Evet katılıyorum..Canım sen o zaman yumurtlama dönemindesin Çalışmalara da devam et akıntıda oyüzdendir
Inş ya ınşEvet katılıyorum..
Canım benim kanaman olmuş bu özel bi durum bi doktora danış bence..Slm kizlar bnimde son adet tarihim 17 ocak gecen hafta test yaptirdim 23 cikti degerim cok dusuk degilmi sizde yani hesaplaninca son adet tarihinden itibaren 7 haftadayim ve yaninda 10 gune yakin kanamam oldu testi yaptirmadan once ve sonra bilen yada ayni durumda olan varsa yardimci olabilirmi hamilemiyim degilmiyim
Valla canım iki gün sonra bidaha ölçtür bakalım artış varsa bi sorun yoktur bence..inşallahta öyledir..ama panik olursan bişey yoksa da olur..ferah tut içini sen..Kanama derken 2 gun pembemsi akinti turunde sonra eskimis kan turu oda iki gun surdu sonra 3 fln normal adet olmussum gibi temiz bir kanama oda cok degil tabi ve son gunlerde kahvengi kanamayla bitti simdi ise beyaz akintim var fazlalasti ne anlama geliyo lutfen yardim edin bilgilerinizi paylasin
Hamilesin canım hayırlısıyla :)) Gün aşırı tekrarla. Artacaktır inşallahNe diyosun hamilemiyim dersin?
Canım hemileyken de oluyoorr :)) Benim hala oluyor. Rahim büyüyor :))Bide sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim..neden ki acaba?
Arkadaşlar benden sarimtirak yumurta akı gibi sıvı geliyor sizce bu neyin ifadesi
Canım daha önce eşin korunuyorsa, yani vücudun hiç tanışmamışsa bazı sıvılarla, nasıl anlatacağımı bilemedim :)) ilk seferlerde öyle şeyler olabilir. Vücudunun bilmediği şeyler bunlar. Adetine ne kadar var. yumurtlama günlerin de olabilir.Canım biz bir haftaya yakındır korunmasız ilişkiye giriyoruz diğer ilişkilerimizde ben böyle hiç aynı adet olcakmisim gibi ağrılar yasamamistim ne zaman korunmasız ilişkiye girdik bu ağrılar başladı daha adetimede on üçgün var
Canım arada kanama falan oldu demişsin. O adet gibi değil miydi, onu niye regl diye saymadın?Slm kizlar bnimde son adet tarihim 17 ocak gecen hafta test yaptirdim 23 cikti degerim cok dusuk degilmi sizde yani hesaplaninca son adet tarihinden itibaren 7 haftadayim ve yaninda 10 gune yakin kanamam oldu testi yaptirmadan once ve sonra bilen yada ayni durumda olan varsa yardimci olabilirmi hamilemiyim degilmiyim
Canım evet.. Maalesef çok düşük 23.. ama belki arada yine yumurtlamışsındır, geç döllenme falan olmuştur. Hiç belli olmaz.. ama ne olursa olsun gebelik varsa kanama tehlikelidir. doktora gitmen gerekiyor canım. Testi tekrarlamadın di mi? Tekrarlasana bir testi?Birde gecen haftadan hesaplandiginda 6 haftada olmus oluyorum ve 23 cok dusuk degilmi offf karistim iyicene
Canım senin tam yumurtlama zamanların. Yumurta çatlarken ağrı ve akıntı olur.. Bugünleri iyi değerlendirinAdetime daha on üç gün var arkadasim
Gelsiiinn:))
Muhtemelen belli olur canım. Çift yumurta ikizi iseler 2 kese görülebilir. Ya da önce tek kese görünüyor, ama içinde iki bebiş oluyor . O da tek yumurta ikizi oluyor diye biliyorum. Eğer öyleyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, çünkü bebişler hemen görünmez.. ama ikizse sizin muhtemelen çift yumurta ikizidir. 3 yumurtan varmış ya, o yüzden canımbelki de üçüzdür Allah gönlüne göre verir inşallaaahhh
Gelsiiinn:))
Muhtemelen belli olur canım. Çift yumurta ikizi iseler 2 kese görülebilir. Ya da önce tek kese görünüyor, ama içinde iki bebiş oluyor . O da tek yumurta ikizi oluyor diye biliyorum. Eğer öyleyse biraz daha beklemeniz gerekebilir, çünkü bebişler hemen görünmez.. ama ikizse sizin muhtemelen çift yumurta ikizidir. 3 yumurtan varmış ya, o yüzden canımbelki de üçüzdür Allah gönlüne göre verir inşallaaahhh
Evet canım.. İkiz olmayabilir ama çok iyi artmış, maşallahCanım bugun yine kan testi yaptırdım.Pazar günü 226 bugun 460 olmus. Ikiz değil galiba ... 4hsftalık hamileyim aslında ama değerim 5haftalık çıkıyo
Evet canım.. İkiz olmayabilir ama çok iyi artmış, maşallahO sınırlar değişebiliyor canım. Test yapılan yerin de kendi sınır değerleri oluyor. Nette de aşağıdaki şekilde yazıyor. 4 haftan yeni bitmişse, yani adet günün yeni geçmişse 5. haftan içindesin demek zaten. Benim 4+2'de 1887 çıkmıştı :)
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
İnşallah canım yaa... Hiç öyle belirtim falan da yok fazla.. Endişeliyim, olmalı mıydı acaba diye.. Yarın duyarız inşallah.. Darısı sana da olsunSeninde maşallah baya iyi çıkmış bebişinin kalp atışlarını duymana az kaldı. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh
Merhaba,arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza bazı belirtilerden dolayı kan testi yaptırdım ama hiç bi şey anlamadım bu arada sat 19 şubat <0.100 0-5.3 negatif
5.3-> pozitif bi doktora sordum hamile diilsin ama 2 güne bir tekrarla istersen dedi yani ümit var demek mi oluyo sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?