Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım şimdi ben adet günündeyim 4 haftalık mi oluyo. Internette değerleri yazınca 3 haftalık yazıyor. Adetten 5 gün önce 47 adetten 3 gün öncede 109 çıktı

Benim de sat 18 şubat, daha yumurtlama dönemindesin sen de canım. Bebeğin rahme yerleşmesi 10 günü buluyor. Bu yüzden çok erken gitmişsin...

İyi akşamlar kızlar bgn doktora gittim beta değerim 1044 çıkdı adetimdende 3 gün geçmişdi günüm.doktor keseyi göremedi beş gün sonra gel tekrar bakarız dedi.kafam karışdı değerime göre kç haftalık oluyr acaba?? bide çok hafifimsi karın ağrısı gibi bi his oluyorr normalmi bu ??

Lütfen biri cvp versin

adete 3 gün kala test yaptırdım 5.24 çıktı. bugün olmam lazım inşallah olmam. testi yarın tekrarlayacaz. eğer değer yukselmişse hamileyim. idrar testi yapsam bugün olur mu ki. kanda çıkmayan onda hiç çıkmaz diye korkuyorum

Ilişkinin 5.-6. Günü gibi kan testi yaptırdım. Beta hcg <2 çıktı. Ama referans aralığı 0-3 yazıyor. Genelde 0-5 yazar heryerde. Daha adetime birkaç gün var. Acaba tekrarlamalı mıyım testi?

Bence hamilesin hayırlı olsun :)

Kızlar benim sat 6 şubat iki gün önceki hcg değerim 35.85 di bugün 83.28 çıktı nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…