Doktor keseyi göremedi sadece rahim kalınlaşmış dedi canım. Tedirginim o yüzdengözün aydın canım... kesenin gözükmesi lazım artık
karnından baktığı için görememiştir merak etmeDoktor keseyi göremedi sadece rahim kalınlaşmış dedi canım. Tedirginim o yüzden
Evet canım karından baktı adetim geçeli 4 gün oldukarnından baktığı için görememiştir merak etme
benimde değer 6000 ken karından göremedi alttan gördü doktorum... ben hala alttan muayene oluyorum mesela...3 ayımız dolana kadar alttan muayene ediyor doktorum...Evet canım karından baktı adetim geçeli 4 gün oldu
hem ayrıca korkma... unutmaki neden korkarsan korkularınla yüzleşmek zorunda kalırsın... önceki bebişimde hep düşük olacak diye kendimi yedim korktum ve korktuğum başıma geldi... bundada korkmıycam... yiyecek ekmeği varsa bebişim Rabbimin izniyle doğacak dedim stres yapmadım v çok şükür Rabbimin izniyle iyiyiz... darısı başına canımDoktor keseyi göremedi sadece rahim kalınlaşmış dedi canım. Tedirginim o yüzden
Canım senin niye hala alttan bakıyo kibenimde değer 6000 ken karından göremedi alttan gördü doktorum... ben hala alttan muayene oluyorum mesela...3 ayımız dolana kadar alttan muayene ediyor doktorum...
doktorum ilk 3 aylık dönemde bebiş küçük olduğu için ve net görebilmek için bütün hastalarına alttan bakıyo... sorunda olmuyoCanım senin niye hala alttan bakıyo ki
Anladım canım. Allah sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsindoktorum ilk 3 aylık dönemde bebiş küçük olduğu için ve net görebilmek için bütün hastalarına alttan bakıyo... sorunda olmuyo
Adet olmadiysan değerin yükselmiştir zaten
Karından ultrasonla görünmesi için adet tarihinin üzerinden tam 1 hafta geçmiş olması lazım canım. Merak etme. Değerin gayet iyi. Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Sat 7 şubat bugün doktora gittim daha yeni kese Görünmez dedi. Kan tahlili verdi Beta hcg 5246 çıktı. Doktora sonucu yarın göstericem ama çok korkuyorum ya. 25 günde bir adet oluyorum bi de
Gözünaydıncanım 80,69 olmuş..
Canım sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Göğüsten süt gibi sıvı gelmesi prolaktin yüksekliğine işarettir ve bu da gebe kalmayı engeller, ama ilaçla kısa sürede normal seviyeye düşürülüyor ve hamile kalan da çok var. Sen hamile misin yoksa hamile olabilir miyim mi diyorsun? Eğer hamileysen de doktoruna danış canım. Her iki türlü de normal bir şey değil çünkü.arkadaşlar hamıle olan arkadaslar yardımcı olabılırmı sızdende sut kıvamında sıvı gelmısmıydı
canım sıvıdan kastım akıntı:) yanlıs belırttım ben ben doktora gozuktum ctesıde bana rahmınde kalınlasma var demıstı daha adetımede bır hafta vrCanım sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Göğüsten süt gibi sıvı gelmesi prolaktin yüksekliğine işarettir ve bu da gebe kalmayı engeller, ama ilaçla kısa sürede normal seviyeye düşürülüyor ve hamile kalan da çok var. Sen hamile misin yoksa hamile olabilir miyim mi diyorsun? Eğer hamileysen de doktoruna danış canım. Her iki türlü de normal bir şey değil çünkü.
Hahhacanım sıvıdan kastım akıntı:) yanlıs belırttım ben ben doktora gozuktum ctesıde bana rahmınde kalınlasma var demıstı daha adetımede bır hafta vr
Hayırlı olsun canim:) hamileliğin sonuna kadar sağlıklı geçer ve bebeğin de sağlıklı doğar inşallah canım... darısı da başıma tabikicanım 80,69 olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?