- 2 Mart 2015
- 184
- 67
- 18
- 36
Canim gebelik var ama degerin biraz dusuk. İki gun sonra tekrarlarsan yukselmesi bekleniyor sen kendini yormamaya calis su gunler. Allah gonlune gore versin insallahmerhaba bugün adetimin 3.günü geceli. adetimin ilk gününden itibaren kahve lekelenmem devam ediyor. cok değil ama bariz şekilde. dün 2. günü yani testte pozitif gördüm ve kan verdim. sonucum 6.33 cıkmıs anlamıyorum pek değerlerden ama doktor sonucumun düşük oldugunu söyledi ama yumurta takibi yapmıstık bugün yumurtam catlayalı 15.günüm sizce değerim normal mi doktor düşük olabilir diyince cok korktum. testi bi kaç gün sonra tekrarlıcaz ona göre son durum belli olucak dedi. cok endişeliyim... 3 senedir bekliyorm çnkü..
Canim gebelik var ama degerin biraz dusuk. İki gun sonra tekrarlarsan yukselmesi bekleniyor sen kendini yormamaya calis su gunler. Allah gonlune gore versin insallah
acı gerçeği söyleyeyim mi benim değerim 6 çıktığında düşüğüm başlamıştı kimyasal yani...tek farkı biraz daha ağrılı adet dönemi...ama şunu da düşünebiliriz geç döllenme..eğer ki geç döllenme ise daha az bir süre geçmiş adetinizden 15 gün geçtiğinde değerleriniz çaaaat diye katlanabilirinşallah canımmm
acı gerçeği söyleyeyim mi benim değerim 6 çıktığında düşüğüm başlamıştı kimyasal yani...tek farkı biraz daha ağrılı adet dönemi...ama şunu da düşünebiliriz geç döllenme..eğer ki geç döllenme ise daha az bir süre geçmiş adetinizden 15 gün geçtiğinde değerleriniz çaaaat diye katlanabilir
benim geçtiğimiz yıl nisan ayında adete bir gün kala baktı adet olmazsan iki gün sonra gel dedi şüpheli değerin var dedi 6 için sabahına söküldüm..öbür ay gebe kaldım geç döllenme dediler değerim adetten 4 gün sonra 65 di ,onda da kalbi durdu kürtaj oldum işte..dünde kan verdim değerim 18 miş daha görmedim adetime 6 gün kala ki değerim..eğer ki bat günüm 144 ü geçerse yükseliyor demektir yoksa gene kimyasal olacak demektir yani şu an gebeyim ama resmileşmedi..her şey nasip kısmet.tabiki herseye hazırlıklı olmak gerek hersey allahtan , bugün adetimin 3 .günü işte sadece akıntım var bariz renkli az. ara ara da batma ve sızlamalar... inşallah birsey olmaz... sizin hemen mi basladı düşük
Canım geç döllenme olmuştur, o yüzden zor görmüş olabilir. Yoksa değerlerin gayet güzel maşallahKızlar benimm 5 gün geçmişti bata hcg 1974 çıktı. 2 gün sonra ki sonuç 3690 kese 2mm zor göründü ama sonuç yüksekliğine göre kese küçük 4haftalıkmış. Acaba çoğul gebelik olabilir mi bilgisi olan var mı
Zaten ilişkiden 1 hafta sonra çıkmaz canım. En az 10 gün falan geçmesi lazım ve hatta en kesin adet tarihinde çıkar. Senin de öyle olmuş maşallahMerhaba,
ben ilişkiden 1 hafta sonra beta hcg yaptırdığımda değer 0,46 idi dr. Negatif dedi ama reglime daha 15 gün vardı regl olmam gereken gün eczaneden 1 kere test aldım oda negatifdi, geçtiğimiz pazartesi beta hcg sonucu 786 idi 2 gün sonra bugün 3070 keseye benzeyen 3.8mm bişe görünüyor Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin ilişki tarihime göre 3 haftalık ve inşAllah yavrum sağlıklıdır
Canım lekelenme olunca biraz riskli oluyor. Kendini çok zorlama, dinlen.. Normalde adet tarihin geçince, değerin daha yüksek çıkması bekleniyor. Ama eğer geç döllenme olduysa değerin katlanarak artacaktır. Geç çatlamış olabilir mi yumurtan? İnşallah hamilesindir canım, ama değilsen de ne olur hayırlısı buymuş diye düşün.. Çok az kalmış.. Kavuşacaksın inşallahhh bebeğineemerhaba bugün adetimin 3.günü geceli. adetimin ilk gününden itibaren kahve lekelenmem devam ediyor. cok değil ama bariz şekilde. dün 2. günü yani testte pozitif gördüm ve kan verdim. sonucum 6.33 cıkmıs anlamıyorum pek değerlerden ama doktor sonucumun düşük oldugunu söyledi ama yumurta takibi yapmıstık bugün yumurtam catlayalı 15.günüm sizce değerim normal mi doktor düşük olabilir diyince cok korktum. testi bi kaç gün sonra tekrarlıcaz ona göre son durum belli olucak dedi. cok endişeliyim... 3 senedir bekliyorm çnkü..
Canım benim ablam doktor ve 3 ay sonra koruyuculuğunun başladığını söylüyordu. Arkadaşlarım da evlenmeden 3 ay önceden hapa başlamışlardı. Ben migreni tetikliyor diye bırakmak zorunda kalmıştım ama ben de başlamıştım 3 ay önceden. Başka bir korunma yöntemi olmadan, ilk aydan haplara güvenmiyorlar. Sen hem ilk aydan güvenmişsin, hem aksatmışsın, bir de üstüne tam yumurtlama günlerinde ilişkiye girmişsin, sanki bebek istiyor gibi. Bence durumun riskli canım.. Eğer istemiyorsan en azından o günleri es geçseydiniz. Yani biz 1 yıl uğraştıktan sonra Allah nasip etti, ama kimisinin de ilk aydan oluyor.. Risk olduğu kesin. Kısmet neyse o olacak.. Olması çok mu kötü olur? Belki nasibi budur.. Belki de olmayacak.. Artık bekleyeceksin mecbur. Allah hayırlısını versin inşallah.. Gönlünüze göre olsun.Dogum kontrol haplarinin ilk ay koruyuculugu ile ilgili bilgisi olan var mi? Bazi yerlerde hemen korur diyor bazi yerlerde ilk ay koruma dusuk yaziyor. Ben bu ay icmeye basladim. Saatlerini 1-2 saat aksattigim oldu. Hatta 1 gun unuttum. Ertesi gun 12-13 saat sonra aldim. Ve o gun ve sonraki gun esimle iliskimiz oldu yani adet baslangicimin 13 ve 14. Gunlerinde. Durumum riskli mi sizce? Su an 1 tane hapim kaldi bugun bitiyor ilk kutu. Normalde hala kullandigim icin adet oncesi belirtilerim olmamasi lazim ama benim bikac gundur kasiklarimda cok batmalar oluyor. Zaten kullanmadigim zaman da batma olmaz o gun agri olur sadece. Bilgisi olanlar yardim edebilir mi??
aslinda ben istiyorum ama kasitli olmadi unutmalar aksatmalar ben ilk aydan koruyor diye biliyordum iliskiden sonra aklima takildi acaba diye o zaman arastirdim. Hep hayirli zamanda gelsin bebek diye dua ettim. Esim yaz sonu gibi istiyor herhalde hadi diyince kesin olacak zannediyor :) hayirlisi olsun artikCanım geç döllenme olmuştur, o yüzden zor görmüş olabilir. Yoksa değerlerin gayet güzel maşallahÇoğul gebelik olduğunu sanmıyorum canım. Allah gönlünüze göre versin, belli de olmaz tabi..
Zaten ilişkiden 1 hafta sonra çıkmaz canım. En az 10 gün falan geçmesi lazım ve hatta en kesin adet tarihinde çıkar. Senin de öyle olmuş maşallahBir de bebişlerin haftası son adetinin ilk gününden başlayarak hesaplanıyor. Son adet tarihi ne zamandı? Seninki yaklaşık 5-6 haftalık oluyor sanıyorum. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
Canım lekelenme olunca biraz riskli oluyor. Kendini çok zorlama, dinlen.. Normalde adet tarihin geçince, değerin daha yüksek çıkması bekleniyor. Ama eğer geç döllenme olduysa değerin katlanarak artacaktır. Geç çatlamış olabilir mi yumurtan? İnşallah hamilesindir canım, ama değilsen de ne olur hayırlısı buymuş diye düşün.. Çok az kalmış.. Kavuşacaksın inşallahhh bebeğinee
Canım benim ablam doktor ve 3 ay sonra koruyuculuğunun başladığını söylüyordu. Arkadaşlarım da evlenmeden 3 ay önceden hapa başlamışlardı. Ben migreni tetikliyor diye bırakmak zorunda kalmıştım ama ben de başlamıştım 3 ay önceden. Başka bir korunma yöntemi olmadan, ilk aydan haplara güvenmiyorlar. Sen hem ilk aydan güvenmişsin, hem aksatmışsın, bir de üstüne tam yumurtlama günlerinde ilişkiye girmişsin, sanki bebek istiyor gibi. Bence durumun riskli canım.. Eğer istemiyorsan en azından o günleri es geçseydiniz. Yani biz 1 yıl uğraştıktan sonra Allah nasip etti, ama kimisinin de ilk aydan oluyor.. Risk olduğu kesin. Kısmet neyse o olacak.. Olması çok mu kötü olur? Belki nasibi budur.. Belki de olmayacak.. Artık bekleyeceksin mecbur. Allah hayırlısını versin inşallah.. Gönlünüze göre olsun.
E canım o zaman inşallah olmuştur yaa :)) Yaz sonuna da ne kaldı ki zatenaslinda ben istiyorum ama kasitli olmadi unutmalar aksatmalar ben ilk aydan koruyor diye biliyordum iliskiden sonra aklima takildi acaba diye o zaman arastirdim. Hep hayirli zamanda gelsin bebek diye dua ettim. Esim yaz sonu gibi istiyor herhalde hadi diyince kesin olacak zannediyor :) hayirlisi olsun artik
Amin canim insallah senin de saglikli sekilde kucagina almak nasip olsunE canım o zaman inşallah olmuştur yaa :)) Yaz sonuna da ne kaldı ki zatenYa insan zaten hemen olacak sanıyor. He olan da var, o ayrı ama.. Mesela benim de eşim ilk 1-2 ay tedirgindi biraz ay acaba erken mi şu bu diye, bir kaç ay olmayınca o da iyice istemeye başladı :)) 1 sene sonra geldi bebek :) Öyle planlı olmuyor her şey.. Hemen olsun, çıksın aradan Şanslılardansınızdır inşallah canım Rahat olunca, beklemeyince olma ihtimali daha yüksek.. Hadi hayırlısı
İnşallah canım :) Saol..Amin canim insallah senin de saglikli sekilde kucagina almak nasip olsun
Amin amiinn :)) Ne güzel duygular di miiÇok tatlı haberler paylaşımlarrr... Ben de buraya korkuyla bişiler yazdığım zamanları hatırladım şimdi... Hcg Değerlerim tavan yapmıştı... Ne günlerdi... Rabbim isteyen her kadına nasip etsin bu güzel duyguyu.. Hiçbir kadını mahrum etmesin bu duygudan... Gebe olanlar da miniklerini kucağına hayırla sağlıkla alsınlar inşallah..
Amin amiinn :)) Ne güzel duygular di miiİnşallah biz de yıllar sonra böyle dicez :)) Sizin de bebeğinize sağlık mutluluk dilerim
AayyyyyKesinlikle çok güzel... 4 ay önce anne oldum ben de... Dünyada böyle tutkulu bir aşk yok annenin bebeğine duyduğu gibi...
AayyyyyÇok heyecanlı çook güzeeellll Darısı başımıza ve tüm isteyenlere de olsun inşallaahh
Canım işte böyle erken yapınca emin olunmuyor. Adet gününü beklemek en iyisi. Adet gününde yaptır. İnşallah hamilesindir..Merhaba arkadaşlar ,, bende anne olmak isteyenler kervanındayım. Adetime 4 gün olmasına rağmen dayanamayıp salı günü kan testi yaptırdım.sonuç. 4,4 çıktı. doktor şüpheli dedi . adet günümün geçmesini beklemem gerektiğini söyledi. ama tabii zaman pek geçmiyor. bide adet olucakmış gibi belirtiler yaşıyorum. hayırlısı tabii, hayırlısı neyse o olsun. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?