Canım şimdi ben adet günündeyim 4 haftalık mi oluyo. Internette değerleri yazınca 3 haftalık yazıyor. Adetten 5 gün önce 47 adetten 3 gün öncede 109 çıktıEvet canım.. İkiz olmayabilir ama çok iyi artmış, maşallahO sınırlar değişebiliyor canım. Test yapılan yerin de kendi sınır değerleri oluyor. Nette de aşağıdaki şekilde yazıyor. 4 haftan yeni bitmişse, yani adet günün yeni geçmişse 5. haftan içindesin demek zaten. Benim 4+2'de 1887 çıkmıştı :)
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Benim de sat 18 şubat, daha yumurtlama dönemindesin sen de canım. Bebeğin rahme yerleşmesi 10 günü buluyor. Bu yüzden çok erken gitmişsin...arkadaslar merhaba bende yeni katıldım aranıza bazı belirtilerden dolayı kan testi yaptırdım ama hiç bi şey anlamadım bu arada sat 19 şubat <0.100 0-5.3 negatif
5.3-> pozitif bi doktora sordum hamile diilsin ama 2 güne bir tekrarla istersen dedi yani ümit var demek mi oluyo sizce?
Canım evet.. Maalesef çok düşük 23.. ama belki arada yine yumurtlamışsındır, geç döllenme falan olmuştur. Hiç belli olmaz.. ama ne olursa olsun gebelik varsa kanama tehlikelidir. doktora gitmen gerekiyor canım. Testi tekrarlamadın di mi? Tekrarlasana bir testi
tekrarlamadim ya benimde iyice kafam karisti bilmiyorum nasil ama doktorda randevum var cok gec ama yapcak bisey yok ve bende acayip belirtiler var goguslerimin sis oldugunu hisediyorum kasik agrilarim fln devam ediyo migde bulantisi aserme bas donmesi fln basladi bu hafta pskolojikmi yoksa gercekte hamilelikmi bilmiyorum acaba kanimi tekrarlasam testimi bilmiyorum yoksa doktorumu beklesemoffffff...ellimiz kolumuz bagli sadece bekliyoruz
Canım şimdi ben adet günündeyim 4 haftalık mi oluyo. Internette değerleri yazınca 3 haftalık yazıyor. Adetten 5 gün önce 47 adetten 3 gün öncede 109 çıktı
Canım 7 şubat son adet tarihimEn son adet başlangıç tarihin ne zamandı ?
3hafta 3günlük hamilesin canım..Canım 7 şubat son adet tarihim
http://www.jinekolojivegebelik.com/2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=13hafta 3günlük hamilesin canım..
Sağol canım teşekkür ederim daha yeni keseyi görmek içğn bayağı beklemek lazım galiba3hafta 3günlük hamilesin canım..
Sağol canım teşekkür ederim daha yeni keseyi görmek içğn bayağı beklemek lazım galiba
Allah hayırlısını versin inşallah güzel haberlerle gelirsin senin de hayırlı olsun hamileliğin5haftalık olunca gözükür inşallah canım.benim 4+4 doktor Cumartesi gel görürüz dedi
SAT ne cnmCanım şimdi ben adet günündeyim 4 haftalık mi oluyo. Internette değerleri yazınca 3 haftalık yazıyor. Adetten 5 gün önce 47 adetten 3 gün öncede 109 çıktı
7şubat canımSAT ne cnm
Lütfen biri cvp versinİyi akşamlar kızlar bgn doktora gittim beta değerim 1044 çıkdı adetimdende 3 gün geçmişdi günüm.doktor keseyi göremedi beş gün sonra gel tekrar bakarız dedi.kafam karışdı değerime göre kç haftalık oluyr acaba?? bide çok hafifimsi karın ağrısı gibi bi his oluyorr normalmi bu ??
adete 3 gün kala test yaptırdım 5.24 çıktı. bugün olmam lazım inşallah olmam. testi yarın tekrarlayacaz. eğer değer yukselmişse hamileyim. idrar testi yapsam bugün olur mu ki. kanda çıkmayan onda hiç çıkmaz diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?