Kan sonucunu aldım negatif adet de olmuyorum ilk defa başıma böyle bişey geldi çok üzüldümAn itibariyle adet oldum :) hamile degilim kizlar kan testinin sonucunu 4 te verecekler ama gerek bile kalmadi :)
Canım düşük değil. Zaten önemli olan gün aşırı 2 katına çıkması. Daha da adetine baya varmış. Gayet güzel, yüksek bileCanım 83.28 düşük değildir dimi?adete daha 5 gün var..
Canım bende migren var. Benim doktorum da, adet tarihin geçene kadar ilaç içebilirsin demişti. Ben içtim canım. Demek ki doktordan doktora fark ediyor, ben de doktorumdan duyduğumu söyledim. Burda önemli olan ilaç değil de, 0,400'lerde bir değere hamile denmesi. İnşallah Allah nasip eder, artar.. Olabilir. Hamile olabilirsin. Allah gönlüne göre versin ama adete 2 hafta varken yapılan testin hiç bir önemi yok. Tahmin gibi bir şey olur o. 1-2 gün önce döllenmiş bir yumurta kana b-hcg vermez. Döllenmeden sonra en az 1 hafta 10 gün geçmeli. Nasıl hamilesin demişler, şaşılacak şey. Tabi ki inşallah hamilesindir. Adet tarihine yakın tekrarlarsan, belli olur.benım adetelrım duzenlıdır bı ıkı gun erken gec olur sadece bu duzenlı demekse duzenlıdır, yumurtlama testı kullandım gecen ay 12. gunde cıft cızgydı ama tutturamadık. bu ayda yumurtlama testınden kalanlarımı ve bırer gun arayla devam ettık 13. gunde nettı cızgı ama tam degıldı ogleden sonra yapmıstım su falan ıctıgım ıcın olabılır, cokta onemsemedım bu ay mıgdemı usutunce doktora gıttı ıste . yalnız benım arkadasım doktor ve bebek varsa eger ılk zamanlrın daha cok onemlı oldgunu 9. haftaya kadar kesınlıkle ılac kullanılmaması gerektıgını soyledı, ben ıshal oldum onun ıcın ılac almak ıstedımde bebekte yoktur deger cok dusuk varsada bı ıkı gunluktur bısy olmaz herhalde dedım hayır dedı en onemlı oldugu zamandır eger varsa dedı
Çok düşük bir değer, olup olmadığını anlamak için 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmalısınız.merhaba kızlar buraya da yazıyorum sorumu , burdan da cevap alamazsam kk ya bır sey yazmayacagım ne yazsam cvp alamıyorumkan degerım ıkı gun once 0,145 cıktı baska bı rahatszlıktan acıle gıtmıstık ılac vermeden once bakmak ıstedıler , adetıme ıkı hafta var daha olabılır dıye ılac vermedıler, aıle hekımı yok dedı, ama ıkı doktor var dedı. adetıme ıkı hafta varken degerın boyle cıkması olabılır mı? bu sekılde olan var mı? cevaplarsanız sevınırım
doktorların hepsı baska bırsey soyluyor demekkı, ben arkadasıma guvenırım ıcmem ılacta , uamrım vardır, ıkı hafta sonra ogrenecegız artık. ugrasamam tekrar kan evrmekle, serumdu kan vermektı kolalrım mosmor olduCanım düşük değil. Zaten önemli olan gün aşırı 2 katına çıkması. Daha da adetine baya varmış. Gayet güzel, yüksek bileAllah tamamına erdirsin inşallah..
Canım bende migren var. Benim doktorum da, adet tarihin geçene kadar ilaç içebilirsin demişti. Ben içtim canım. Demek ki doktordan doktora fark ediyor, ben de doktorumdan duyduğumu söyledim. Burda önemli olan ilaç değil de, 0,400'lerde bir değere hamile denmesi. İnşallah Allah nasip eder, artar.. Olabilir. Hamile olabilirsin. Allah gönlüne göre versin ama adete 2 hafta varken yapılan testin hiç bir önemi yok. Tahmin gibi bir şey olur o. 1-2 gün önce döllenmiş bir yumurta kana b-hcg vermez. Döllenmeden sonra en az 1 hafta 10 gün geçmeli. Nasıl hamilesin demişler, şaşılacak şey. Tabi ki inşallah hamilesindir. Adet tarihine yakın tekrarlarsan, belli olur.
Teşekkür ederim Dely şimdi bekliycem bir hafta geçsin kontrole gidecem bakalım kese görünecek mi inşallah bi sıkıntı çıkmazCanım sat 7 şubat demişsin ya. Ay 4 hafta sayılıyor. Adet tarihin gelmiş olsa bile daha 1 aylık sayılmıyor yani. bu cumartesi 4 haftalık olacak inşallah.. 3 hafta 4 günlüksün bugün :) Hayırlısı inşallah :) Sağlık versin Allah
Adet tarihin tam 1 hafta geçtikten sonra karından ultrasonla görebilir canım. Tam zamanında çağırmış. Karın ağrısı hep var :) Benim de hala ağrıyor arada ama azaldı. Rahim büyüyormuş canıımmMinik yerleşmeye çalışıyor o yüzdenn
Canım kan testini tekrarlamanın bir zararı olmaz. Belirtilere güvenme. Testi tekrarla bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun..
Canım 3 gün geçmiş, değişebilir. Çıkabilir yani idrarda. Allah gönlüne göre versin
Canım sen çok erken yaptırmışsın. Şimdi tekrarlarsan daha garanti olur. En iyisi adet tarihin geçince.. Hayırlısı olsıun inşallah..
Çok iyi canım, maşallahhAllah sağlık versin, kucağına aldırsın
Canım bu kadar erken belli olması imkansız. Nasıl var diyebilirler aklım almadı gerçekten.. Adet tarihini yanlış mı anladılar acaba..? Daha yumurtlama zamanların değil mi senin? İlaç da içebilirsin yani, bu kadar erken bir zararı olmaz ki.. Daha oluşmadı bile belki bebek.. Oluştuysa bile 1 günlük falan olmalı.. Tekrarlasan bile emin olamazsın bence. En azından adetine 3-4 gün kalmış olması lazım. Gönlünüze göre olsun inşallah..
İnşallah çıkmaz canım :) Hayırlı olsun inşallah..Teşekkür ederim Dely şimdi bekliycem bir hafta geçsin kontrole gidecem bakalım kese görünecek mi inşallah bi sıkıntı çıkmaz
ben de adetim 2 gün gecikti halen de olmadım cnm.Kan sonucunu aldım negatif adet de olmuyorum ilk defa başıma böyle bişey geldi çok üzüldüm
İnşallah hamılesındır ben bu hafta bekliycem olmazsa doktora gidicem belki adetim yakın döllenme geç döllenme mi diyorlar ondandır belki umut işte...ben de adetim 2 gün gecikti halen de olmadım cnm.
hamile olalım da geç döllenmeye de razıyım beklerim napıyım cnmİnşallah hamılesındır ben bu hafta bekliycem olmazsa doktora gidicem belki adetim yakın döllenme geç döllenme mi diyorlar ondandır belki umut işte...
Canim adetin gecti mi kacinci gundesinkızlar be bu beta hcg değeri hamile olmayan bir kadında kaç civarındadır bilen var mı? az da olsa yükselmiş benim 8 günde. neden yükseldi ki. bazen doktorlar arasında bir sır olduğunu düşünüyorum. hani <5 negatif diyorlar ya. sanki 2 bile çıksa pozitifmiş de belki yükselmez tutunamaz diye hamilelerin moralini bozmamak için negatif mi diyorlar acaba?
Canim adetin gecti mi kacinci gundesin
Valla burda oyle seyler okudum ki adetinden 1 hafta sonra bile test yaptirip negatif cikan ama aslinda hamile olan falan o yuzden hicbisey olmaz diyemiyorum :))adet günüm yarın hiç şaşmaz ama dün gece adet kanı geldi kahverengi hani ilk gün gelir ya az birşey hah oldum dedim sonra kesildi.. baya baya kandı lekelenme de değildi. şimdi hiçbir şey yok .kan testi sonucumdaki 8 günlük değişim ise şöyle:
Beyin gücüyle düşüne düşüne 8 günde bu kadar yükseltebildim kızlar
Eki Görüntüle 1440941
Ayy inşallah benimki de öyledir hiç böyle bişey duymamıştım negatif çıkıp aslında hamile olan ha! İlginç ama umut vericiValla burda oyle seyler okudum ki adetinden 1 hafta sonra bile test yaptirip negatif cikan ama aslinda hamile olan falan o yuzden hicbisey olmaz diyemiyorum :))
Merhaba,Kızlar benimm 5 gün geçmişti bata hcg 1974 çıktı. 2 gün sonra ki sonuç 3690 kese 2mm zor göründü ama sonuç yüksekliğine göre kese küçük 4haftalıkmış. Acaba çoğul gebelik olabilir mi bilgisi olan var mı
inşallah cnm ya dün evde test yaptım tek çizgi ççıktı. bugün kan vercemBence hamilesin hayırlı olsun :)
Mutlaka kan sonucunu yaz merak ederiz :)inşallah cnm ya dün evde test yaptım tek çizgi ççıktı. bugün kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?