Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım sen o zaman yumurtlama dönemindesin Çalışmalara da devam et akıntıda oyüzdendir

Slm kizlar bnimde son adet tarihim 17 ocak gecen hafta test yaptirdim 23 cikti degerim cok dusuk degilmi sizde yani hesaplaninca son adet tarihinden itibaren 7 haftadayim ve yaninda 10 gune yakin kanamam oldu testi yaptirmadan once ve sonra bilen yada ayni durumda olan varsa yardimci olabilirmi hamilemiyim degilmiyim

Canım benim kanaman olmuş bu özel bi durum bi doktora danış bence..

Kanama derken 2 gun pembemsi akinti turunde sonra eskimis kan turu oda iki gun surdu sonra 3 fln normal adet olmussum gibi temiz bir kanama oda cok degil tabi ve son gunlerde kahvengi kanamayla bitti simdi ise beyaz akintim var fazlalasti ne anlama geliyo lutfen yardim edin bilgilerinizi paylasin

Valla canım iki gün sonra bidaha ölçtür bakalım artış varsa bi sorun yoktur bence..inşallahta öyledir..ama panik olursan bişey yoksa da olur..ferah tut içini sen..

Ne diyosun hamilemiyim dersin?
Hamilesin canım hayırlısıyla :)) Gün aşırı tekrarla. Artacaktır inşallah

Bide sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var benim..neden ki acaba?
Canım hemileyken de oluyoorr :)) Benim hala oluyor. Rahim büyüyor :))

Arkadaşlar benden sarimtirak yumurta akı gibi sıvı geliyor sizce bu neyin ifadesi
Canım daha önce eşin korunuyorsa, yani vücudun hiç tanışmamışsa bazı sıvılarla, nasıl anlatacağımı bilemedim :)) ilk seferlerde öyle şeyler olabilir. Vücudunun bilmediği şeyler bunlar. Adetine ne kadar var. yumurtlama günlerin de olabilir.

Canım arada kanama falan oldu demişsin. O adet gibi değil miydi, onu niye regl diye saymadın?

Ama test positiv kanama varken yaptirdim 23 cikti ordan takildim ve adetim gibi gelmedi kesik kesik normalde 5 gun durmadan devam eder kan renginde pembe kahvengi olmazdi

Birde gecen haftadan hesaplandiginda 6 haftada olmus oluyorum ve 23 cok dusuk degilmi offf karistim iyicene
Canım evet.. Maalesef çok düşük 23.. ama belki arada yine yumurtlamışsındır, geç döllenme falan olmuştur. Hiç belli olmaz.. ama ne olursa olsun gebelik varsa kanama tehlikelidir. doktora gitmen gerekiyor canım. Testi tekrarlamadın di mi? Tekrarlasana bir testi?
Adetime daha on üç gün var arkadasim
Canım senin tam yumurtlama zamanların. Yumurta çatlarken ağrı ve akıntı olur.. Bugünleri iyi değerlendirin Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah..

Canım dayanamayıp bugun yine kan testi yaptırdım.

Canım bugun yine kan testi yaptırdım.Pazar günü 226 bugun 460 olmus. Ikiz değil galiba ... 4hsftalık hamileyim aslında ama değerim 5haftalık çıkıyo

Canım bugun yine kan testi yaptırdım.Pazar günü 226 bugun 460 olmus. Ikiz değil galiba ... 4hsftalık hamileyim aslında ama değerim 5haftalık çıkıyo
Evet canım.. İkiz olmayabilir ama çok iyi artmış, maşallah O sınırlar değişebiliyor canım. Test yapılan yerin de kendi sınır değerleri oluyor. Nette de aşağıdaki şekilde yazıyor. 4 haftan yeni bitmişse, yani adet günün yeni geçmişse 5. haftan içindesin demek zaten. Benim 4+2'de 1887 çıkmıştı :)

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Seninde maşallah baya iyi çıkmış bebişinin kalp atışlarını duymana az kaldı. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh

Seninde maşallah baya iyi çıkmış bebişinin kalp atışlarını duymana az kaldı. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh
İnşallah canım yaa... Hiç öyle belirtim falan da yok fazla.. Endişeliyim, olmalı mıydı acaba diye.. Yarın duyarız inşallah.. Darısı sana da olsun

arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza bazı belirtilerden dolayı kan testi yaptırdım ama hiç bi şey anlamadım bu arada sat 19 şubat <0.100 0-5.3 negatif
5.3-> pozitif bi doktora sordum hamile diilsin ama 2 güne bir tekrarla istersen dedi yani ümit var demek mi oluyo sizce?

Merhaba,
Testi çok erken yapmışsın. Zaten belirtiler bu kadar erken olmaz hamilelikte. Belki adetine 3-5 gün kala ya da en normali adet günün geçtikten sonra falan başlar belirtiler. Şu anda negatif görülüyor canım. Ama testi erken yaptığın için, zaten olsa da çıkmaz, bu yüzden doktor öyle demiştir. Şüphen devam ederse adetine bir kaç gün kala testi yaptır, ya da en güzeli adet günün geçince. İnşallah hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…