- 31 Aralık 2010
- 738
- 292
- 133
altta canım ikisinide attım tekrar üstteki dün öğlen yaptığım alttaki sabah erken yaptığımcertain pembe paket değildi galiba bu baktığımdan önce mi sonra mı bi bunu gördüm..
üfffff sağlık ocağı uzak bize hastane randevusuz almıyo özel de çok pahalı 117 tl gene mi kancanım bu testlerin ikiside bozuk ya
sabah kan versene
peki canım çok sıkıntılı işler gerçekten2-3 gün daha geçsin tekrar yaptır bakalım kan testini, eğer geç döllenmeyse artması gerekiyor değerin.
özel de kan nasıl 117 tl yahuu 36 tl ye verdim kanı özelde...sadece hcg iste araya tam kan sayımı falan da koyuyolar galiba..üfffff sağlık ocağı uzak bize hastane randevusuz almıyo özel de çok pahalı 117 tl gene mi kan(((
yok canım ya burası çok pahalı kadıköy öyle herşeyi pahalıözel de kan nasıl 117 tl yahuu 36 tl ye verdim kanı özelde...sadece hcg iste araya tam kan sayımı falan da koyuyolar galiba..
canım kesinlikle hamilesin testte çıkmış kanda çıkmış hayırlı olsun şimdiden boşuna stres yapma yani acaba diyeMerhaba ;
Adetimin olmasına 2-3 gün kala gebelik testi yaptı 2.çizgi çok silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım.Değerler 38,75 olarak çıktı. Bende spriiel var ve doktor baktığında yerinde durduğunu söyledi. Büyük ihtimal hamile olabileceğimi söyledi.15 gün sonrasına tekrar çağırdı.ufak bi oğlum var ve ben istenmiyorum bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum. başına böyle bi olay gelen var mı daha önce hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum çok zor bi durum
ha bu arada spiral takanlar %100 korunmuyo hamile kalma şansı çok varcanım kesinlikle hamilesin testte çıkmış kanda çıkmış hayırlı olsun şimdiden boşuna stres yapma yani acaba diye
evet canım öyleymiş bende burda öğrendin kanda erken idrarda geç çıkıyomuş hatta bi komşu 2,5 ay idrar testinde çıkmamışarkadaşlarım adet öncesi testler yanılabilir felan dediler adet tarihi geçtikten sonra belli olur muş ama bilemedim kafam karışık
Canım bu da bozuk bence. Çizgi tam ortada falan çıkmış, ne biçim şey.. Yarın tekrar yap ya da kan testi yaptır. Özel laboratuvarda yaptırıyorum ben de, 36 lira. 117 olamaz canım. Öyleyse yaptırma zaten.buda dün öğlen yaptığım test ama bozuk sanırım
Canım sen buraya doğru mu yazdın? Yani adetin 28 martta mı olacak gerçekten..? Adetlerin mi düzensiz peki? 28 Martta adet olacaksan ve 28 şubatta adet olduysan şu anda daha yumurtlama günlerin oluyor, nasıl hamile olabilirsin ki ben anlmadım. 28 şubatta gerçek adet olmadığına mı inanıyorsun, o yüzden mi şüphen var?canım adetim 28 martta olacak ama ben zaten 28 şubatta 2 gün adet oldum üstüne kan verdim gnegatifti acaba geç döllenme falan mı olabilir mi yaa
Merhaba ;
Adetimin olmasına 2-3 gün kala gebelik testi yaptı 2.çizgi çok silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım.Değerler 38,75 olarak çıktı. Bende spriiel var ve doktor baktığında yerinde durduğunu söyledi. Büyük ihtimal hamile olabileceğimi söyledi.15 gün sonrasına tekrar çağırdı.ufak bi oğlum var ve ben istenmiyorum bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum. başına böyle bi olay gelen var mı daha önce hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum çok zor bi durum
Canım adet gününden birkaç gün önce negatif çıkanlara güven olmaz ve adet gününden sonra pozitife dönebilir, ama senin zaten adet gününden önce pozitif çıkmış ve değerin de sınırda değil yani. Gayet yüksek. Dolayısıyla hamilesin. Adet tarihin geçtikten 1 hafta sonra karından bakılınca kese görülür. Doktorun kalp atışını da duymak için 15 gün sonra çağırdı herhalde.. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.arkadaşlarım adet öncesi testler yanılabilir felan dediler adet tarihi geçtikten sonra belli olur muş ama bilemedim kafam karışık
Canım bu da bozuk bence. Çizgi tam ortada falan çıkmış, ne biçim şey.. Yarın tekrar yap ya da kan testi yaptır. Özel laboratuvarda yaptırıyorum ben de, 36 lira. 117 olamaz canım. Öyleyse yaptırma zaten.
Canım sen buraya doğru mu yazdın? Yani adetin 28 martta mı olacak gerçekten..? Adetlerin mi düzensiz peki? 28 Martta adet olacaksan ve 28 şubatta adet olduysan şu anda daha yumurtlama günlerin oluyor, nasıl hamile olabilirsin ki ben anlmadım. 28 şubatta gerçek adet olmadığına mı inanıyorsun, o yüzden mi şüphen var?
Canım adet gününden birkaç gün önce negatif çıkanlara güven olmaz ve adet gününden sonra pozitife dönebilir, ama senin zaten adet gününden önce pozitif çıkmış ve değerin de sınırda değil yani. Gayet yüksek. Dolayısıyla hamilesin. Adet tarihin geçtikten 1 hafta sonra karından bakılınca kese görülür. Doktorun kalp atışını da duymak için 15 gün sonra çağırdı herhalde.. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
O zaman bekle sen canım. Sabah ilk idrarınla yap testi, dikkatli yap. Çubuğa falan gelmesincanım adetim bi garipti 6 gün olurum normalde 2 gün oldum oda ilk gün çok az 2.gün 3-4 pet falan 3.gün kesildi şok oldum resmen sonrada kahve leke geldi adetim bi garip olunca teretdüte düştüm gittim kan verdim negatif ama şöyle bir durum var korunmadan 23 şubatta birlikte olduk ondan sonra bir hafta kasıklarımda ciddi ciddi batmalar oldu adetim düzenlidir 28 günde 1 adet olurum
ve inan özel l117 tl vallahi bende şok oldum zaten
tamam canım ilk idrar olmak zorunda mı peki şuan elimde fortest var şimdi de kullanbilir miyim onuO zaman bekle sen canım. Sabah ilk idrarınla yap testi, dikkatli yap. Çubuğa falan gelmesin
Zorunda değil ama, idrarda zaten hemen belli olmaz. Bir de gün içinde yediğin içtiğinden etkilenebiliyormuş idrardaki hcg. Varsa bile çok silik çıkarsa anlamayabilirsin. Yine de yap istersen.tamam canım ilk idrar olmak zorunda mı peki şuan elimde fortest var şimdi de kullanbilir miyim onu
Bugün 25.gunu oluo dımı aslında çıkması Lazım bı kaç gün sonra ıdrar da dene bence.Merhaba arkadaşlar adetim düzensiz 25 ile 29 günde bir oluyo. 14 şubatta oldum bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım negatif çıktı. sizce erken olduğu için mi çıkmadı yoksa tutmadı mi??
Bugün 25.gunu oluo dımı aslında çıkması Lazım bı kaç gün sonra ıdrar da dene bence.[/QU
bana da çıkmasi lazım gibi geliyo ama bi umut isteböyle olan var mi hic duydunuz mu? sonradan pozitif olabilir mi acaba
Canım ya Hıc gulesım yoktu ılahı alemsınadet günüm yarın hiç şaşmaz ama dün gece adet kanı geldi kahverengi hani ilk gün gelir ya az birşey hah oldum dedim sonra kesildi.. baya baya kandı lekelenme de değildi. şimdi hiçbir şey yok .kan testi sonucumdaki 8 günlük değişim ise şöyle:
Beyin gücüyle düşüne düşüne 8 günde bu kadar yükseltebildim kızlar
Eki Görüntüle 1440941
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?