- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Başın sağolsun canıminşallah cnmbuna cok ihtiyacım var... annemi kaybedeli bir hafta oldu ... buna cok ihtiyacm var
hayırlı olsun gününüzden kaç gün geçmişdi acaba bu kan testini verirken??Çok teşekkür ederim sağolunnnn
hayırlı olsun sizinle aynı dönemiz sanırım o yüzden yazmak istedim.Internette araştırdım sanırım hamilelik sayısı bu çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Takvimi bile koydum
Perceptions, canım kan sonucun ne çıktı? Meraktayim, inşallah iyi çıkmıştırinşallah cnmbuna cok ihtiyacım var... annemi kaybedeli bir hafta oldu ... buna cok ihtiyacm var
peki şuan kaç haftalık oluyorsunuz acaba??Arkadaslar merhaba sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim durumu kısaca belirteyim doktora gittiğimde kese görülmediğinden dış gebesin dedi morelimi alt üst etti detaylarıyla yazmıyorum farklı bir doktora gittiğimde vajinadan ultrasona soktuğunda kese görüldü ve boyu 0,77 çıktı fakat değerlerimin yavaş arttığını söyledi size değerlerimi paylaşsam benımle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz değerlerim çokmu anarmal sizce teşekkür ederim
bhcg değerleri
03.03.2015: 1152,88
05.03.2015 1613,38
07.03.2015 2456,25
2 günde değerinin en az 2 katına çıkması lazim, sanırım sağlıklı bi gebelik değil, ya kendiliğinden düşer ya da doktor kürtaj yapar. Moralini bozmak istemiyorum ama yazdığın kan değerlerinin anlamı bu...Arkadaslar merhaba sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim durumu kısaca belirteyim doktora gittiğimde kese görülmediğinden dış gebesin dedi morelimi alt üst etti detaylarıyla yazmıyorum farklı bir doktora gittiğimde vajinadan ultrasona soktuğunda kese görüldü ve boyu 0,77 çıktı fakat değerlerimin yavaş arttığını söyledi size değerlerimi paylaşsam benımle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz değerlerim çokmu anarmal sizce teşekkür ederim
bhcg değerleri
05.03.2015 1613,38
07.03.2015 2456,25
onu bilmiyorumkı morel bozukluğundan sormak aklıma gelmeedipeki şuan kaç haftalık oluyorsunuz acaba??
İnşallah dediğiniz gibi bi durum olmaz2 günde değerinin en az 2 katına çıkması lazim, sanırım sağlıklı bi gebelik değil, ya kendiliğinden düşer ya da doktor kürtaj yapar. Moralini bozmak istemiyorum ama yazdığın kan değerlerinin anlamı bu...
canım üzülme benim kuzenime hamile değilsin dedi ultrasonla baktı bişeyok dedi idrar tatlili negatif falan sonra kuzenim kan tahlili de yaptırdı hamileymiş sonra istemeye istemeye alttan baktırdı hamileliğin ilk dönemlerinde çok sakıncalıymış alttan bakmak çoook ufacık bir kese dedi kan değeri de seninki gibiydi ama çok kanama oldu doktor kesin düşecek falan dedi ama şuan 8 aylık bebeğini doğurmasına az kaldı Allaha şükür problemi de yok yani öle kendini üzüpte strese sokma sıkıntı ve stresten tutunacağı varsada düşer moralini çok iyi tut ve kesinlikle yat dinlen çok fazla yorma kendini..Arkadaslar merhaba sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim durumu kısaca belirteyim doktora gittiğimde kese görülmediğinden dış gebesin dedi morelimi alt üst etti detaylarıyla yazmıyorum farklı bir doktora gittiğimde vajinadan ultrasona soktuğunda kese görüldü ve boyu 0,77 çıktı fakat değerlerimin yavaş arttığını söyledi size değerlerimi paylaşsam benımle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz değerlerim çokmu anarmal sizce teşekkür ederim
bhcg değerleri
05.03.2015 1613,38
07.03.2015 2456,25
Perceptions, canım kan sonucun ne çıktı? Meraktayim, inşallah iyi çıkmıştır
Adet olmadiysan değerin yükselmiştir zatencanım yarın vericem kanı bugün gidemedim. ama adette olmadım.. bekliyorum...
Adet olmadiysan değerin yükselmiştir zaten
İnşallah sıkı sıkı tutunurinşallah canım rabbim herkese nasip etsin aratmasın cok zor 3 sene sonra mucize gibi geldi kaybedicem diye cok korkuyorum...
İnşallah sıkı sıkı tutunur
Öncelikle teşekkür ederim. Adet düzensizliğim vardı ama tam 28. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı. Ertesi sabah kan tahlili bu şekilde çıktı.hayırlı olsun gününüzden kaç gün geçmişdi acaba bu kan testini verirken??
Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Sat 7 şubat bugün doktora gittim daha yeni kese Görünmez dedi. Kan tahlili verdi Beta hcg 5246 çıktı. Doktora sonucu yarın göstericem ama çok korkuyorum ya. 25 günde bir adet oluyorum bi de
gözün aydın canım... kesenin gözükmesi lazım artıkKızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Sat 7 şubat bugün doktora gittim daha yeni kese Görünmez dedi. Kan tahlili verdi Beta hcg 5246 çıktı. Doktora sonucu yarın göstericem ama çok korkuyorum ya. 25 günde bir adet oluyorum bi de
Canım bugün özel hastaneye gittim ama keseyi göremedi o yüzden tedirgin oldum. Internette araştırınca iyice moralim boZuldu dış gebelik olur diyeHayirlisi i
Hayirlisi olsun canim bebiss geliyor :)) bayaa yuksek cikmis degerin eger ozel hastanye gdersen ultrasonla bakiyorlar ve senin kese muhtemelen gorunur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?