeli, bebişler için 6, kalp atışı için de 7 :) Kese göründükten sonra bir daha bebiş için çağırmıyorlar. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar. Doğal olarak bebiş de görülüyor tabi hayırlısıyla.. Allah sağlık versin yeter ki
Canım korku her zaman oluyor ama bebişler zaten en hayırlı zamanda geliyorlar Allah'ın izniyleKan testi normal adetime 4 gun cardi griptim hastaneye gittim tanlus bisey yapmamak icin test yaptirim dedim onda negatif cikti ins olur hayirlisu bakalim esim cok hevesli vede cok heveslendiriyo hem korkuyorum hemde com istiyorum bakalim
Hayırlısı olsun canım.. Kısmeti neyse bebişin o olacak.. İnşallah hayırlısıyla tutunmuştur sana.. yoksa da erkenden fark edilmesi güzel.. Yeter ki sağlıklı olsunlar çünkü..bugün Dr.gittim. Ultrasonla baktı daha kese görünmüyor. Çok erkendir. Benim su anda durumum biraz sallantılı dinlenerek yatarak Bebeğin tutunmasına çalışıyorum.
Gelelim güzel haberlere. Dr.um dediki eskiden adetgecikmesi 10gün olunca test vs.yapılıyordu ama artık daha erken Yapılıyor.bu da dış gebelikin erken teşhisine ve ameliyat yerine ilaçla müdaheleye imkana veriyor.
Bu arada bu son aylarda Beta hcg değerleri birçok hastamda çok oynak ve genelde düşük seyrediyor ama bebk ttununca düzeliyor
arkadaşlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım ve sızlerden ogrencegım cok sey var lutfen bana yardımcı olabılırmısınız ben on aylık evlıyım ve esımle yenı bebek dusunmeye basladık son uc gundur gırdıgımız ılskıdensonra benım benım cok kotu agrımaya basladı artık korunmuyoruz nasıl adet donemınde bel agrısı olursa aynı agrıyı yasıyorum ayaklarım cok agrıyor sızce bu kadar erken belırtıler olurmu umutlanmak ıstemıyorum ama cokda ıstyrum bebıs lutfen cvp vereebılırmsnz
AYIN ON ALTISI CNMCanım belirti için çok erken inşallah hamiş kalırsın bir an evvel adet günün ne zaman bu arada
Cnm bnm kilo problemim yoktu ama dr bana lisede teshis koydugunda soylemisti ilerisi icin kilo almamaya calis diye 3 4 kilo cok ta fazla deil aslinda sen tedavi gordunmu pekicnm polıkıstık over da kılo verın dıyorlar..... cok kılom yok ama 3-4 kılo fazlam var..... oda genelde gobek bolgesınde yaglanma seklınde.... sen gebe kalmadan once kılo verdın mı....
Cnm ikiz gebelik olabilir icini ferah tut olumlu dusun ben sanmiyorum kotu birsey oldugunuKızlar benim beta Hcg degerim 2 günde bir %90 artıyor, illa ki en az 2 kat mi olmali, doktor da şüpheyle yaklaştı korktum
Canım belirtiler olmaz daha. Ya adete yakın, ya adet tarihi geçince olur. Bazen de hiç olmaz belirti. İnşallah bebeğiniz sizi çok bekletmez, ama hemen ilk zamanlardan bu kadar strese girme lütfen. Sonrasında bu stres bebek olmasını da olumsuz etkiliyor. Hayırlısı olsun..arkadaşlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım ve sızlerden ogrencegım cok sey var lutfen bana yardımcı olabılırmısınız ben on aylık evlıyım ve esımle yenı bebek dusunmeye basladık son uc gundur gırdıgımız ılskıdensonra benım benım cok kotu agrımaya basladı artık korunmuyoruz nasıl adet donemınde bel agrısı olursa aynı agrıyı yasıyorum ayaklarım cok agrıyor sızce bu kadar erken belırtıler olurmu umutlanmak ıstemıyorum ama cokda ıstyrum bebıs lutfen cvp vereebılırmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?