Kızlar merhaba adete bir hafta kala test yaptırdım 4,7 çıktı. Iki gün sonra yine test yaptım 46,7 çıktı iki gün sonra da 109 çıktı yani adete iki gün kala. Normal mi acaba bugün itibariyle adete bir gün kaldı
Normal görünüyor.. gözün aydın :) Hayırlısıyla hamilesin inşallahKızlar merhaba adete bir hafta kala test yaptırdım 4,7 çıktı. Iki gün sonra yine test yaptım 46,7 çıktı iki gün sonra da 109 çıktı yani adete iki gün kala. Normal mi acaba bugün itibariyle adete bir gün kaldı
Teşekkür ederim canım bir gün geçti ertesi sabah yaptırdım gün aşırı yaniNormal görünüyor.. gözün aydın :) Hayırlısıyla hamilesin inşallah
Bu testleri 1 gün arayla mı yaptırdın, tam 2 gün geçince, 3. gün mü? Gerçi artışlar iyi maşallahGün aşırı yaklaşık 2 katına çıkması bekleniyor.
Teşekkür ederim canım bir gün geçti ertesi sabah yaptırdım gün aşırı yani
Canım senin ki benimle aynı tarih benim de sat 7 şubat :)Selam kızlar..benim sat 6 şubat ve dün akşam yaptırdığım teste göre hcg değeri 35.85 çıktı.sizin fikrinizi merak ettim
Canım inşallah hamilesin. 5 in üstünde hamile oluyo dikkat et kendine yarın bi daha yaptır arttığını görünce rahatlarsın zatenNe diyosun hamilemiyim dersin?
Canım idrar yollarında bi sıkıntı olabilir mi acaba?Arkadaşlar benden sarimtirak yumurta akı gibi sıvı geliyor sizce bu neyin ifadesi
Ben korunmasız yaptığımız ilişkiden beri adet olcakmosim gibi heryerm çok kötü ağrıyor ki daha on üç gün var hiç ilişkiden sonra böyle şeyler yazamazdım ınş biseyler vardır semdede yumurta akı gibi hafif sarimtirak sıvı geliyormuBide sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim..neden ki acaba?
Hamile misinCanım idrar yollarında bi sıkıntı olabilir mi acaba?
Bilmiyorymki canimyaaa ınş bebekle alakalı bisidirCanım idrar yollarında bi sıkıntı olabilir mi acaba?
Aslında tam tersine bende hep akıntı olurdu ama 1-2haftadır kesildi..Ben korunmasız yaptığımız ilişkiden beri adet olcakmosim gibi heryerm çok kötü ağrıyor ki daha on üç gün var hiç ilişkiden sonra böyle şeyler yazamazdım ınş biseyler vardır semdede yumurta akı gibi hafif sarimtirak sıvı geliyormu
Canım biz bir haftaya yakındır korunmasız ilişkiye giriyoruz diğer ilişkilerimizde ben böyle hiç aynı adet olcakmisim gibi ağrılar yasamamistim ne zaman korunmasız ilişkiye girdik bu ağrılar başladı daha adetimede on üçgün varHamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?