Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Baya erken cikmis ben de iliskiden 5-6 gun sonra test yaptim ama negatif cikti acaba erken mi yaptirdim diyorum

Valla canım oldukça tecrübesizim ben ancak okuduklarımdan söyleyebilirim sanırım bi 12 gün sonra falan baktırmak gerekiomuş en erken..

Slm kizlar, ben bu sabah kan testi yaptirdim , sonuc saat 4 te belli olacak, dua esin insallah hamile degilimdir kizim var daha 1 yasinda korumasiz iliski de yasamadim ama sat 1 subat..ve diger hamilelik belirtilerim de var

merhaba kızlar buraya da yazıyorum sorumu , burdan da cevap alamazsam kk ya bır sey yazmayacagım ne yazsam cvp alamıyorum kan degerım ıkı gun once 0,145 cıktı baska bı rahatszlıktan acıle gıtmıstık ılac vermeden once bakmak ıstedıler , adetıme ıkı hafta var daha olabılır dıye ılac vermedıler, aıle hekımı yok dedı, ama ıkı doktor var dedı. adetıme ıkı hafta varken degerın boyle cıkması olabılır mı? bu sekılde olan var mı? cevaplarsanız sevınırım

An itibariyle adet oldum :) hamile degilim kizlar kan testinin sonucunu 4 te verecekler ama gerek bile kalmadi :)

çok düşük bi değer cnm, 5 altı gebelik yok diye değerlendiriliyor.

çok düşük bi değer cnm, 5 altı gebelik yok diye değerlendiriliyor.
çok düşük değer ama adetime daha iki hafta var olunca acaba dedı doktorlar sanırım hatta bırı kesın var hamıle oldugunu bılıyomuydun dedı, yoo dedıl zaten o değer cok dusuk dedım. ptesı falan tekrar ettırsem mı kan tahlılını en azından kesınlesır varsa deger artımıstır yoksa da yoktur .

Canim anlamadim ben nasil gebelik var dediklerini ben hamile olmadigim zaman bile 1,5 falan cikiyor

Canım şimdi ben adet günündeyim 4 haftalık mi oluyo. Internette değerleri yazınca 3 haftalık yazıyor. Adetten 5 gün önce 47 adetten 3 gün öncede 109 çıktı
Canım sat 7 şubat demişsin ya. Ay 4 hafta sayılıyor. Adet tarihin gelmiş olsa bile daha 1 aylık sayılmıyor yani. bu cumartesi 4 haftalık olacak inşallah.. 3 hafta 4 günlüksün bugün :) Hayırlısı inşallah :) Sağlık versin Allah

Adet tarihin tam 1 hafta geçtikten sonra karından ultrasonla görebilir canım. Tam zamanında çağırmış. Karın ağrısı hep var :) Benim de hala ağrıyor arada ama azaldı. Rahim büyüyormuş canıımm Minik yerleşmeye çalışıyor o yüzdenn

Canım kan testini tekrarlamanın bir zararı olmaz. Belirtilere güvenme. Testi tekrarla bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun..

Canım 3 gün geçmiş, değişebilir. Çıkabilir yani idrarda. Allah gönlüne göre versin

Ilişkinin 5.-6. Günü gibi kan testi yaptırdım. Beta hcg <2 çıktı. Ama referans aralığı 0-3 yazıyor. Genelde 0-5 yazar heryerde. Daha adetime birkaç gün var. Acaba tekrarlamalı mıyım testi?
Canım sen çok erken yaptırmışsın. Şimdi tekrarlarsan daha garanti olur. En iyisi adet tarihin geçince.. Hayırlısı olsıun inşallah..

Kızlar benim sat 6 şubat iki gün önceki hcg değerim 35.85 di bugün 83.28 çıktı nasıl sizce?
Çok iyi canım, maşallahh Allah sağlık versin, kucağına aldırsın

Canım bu kadar erken belli olması imkansız. Nasıl var diyebilirler aklım almadı gerçekten.. Adet tarihini yanlış mı anladılar acaba..? Daha yumurtlama zamanların değil mi senin? İlaç da içebilirsin yani, bu kadar erken bir zararı olmaz ki.. Daha oluşmadı bile belki bebek.. Oluştuysa bile 1 günlük falan olmalı.. Tekrarlasan bile emin olamazsın bence. En azından adetine 3-4 gün kalmış olması lazım. Gönlünüze göre olsun inşallah..

Canim anlamadim ben nasil gebelik var dediklerini ben hamile olmadigim zaman bile 1,5 falan cikiyor
valla bılmıyorum bende ıkısı kesın var dedı ıkısı yok dedı, gecen ayda sınuzıt ten dolayı gıttıgımde ılk defa bakılmıstı 0,1 cıkmıstı, ben dogum kontrol hapı, catlatma ıgnesı vb. seyler kullanmıyorum o yuzden mıdır bılmem dırek 0,1 cıkmıstı. hayırlısı artık ne dıyeyım varsa ogrenırız elbet yoksa denemeye devam daha cok basındayım.

Canım 83.28 düşük değildir dimi?adete daha 5 gün var..

benım adetelrım duzenlıdır bı ıkı gun erken gec olur sadece bu duzenlı demekse duzenlıdır, yumurtlama testı kullandım gecen ay 12. gunde cıft cızgydı ama tutturamadık. bu ayda yumurtlama testınden kalanlarımı ve bırer gun arayla devam ettık 13. gunde nettı cızgı ama tam degıldı ogleden sonra yapmıstım su falan ıctıgım ıcın olabılır, cokta onemsemedım bu ay mıgdemı usutunce doktora gıttı ıste . yalnız benım arkadasım doktor ve bebek varsa eger ılk zamanlrın daha cok onemlı oldgunu 9. haftaya kadar kesınlıkle ılac kullanılmaması gerektıgını soyledı, ben ıshal oldum onun ıcın ılac almak ıstedımde bebekte yoktur deger cok dusuk varsada bı ıkı gunluktur bısy olmaz herhalde dedım hayır dedı en onemlı oldugu zamandır eger varsa dedı

adetine daha çok varsa tekrarla canım mutlaka, allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…