- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
yok canım kontrole gitmedim hiç 1 kere gittim evlendiğimde çok çok utandım 1 cm miyonun var dedi başka bişey yok dedi ama şimdi korkmaya başladım sonradan çıkıyor ya bişeyler kist falan çok utanmıştım o yüzden gitmeye çekiniyomDuzenli kontrole gitmiyor musun?
Evet canım.. Adet ağrısı gibi ağrılar çok normal. Aralıksız devam etmesin ve kanaman olmasın yeter ki.. Zaten kontrole gittiğinde doktorun da söyler.. Hayırlı olsun inşallahmrb bn bayadır girmiyodum bnm beta hcg degerim 735.7 cıktı ama hala inanamıyorum hafif agrılarım oluyor normalmi
birdahaki adeti beklim diyorum gene aynı olursam yapacak birşey yok gitcez artık doktoraYa da biraz daha bekle... bi kan testi daha yaptır?
beta hcg degerim 735.7 sizce iyimi cevap vern olurmu acaba
Belki gec olucak cevabim ama ben 6+4 de duydum canim kalp atisiniKızlar bişey sorcam kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba
Gayet guzel canim tebrikler hamilesin saglikla al bebisini kucagina.. o agrilarda cok normal kanama olmadigi surece normal canim bendede olmustu sonra zamanla gecicek agrilarin insallahbeta hcg degerim 735.7 sizce iyimi cevap vern olurmu acaba
Bende senin gibi düşünüyorum aynı gün Sabah ve Öğlen Beta hcg test yaptırdım. Birisi 127,33 Birisi 118,54 çıktı. Doktora neden diye sorduğumda doktorum; Labaratuvarlar arası fark olabilir dedi. Bilmiyorum seninkide öyle olabilir.kızlar 2 gün önce adete 6 gün kala 18 hcg 4 gün kala yani bugün başka özel bir hastanede tabi 55,72 geldi..değer fazla mı yoksa hastane farkı mı?
sağol cnm bende 6+6 Duydum :) teşekkürler cevabın içinBelki gec olucak cevabim ama ben 6+4 de duydum canim kalp atisini
Masallah canim saglikla al kucagina seninle ayni donemde alicaz sanirim bebisleri kucagimizasağol cnm bende 6+6 Duydum :) teşekkürler cevabın için
Amin cnm sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi inşallahMasallah canim saglikla al kucagina seninle ayni donemde alicaz sanirim bebisleri kucagimiza
değerin gayet güzel ağrıların olması da normal Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin gözün aydınmrb bn bayadır girmiyodum bnm beta hcg degerim 735.7 cıktı ama hala inanamıyorum hafif agrılarım oluyor normalmi
Merhaba ben de senin gibi adetim 2-3 gün geçince kan testi yaptım dün, 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam. İnşallah hamileyizdir.merhaba bugün adetimin 3.günü geceli. adetimin ilk gününden itibaren kahve lekelenmem devam ediyor. cok değil ama bariz şekilde. dün 2. günü yani testte pozitif gördüm ve kan verdim. sonucum 6.33 cıkmıs anlamıyorum pek değerlerden ama doktor sonucumun düşük oldugunu söyledi ama yumurta takibi yapmıstık bugün yumurtam catlayalı 15.günüm sizce değerim normal mi doktor düşük olabilir diyince cok korktum. testi bi kaç gün sonra tekrarlıcaz ona göre son durum belli olucak dedi. cok endişeliyim... 3 senedir bekliyorm çnkü..
tesekkür ederim cok sagol insallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucagımızaEvet canım.. Adet ağrısı gibi ağrılar çok normal. Aralıksız devam etmesin ve kanaman olmasın yeter ki.. Zaten kontrole gittiğinde doktorun da söyler.. Hayırlı olsun inşallahAllah kucağına almayı da nasip etsiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?