Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

anladım canım hayırlı olsun:) yani bir hafta önce yaptırılan test sonucu 1.0 yükselme olur mu bilemiyorum seninkide mi az değer vermişti?

bence kan için bekle bu arada ben alttan baktırmaya karşıyım ilk başlarda çünkü yengeme aynı oldu alttan baktı eve geldiğinde kanaması başladı ondan beridir ilk aylar da alttan baktırmaya hep korkmuşumdur.

kızlar 2 gün önce adete 6 gün kala 18 hcg 4 gün kala yani bugün başka özel bir hastanede tabi 55,72 geldi..değer fazla mı yoksa hastane farkı mı?

kızlar 2 gün önce adete 6 gün kala 18 hcg 4 gün kala yani bugün başka özel bir hastanede tabi 55,72 geldi..değer fazla mı yoksa hastane farkı mı?
kesinlikle hastane farkı canım gözün aydın benim kuzenime hastane kan tahlili düşük değer diyo özel hastaneye gidiyo ve 4 haftalık hamile böyle oluyo yani ayyyyyyyyy çok sevindim senin adına :)

sağol bebeğim arkamdan geleceksin bekliyorum
amin canım inşallah Rabbim inşallah sıkıntısız bir şekilde şu bir kaç ayı ataltmana yardım eder , kucağına almayı nasip eder bence kimseye söyleme hamile bile olsan 2-3 ay bekle herkez herşeyi çok göz önünde yaşıyo 1 aylıkken hamile olduğunu tüm sülaleye söylüyo bak ben nazara aşırı inanırım inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer .

bana mı diyorsun geçen sene tam da dediğini yaşadım...inanır mısıın beni tanımayan sizler biliyorsunuz aileme söylemedim..çünkü geçen sene bir söyledik ama kimseye daha demeyin dedik günü geçmedi ki 7 düvel duymuştu..ee zaten arkasına da düşük başlamıştı kalbi durdu...

Bak görüyon mu keşke hiç söylemeseydin bence ilk 3 ay kimseye söyleme ailene bile insan belki zor tutar içinde ama olsun bak bir laf vardır nazar hayvanı kazana insanı mezara götürür derler o yüzden bu sefer inşallah hiç birşey olmayacak dua da edelim bol bol

Canim ben de senin gibi, 1 Şubat son adet tarihim. Bugün kan tahlili yaptırdım, beta hcg 11,5 çıktı. Yani daha çok yeni. Dün baktirsaydim belki de cikmayacakti. Kadin dogumcu haftaya bi daha yaptır dedi. Yani pozitif ama daha çooook küçük

canım bişi dicem hamilelik kanda ne zaman çıkıyo

Ovulasyon gününe göre değişir... ovulasyondan yaklaşık 9-10 gün sonra...
ya benim durum biraz değişik yaa canım ben 2 gün adet oldum 3.gün kesildü 4.gün kahve leke ama cok az acaba kist falan mı var doktora da korkuyom hayatımda hiç başıma gelmedi 6 gün adet olurum genelde de 28 ile 26 gün arası değişir bende böyle olunca kan verdim <2 yazıyodu eşimle 24 şubatta birlikde olduk 28 indede adetim bu şekilde olunca acaba dedim... hamilemi kaldım ama kanda çıkmadı

Bi kadın dogumcuya git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…