Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet canım karından baktı adetim geçeli 4 gün oldu
benimde değer 6000 ken karından göremedi alttan gördü doktorum... ben hala alttan muayene oluyorum mesela...3 ayımız dolana kadar alttan muayene ediyor doktorum...

Doktor keseyi göremedi sadece rahim kalınlaşmış dedi canım. Tedirginim o yüzden
hem ayrıca korkma... unutmaki neden korkarsan korkularınla yüzleşmek zorunda kalırsın... önceki bebişimde hep düşük olacak diye kendimi yedim korktum ve korktuğum başıma geldi... bundada korkmıycam... yiyecek ekmeği varsa bebişim Rabbimin izniyle doğacak dedim stres yapmadım v çok şükür Rabbimin izniyle iyiyiz... darısı başına canım

Merhabalar. Reglimden 13 gun once kasık ve bel ağrılarım olustu reglime 6 gun kala beta hcg 0.7 çıktı. Reglime 3 gun kala test yaptım negatif. Bugun regli günüm fakat olmadım mide kazinmasi ve mide yanmasi olmaya basladi vede ayaklarım çok üşüyor. Karnım şiş. Az biseycikde enf varms su ic gecer demsti acaba ondan dolayimi bu kasık agrilarim

Karından ultrasonla görünmesi için adet tarihinin üzerinden tam 1 hafta geçmiş olması lazım canım. Merak etme. Değerin gayet iyi. Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..

arkadaşlar hamıle olan arkadaslar yardımcı olabılırmı sızdende sut kıvamında sıvı gelmısmıydı

arkadaşlar hamıle olan arkadaslar yardımcı olabılırmı sızdende sut kıvamında sıvı gelmısmıydı
Canım sen hormon testlerini yaptırmış mıydın? Göğüsten süt gibi sıvı gelmesi prolaktin yüksekliğine işarettir ve bu da gebe kalmayı engeller, ama ilaçla kısa sürede normal seviyeye düşürülüyor ve hamile kalan da çok var. Sen hamile misin yoksa hamile olabilir miyim mi diyorsun? Eğer hamileysen de doktoruna danış canım. Her iki türlü de normal bir şey değil çünkü.

canım sıvıdan kastım akıntı:) yanlıs belırttım ben ben doktora gozuktum ctesıde bana rahmınde kalınlasma var demıstı daha adetımede bır hafta vr

canım sıvıdan kastım akıntı:) yanlıs belırttım ben ben doktora gozuktum ctesıde bana rahmınde kalınlasma var demıstı daha adetımede bır hafta vr
Hahha E sen de düzgün söylesene yahuu Benden gelmedi. Akıntı hep var ama sarımtrak.

canım 80,69 olmuş..
Hayırlı olsun canim:) hamileliğin sonuna kadar sağlıklı geçer ve bebeğin de sağlıklı doğar inşallah canım... darısı da başıma tabiki hayat işte, benim de 11,5 tu, senin de... ama ben daha 10 aylık evliyim, senin daha çok ihtiyacın vardı bu habere belki de... hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar testime bakarmısınız ben biş anlamadım bozuk diyen var boş diyen var birşeyler gören var nedir bu testlerden çektiğimm

Eklentiler

• IMG_20150310_110353.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…