- 14 Ocak 2007
- 252
- 18
- 643
Tebrikler canım değer,n çok güzel, sağlıkla gelsin bebişinBugün kan testi yaptırdım 786,2 çıktı bu hamilelik sayısı dimi hala inanamıyorum pazartesi doktora gideceğim ne olur bilenler söyler mi?
Merhaba ben de senin gibi adetim 2-3 gün geçince kan testi yaptım dün, 11,5 çıktı. Pazartesi tekrarlıycam. İnşallah hamileyizdir.
Çok teşekkür ederim sağolunnnnTebrikler canım değer,n çok güzel, sağlıkla gelsin bebişin
tebrikler canim hamilesin daha cok yeni die deger dusuk cikmis iki gunde iki katina artmasi gerekiyo..Kızlar bana yardım edin ne olur geçen Perşembe yumurtlama günümü eminim çünkü doktora gittim kontrol etmişti. Çatladınız gün yani Perşembe ve cuma ilişkiye girdik bugün yumurtlamamın üstünden 9 gün geçti kanda baktırdım 7.3 çıktı sizce yükselir mi yoksa kimyasal mı çok korkuyorum
Ay inşallah canım ya çok Sağol cevap verdiğin için. Senin de ne Murad'ın varsa versin Allah'ım. Yarın iki katına çıkmış olur inşallah.tebrikler canim hamilesin daha cok yeni die deger dusuk cikmis iki gunde iki katina artmasi gerekiyo..
Benim tekrarlamama gerek kalmadı. Adet oldum bugüninşallah canım bende cuma tekrar verdim kan senin gibi 11,51 cıktı değerlerim. pazartesi tekrarlıycam.. ama cok korkuyorum
Bugün kan testi yaptırdım 786,2 çıktı bu hamilelik sayısı dimi hala inanamıyorum pazartesi doktora gideceğim ne olur bilenler söyler mi?
Benim tekrarlamama gerek kalmadı. Adet oldum bugün
Adet günüm geçmişti evet, ama bugün bildiğin adet oldum...adet günün gecmemişmiydi canım ? nasıll adet oldun
Adet günüm geçmişti evet, ama bugün bildiğin adet oldum...
Idrar testi yapmamıştım. Ama 11,5 pozitif, evet. Kimyasal bi gebelik olmuş oldu, yerlesemeden gitti yavrucakkimyasalmıydı acaba hay allah bende korktum şimdi :/ ama pozitif değilmiydi sonuçların ? idrar testi yapmışmıydın ?
Idrar testi yapmamıştım. Ama 11,5 pozitif, evet. Kimyasal bi gebelik olmuş oldu, yerlesemeden gitti yavrucakseninki öyle olmaz insallah canım, bugün de sorunsuz gectiyse, yarınki beta hcg değerin de artmış olur inşallah
Basın sağolsun, Allah rahmet eylesin. İnşallah yarın güzel haber ile dönersininşallah cnmbuna cok ihtiyacım var... annemi kaybedeli bir hafta oldu ... buna cok ihtiyacm var
Bu ay ikimizi de es geçmedi şu kırmızılarBenim tekrarlamama gerek kalmadı. Adet oldum bugün
AminBu ay ikimizi de es geçmedi şu kırmızılarbir dahaki aya nasip olur inşallah
Amin canim hepimizin muradini versin rabbim insallah. Gonlunu ferah tut stres yapma bebisin geliyo insallahAy inşallah canım ya çok Sağol cevap verdiğin için. Senin de ne Murad'ın varsa versin Allah'ım. Yarın iki katına çıkmış olur inşallah.
Inşallah canım ya iki kürtajdan sonra ilaç gibi gelecek :)Amin canim hepimizin muradini versin rabbim insallah. Gonlunu ferah tut stres yapma bebisin geliyo insallah
Sağlıklı sıhhatli rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah...Evetttttt 5 haftalik hemdeeee :)) benimde 725.3 cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?