Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar merhaba sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim durumu kısaca belirteyim doktora gittiğimde kese görülmediğinden dış gebesin dedi morelimi alt üst etti detaylarıyla yazmıyorum farklı bir doktora gittiğimde vajinadan ultrasona soktuğunda kese görüldü ve boyu 0,77 çıktı fakat değerlerimin yavaş arttığını söyledi size değerlerimi paylaşsam benımle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz değerlerim çokmu anarmal sizce teşekkür ederim

bhcg değerleri
03.03.2015: 1152,88
05.03.2015 1613,38
07.03.2015 2456,25

peki şuan kaç haftalık oluyorsunuz acaba??

2 günde değerinin en az 2 katına çıkması lazim, sanırım sağlıklı bi gebelik değil, ya kendiliğinden düşer ya da doktor kürtaj yapar. Moralini bozmak istemiyorum ama yazdığın kan değerlerinin anlamı bu...

canım üzülme benim kuzenime hamile değilsin dedi ultrasonla baktı bişeyok dedi idrar tatlili negatif falan sonra kuzenim kan tahlili de yaptırdı hamileymiş sonra istemeye istemeye alttan baktırdı hamileliğin ilk dönemlerinde çok sakıncalıymış alttan bakmak çoook ufacık bir kese dedi kan değeri de seninki gibiydi ama çok kanama oldu doktor kesin düşecek falan dedi ama şuan 8 aylık bebeğini doğurmasına az kaldı Allaha şükür problemi de yok yani öle kendini üzüpte strese sokma sıkıntı ve stresten tutunacağı varsada düşer moralini çok iyi tut ve kesinlikle yat dinlen çok fazla yorma kendini..

Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Sat 7 şubat bugün doktora gittim daha yeni kese Görünmez dedi. Kan tahlili verdi Beta hcg 5246 çıktı. Doktora sonucu yarın göstericem ama çok korkuyorum ya. 25 günde bir adet oluyorum bi de

Hayirlisi i

Hayirlisi olsun canim bebiss geliyor :)) bayaa yuksek cikmis degerin eger ozel hastanye gdersen ultrasonla bakiyorlar ve senin kese muhtemelen gorunur. :)

gözün aydın canım... kesenin gözükmesi lazım artık

Hayirlisi i

Hayirlisi olsun canim bebiss geliyor :)) bayaa yuksek cikmis degerin eger ozel hastanye gdersen ultrasonla bakiyorlar ve senin kese muhtemelen gorunur. :)
Canım bugün özel hastaneye gittim ama keseyi göremedi o yüzden tedirgin oldum. Internette araştırınca iyice moralim boZuldu dış gebelik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…