merhabaKarından ultrasonla görünmesi için adet tarihinin üzerinden tam 1 hafta geçmiş olması lazım canım. Merak etme. Değerin gayet iyi. Allah sağlıkla devam ettirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..
max 15 dk falan sabah yaptım zaten çok zor idrar beyaza döndükaç dakika sonra 2. çizgi belirdi.
Canım bence tekrarla. Bu sağlıklı bir ölçüm olmamış. İnşallah hamilesindir..kızlar testime bakarmısınız ben biş anlamadım bozuk diyen var boş diyen var birşeyler gören var nedir bu testlerden çektiğimm
Normal şartlarda bu değer gebelik olmadığı gösterir ama adetine kaç gün var?merhaba
1.0 cıktı bnm degerım hamılemıyım ?
bn ıkı aydır adet olmuyorum sorunlu bnm adetım son ılıskıden 10 gun sonra yaptım bu kan testını dogru cıkmısmıdır sızceCanım bence tekrarla. Bu sağlıklı bir ölçüm olmamış. İnşallah hamilesindir..
Normal şartlarda bu değer gebelik olmadığı gösterir ama adetine kaç gün var?
canım yaaa dünde yaptım bak onu da atim sana 1 dkCanım bence tekrarla. Bu sağlıklı bir ölçüm olmamış. İnşallah hamilesindir..
Normal şartlarda bu değer gebelik olmadığı gösterir ama adetine kaç gün var?
Canım çok silikte olsa bir çizgi var. Kaç gün var adetine ?buda dün öğlen yaptığım test ama bozuk sanırım
canım adetim 28 martta olacak ama ben zaten 28 şubatta 2 gün adet oldum üstüne kan verdim gnegatifti acaba geç döllenme falan mı olabilir mi yaaCanım çok silikte olsa bir çizgi var. Kaç gün var adetine ?
Geç döllenme olabilir, kan testi yaptırdın mı peki ?canım adetim 28 martta olacak ama ben zaten 28 şubatta 2 gün adet oldum üstüne kan verdim gnegatifti acaba geç döllenme falan mı olabilir mi yaa
Hayırlı olsun canim:) hamileliğin sonuna kadar sağlıklı geçer ve bebeğin de sağlıklı doğar inşallah canım... darısı da başıma tabikihayat işte, benim de 11,5 tu, senin de... ama ben daha 10 aylık evliyim, senin daha çok ihtiyacın vardı bu habere belki de... hepimiz için hayırlısı olsun
bozuk bu test canım git certain al 5 lira.kızlar testime bakarmısınız ben biş anlamadım bozuk diyen var boş diyen var birşeyler gören var nedir bu testlerden çektiğimm
GözünaydınAllah sağlıkla kucağına aldırsın..
canım adetim 28 martta olacak ama ben zaten 28 şubatta 2 gün adet oldum üstüne kan verdim gnegatifti acaba geç döllenme falan mı olabilir mi yaa
ikisine de baktın mı sabahki aldığım sanki certaindi tam hatırlamıyom ama pembe paketti 5 liraydı bidebozuk bu test canım git certain al 5 lira.
inşallah canım yaaabenim adetimin 2.günü cok silik çıkmıştı canım inşallah hamilesindir.
bugün hayır kan testini 3 martta yaptırdım <2 yazıyodu doktor gebelik yok dediGeç döllenme olabilir, kan testi yaptırdın mı peki ?
certain pembe paket değildi galiba bu baktığımdan önce mi sonra mı bi bunu gördüm..ikisine de baktın mı sabahki aldığım sanki certaindi tam hatırlamıyom ama pembe paketti 5 liraydı bide
canım bu testlerin ikiside bozuk yabuda dün öğlen yaptığım test ama bozuk sanırım
2-3 gün daha geçsin tekrar yaptır bakalım kan testini, eğer geç döllenmeyse artması gerekiyor değerin.bugün hayır kan testini 3 martta yaptırdım <2 yazıyodu doktor gebelik yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?