Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım 83.28 düşük değildir dimi?adete daha 5 gün var..
Canım düşük değil. Zaten önemli olan gün aşırı 2 katına çıkması. Daha da adetine baya varmış. Gayet güzel, yüksek bile Allah tamamına erdirsin inşallah..

Canım bende migren var. Benim doktorum da, adet tarihin geçene kadar ilaç içebilirsin demişti. Ben içtim canım. Demek ki doktordan doktora fark ediyor, ben de doktorumdan duyduğumu söyledim. Burda önemli olan ilaç değil de, 0,400'lerde bir değere hamile denmesi. İnşallah Allah nasip eder, artar.. Olabilir. Hamile olabilirsin. Allah gönlüne göre versin ama adete 2 hafta varken yapılan testin hiç bir önemi yok. Tahmin gibi bir şey olur o. 1-2 gün önce döllenmiş bir yumurta kana b-hcg vermez. Döllenmeden sonra en az 1 hafta 10 gün geçmeli. Nasıl hamilesin demişler, şaşılacak şey. Tabi ki inşallah hamilesindir. Adet tarihine yakın tekrarlarsan, belli olur.

Çok düşük bir değer, olup olmadığını anlamak için 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmalısınız.

doktorların hepsı baska bırsey soyluyor demekkı, ben arkadasıma guvenırım ıcmem ılacta , uamrım vardır, ıkı hafta sonra ogrenecegız artık. ugrasamam tekrar kan evrmekle, serumdu kan vermektı kolalrım mosmor oldu

Teşekkür ederim Dely şimdi bekliycem bir hafta geçsin kontrole gidecem bakalım kese görünecek mi inşallah bi sıkıntı çıkmaz

kızlar be bu beta hcg değeri hamile olmayan bir kadında kaç civarındadır bilen var mı? az da olsa yükselmiş benim 8 günde. neden yükseldi ki. bazen doktorlar arasında bir sır olduğunu düşünüyorum. hani <5 negatif diyorlar ya. sanki 2 bile çıksa pozitifmiş de belki yükselmez tutunamaz diye hamilelerin moralini bozmamak için negatif mi diyorlar acaba?

Canim adetin gecti mi kacinci gundesin

Canim adetin gecti mi kacinci gundesin

adet günüm yarın hiç şaşmaz ama dün gece adet kanı geldi kahverengi hani ilk gün gelir ya az birşey hah oldum dedim sonra kesildi.. baya baya kandı lekelenme de değildi. şimdi hiçbir şey yok .kan testi sonucumdaki 8 günlük değişim ise şöyle:
Beyin gücüyle düşüne düşüne 8 günde bu kadar yükseltebildim kızlar

Valla burda oyle seyler okudum ki adetinden 1 hafta sonra bile test yaptirip negatif cikan ama aslinda hamile olan falan o yuzden hicbisey olmaz diyemiyorum :))

Valla burda oyle seyler okudum ki adetinden 1 hafta sonra bile test yaptirip negatif cikan ama aslinda hamile olan falan o yuzden hicbisey olmaz diyemiyorum :))
Ayy inşallah benimki de öyledir hiç böyle bişey duymamıştım negatif çıkıp aslında hamile olan ha! İlginç ama umut verici

Kızlar benimm 5 gün geçmişti bata hcg 1974 çıktı. 2 gün sonra ki sonuç 3690 kese 2mm zor göründü ama sonuç yüksekliğine göre kese küçük 4haftalıkmış. Acaba çoğul gebelik olabilir mi bilgisi olan var mı

Merhaba,
ben ilişkiden 1 hafta sonra beta hcg yaptırdığımda değer 0,46 idi dr. Negatif dedi ama reglime daha 15 gün vardı regl olmam gereken gün eczaneden 1 kere test aldım oda negatifdi, geçtiğimiz pazartesi beta hcg sonucu 786 idi 2 gün sonra bugün 3070 keseye benzeyen 3.8mm bişe görünüyor Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin ilişki tarihime göre 3 haftalık ve inşAllah yavrum sağlıklıdır

Bes gun gecıkmem var benım de dun kan testı yaptrdım negatıf cıktı ama adet olmuyorum mıde bulantısı bel agrısı var olabılır mı gercekten ya negatıf cıkıp daha sonra pozıtıf olanlar oldu mu

merhaba bugün adetimin 3.günü geceli. adetimin ilk gününden itibaren kahve lekelenmem devam ediyor. cok değil ama bariz şekilde. dün 2. günü yani testte pozitif gördüm ve kan verdim. sonucum 6.33 cıkmıs anlamıyorum pek değerlerden ama doktor sonucumun düşük oldugunu söyledi ama yumurta takibi yapmıstık bugün yumurtam catlayalı 15.günüm sizce değerim normal mi doktor düşük olabilir diyince cok korktum. testi bi kaç gün sonra tekrarlıcaz ona göre son durum belli olucak dedi. cok endişeliyim... 3 senedir bekliyorm çnkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…