Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayy inşallah vardır ya pazartesiye randevu aldım vakit geçmiyor hergün test yapmaktan usandım

Duzenli kontrole gitmiyor musun?
yok canım kontrole gitmedim hiç 1 kere gittim evlendiğimde çok çok utandım 1 cm miyonun var dedi başka bişey yok dedi ama şimdi korkmaya başladım sonradan çıkıyor ya bişeyler kist falan çok utanmıştım o yüzden gitmeye çekiniyom

mrb bn bayadır girmiyodum bnm beta hcg degerim 735.7 cıktı ama hala inanamıyorum hafif agrılarım oluyor normalmi
Evet canım.. Adet ağrısı gibi ağrılar çok normal. Aralıksız devam etmesin ve kanaman olmasın yeter ki.. Zaten kontrole gittiğinde doktorun da söyler.. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı da nasip etsiinn

kızlar 2 gün önce adete 6 gün kala 18 hcg 4 gün kala yani bugün başka özel bir hastanede tabi 55,72 geldi..değer fazla mı yoksa hastane farkı mı?
Bende senin gibi düşünüyorum aynı gün Sabah ve Öğlen Beta hcg test yaptırdım. Birisi 127,33 Birisi 118,54 çıktı. Doktora neden diye sorduğumda doktorum; Labaratuvarlar arası fark olabilir dedi. Bilmiyorum seninkide öyle olabilir.

kızlar selam bende yeni katıldım aranıza, gecen ay 3 de regl olmuştum bu ay 5 de kanda hamileliğe baktırdım 1.20 çıktı sizce hamle olabilirmiyim

mrb bn bayadır girmiyodum bnm beta hcg degerim 735.7 cıktı ama hala inanamıyorum hafif agrılarım oluyor normalmi
değerin gayet güzel ağrıların olması da normal Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin gözün aydın

Arkadaşlar doktora gittim alttan baktı dedi ki rahmin bayagg kalinlasmis gebeeee olma ihtimalim yüksek dedi bende oazsam gebe yumurtlama dönemim ne deyince 88liyim ben yaşın daha küçük kesinlikle onlara takılma bir yıl deneyin olmazsa o zaman sorun vardır dedi ınş hamileyimdirya

Merhaba ben de senin gibi adetim 2-3 gün geçince kan testi yaptım dün, 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam. İnşallah hamileyizdir.

Kızlar bana yardım edin ne olur geçen Perşembe yumurtlama günümü eminim çünkü doktora gittim kontrol etmişti. Çatladınız gün yani Perşembe ve cuma ilişkiye girdik bugün yumurtlamamın üstünden 9 gün geçti kanda baktırdım 7.3 çıktı sizce yükselir mi yoksa kimyasal mı çok korkuyorum

tesekkür ederim cok sagol insallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…