Adet oldum artık önümüzdeki aya umutlar...Ayy inşallah benimki de öyledir hiç böyle bişey duymamıştım negatif çıkıp aslında hamile olan ha! İlginç ama umut verici
Merhaba. 28 günde adet oluyorsun sanırım. Eğer öyle ise bu aşağıdaki hesaplama hamile kalman için elverişli günleri bulmana yardım edecektir.Kızlarrr merhaba küçük sorularım olucak yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdi son adet tarihim 11 Şubat ve beklenen adet tarihim de 11 mart bu aralıkta birlikte olduğumuz günler 18,20,21,25 tarihleri... Şimdi dün adetime bir hafta kala dayanamayıp kan testi yaptırdım.. ve beta hgc 1.0 çıktı.. Ama bir hafta var geç döllenme dedikleri şey olabilir mi sizce birlikte olduğum tarihleride yazdım? Yada yükselir mi değer çok merak ediyorum kızlar böyle bişi yaşayan var mı aranızda..
Canım benim ilgine yüreğine sağlık teşekkür ederim:) bana küçükte olsa bi ümit verdin.. evet 28 günde bir adet oluyorum ve tam yumurtlama dönemlerinde birlikte olduk. kanda 1.0 çıkınca baya üzüldüm Allah hayırlısını versin hepimiz içinn :)Merhaba. 28 günde adet oluyorsun sanırım. Eğer öyle ise bu aşağıdaki hesaplama hamile kalman için elverişli günleri bulmana yardım edecektir.
"Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)"
Bu siteden aldım: http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html Adet döngüsü farklı olanlar da hesaplayabilir. Burada otomatik hesaplama var.
Burdan demek istediğim şey senin yumurtlama günün tam ayın 25'i görünüyor. Erken olursa diye bundan 2-3 gün önce, geç olursa diye de bundan 5-6 gün sonraya kadar gün aşırı ilişkide bulunmanız şansı arttırırdı. Eğer adetlerin düzenliyse ve bir kayma olmamışsa, 21'inde ve 25'indeki ilişkiden gebe kalmış olabilirsin. Tabi erken yumurtlama olmuşsa 18-20'de de olmuş olabilir.
İlişkiye girdiğiniz günler belli olduğu için geç döllenme olmaz canım. Zaten en son 25'inde ilişki olmuş. Buna göre döllenme en geç 27'sinde falan olmuş olabilir. Sen testi çok erken yaptırmışsın. Hamileysen bile düşük çıkar zaten. 1 hafta kala zamanında döllenme bile olsa kanda çıkmaz. İlişkiden sonra en az 10 gün geçince kanda çıkar ki test için en garantisi adet tarihinin geçmesini beklemek, ya da en iyi ihtimalle adetine bir kaç gün kala yaptırmak. Yani bu değer hala yükselebilir. İnşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin. Hamile değilsen de bu yukarıdaki hesabı dikkate alarak denersiniz bir dahaHayırlısı olsun..
Rica ederim canımCanım benim ilgine yüreğine sağlık teşekkür ederim:) bana küçükte olsa bi ümit verdin.. evet 28 günde bir adet oluyorum ve tam yumurtlama dönemlerinde birlikte olduk. kanda 1.0 çıkınca baya üzüldüm Allah hayırlısını versin hepimiz içinn :)
Rica ederim canımHayırlısıyla kavuşursun inşallah..
Bu ay olmazsa eğer, elbette en güzel zamanda illa ki olacak.. Olumlu düşün
Daha çok yeni hamileyim canımcanımmm saoll sende var mı çocukk:))
Aynen öyle önce olsun diye dua ediyosun sonra sağlıcakla devam etsin diye dua ediyorsunDaha çok yeni hamileyim canımAllah sağlık versin, 8 haftalık Kalp atışlarını dün duyduk daha. Önce olsun diye dua ediyorsun, sonra aman sağlıkla devam etsin diye.. Hep endişeler.. Böyle böyle devam edecek herhalde :))
Canım ben sana söylemiştimMerhabalarBende dün Beta hcg testi yaptırdım 127,33 çıktı tam adet günümde ? Biraz düşük değil mi ?
Düşük falan değil canım:Aynen öyle önce olsun diye dua ediyosun sonra sağlıcakla devam etsin diye dua ediyorsunBeta hcg değerim düşük mü diye düşünüyorum şu an da
ay hayırlısı olsun canımmm:)) çok mutlu oldum Allahm sağ salim kavuştursun sizi.. peki belirtilerin neydi tatlım ve ne kadar süre deneyip hamile kaldın benim ilk denemem bu ay :)Daha çok yeni hamileyim canımAllah sağlık versin, 8 haftalık Kalp atışlarını dün duyduk daha. Önce olsun diye dua ediyorsun, sonra aman sağlıkla devam etsin diye.. Hep endişeler.. Böyle böyle devam edecek herhalde :))
Galiba hala inanamıyorum ondan oluyor bundan hepDüşük falan değil canım:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
4 haftalık hamilesin
Çok saol canım, amiinnnay hayırlısı olsun canımmm:)) çok mutlu oldum Allahm sağ salim kavuştursun sizi.. peki belirtilerin neydi tatlım ve ne kadar süre deneyip hamile kaldın benim ilk denemem bu ay :)
Galiba hala inanamıyorum ondan oluyor bundan hepdely valla bir tanesin Ama dediğin gibi yarın bi test yaptırcam yine.
Ben yaşadım canım, en güzeli adet tarihinin geçmesini beklemek en iyi sonucu beta hcg veriyor ilk yaptırdıktan 2 gün sonra değerin 2'ye katlaması gerekiyor ben ilişki günümü bildiğim için 3 haftalık gebelik yaşıyorum hcg değerim sağlıklı ama kahverengi lekelenme ile seyreden sancı ve batmalar var dr. Bugün progestan 200 başlattı henüz sağlıklı mı olduğu usg görünmüyor ama endişe beni mahvediyor en iyisi rahat olmak Allah gönlüne göre versin inşAllahKızlarrr merhaba küçük sorularım olucak yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdi son adet tarihim 11 Şubat ve beklenen adet tarihim de 11 mart bu aralıkta birlikte olduğumuz günler 18,20,21,25 tarihleri... Şimdi dün adetime bir hafta kala dayanamayıp kan testi yaptırdım.. ve beta hgc 1.0 çıktı.. Ama bir hafta var geç döllenme dedikleri şey olabilir mi sizce birlikte olduğum tarihleride yazdım? Yada yükselir mi değer çok merak ediyorum kızlar böyle bişi yaşayan var mı aranızda..
kan değrrin ne çıktı canım?Arkadaşlar 1 Şubat adet tarihim 3 martta doktora gittim alttan muayene etti rahmin kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi kan verdim bişey çıkmadı bugün sanki adet olmuşum gibi belim çatlıyor tuvalete girip çıkıp bi hal oldum acaba adet oldum mu diye kanı erken vermiş olabilir miyim gidip bi daha versem mi acaba ağrıdan duramıyorum da ilaç içsemiçemiyorum arada derede kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?