Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba adete bir hafta kala test yaptırdım 4,7 çıktı. Iki gün sonra yine test yaptım 46,7 çıktı iki gün sonra da 109 çıktı yani adete iki gün kala. Normal mi acaba bugün itibariyle adete bir gün kaldı

Gözünaydın canım. Gayet güzel değerlerin.

Normal görünüyor.. gözün aydın :) Hayırlısıyla hamilesin inşallah
Bu testleri 1 gün arayla mı yaptırdın, tam 2 gün geçince, 3. gün mü? Gerçi artışlar iyi maşallah Gün aşırı yaklaşık 2 katına çıkması bekleniyor.

Teşekkür ederim canım bir gün geçti ertesi sabah yaptırdım gün aşırı yani

Selam kızlar..benim sat 6 şubat ve dün akşam yaptırdığım teste göre hcg değeri 35.85 çıktı.sizin fikrinizi merak ettim

Canım herkeste farklı insan bunları düşündükçe Kafayı yiyor zaten Aralık yazıyor her yerde kesin çıkması gereken bi değer yok ki Senin de muhtemelen 3 hafta. 3 haftalık değer de 5-50 olması gerekiyor yani normal

Daha çok miniğiz yani:)Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip eder inşallah..uarın bidaha ölçtürcem bakalım 70 gibi bi değerse sanırım ozaman daha emin olcam..

Bide sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim..neden ki acaba?

Bide sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim..neden ki acaba?
Ben korunmasız yaptığımız ilişkiden beri adet olcakmosim gibi heryerm çok kötü ağrıyor ki daha on üç gün var hiç ilişkiden sonra böyle şeyler yazamazdım ınş biseyler vardır semdede yumurta akı gibi hafif sarimtirak sıvı geliyormu

Aslında tam tersine bende hep akıntı olurdu ama 1-2haftadır kesildi..

Canım biz bir haftaya yakındır korunmasız ilişkiye giriyoruz diğer ilişkilerimizde ben böyle hiç aynı adet olcakmisim gibi ağrılar yasamamistim ne zaman korunmasız ilişkiye girdik bu ağrılar başladı daha adetimede on üçgün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…